2017. november 10., péntek

Lépésváltás Ócsánál - átköltöztek a munkások ( - most az autópálya másik oldalán zárták le a ki/felhajtót)

Mint ahogy várható volt az M5 autópálya ócsai leágazásának Budapest felé vezető kihajtójának lezárását követően a másik oldali irányba vezető le- és felhajtóágát veszik zár alá a munkások.  Így ma már Budapest felé rá lehet hajtani a pályára Ócsánál, azonban Inárcs, Dabas, Kecskemét felé vezető oldalon ez mától ideiglenes jelleggel nem lehetséges. 


Aszfaltozási munkák kezdődtek az M5 autópálya ócsai kihajtóágában a Kecskemét-Szeged irányába vezető oldalon. Itt jelenleg sem felhajtani, sem kihajtani nem lehet Ócsáról és viszont.  Így a Budapest felől érkezők vagy a Gyáli csomóponton kihajtva Némediszőlők irányából veszik célba Ócsát, vagy mehetnek az Inárcsi pihenőig, hogy aztán onnan visszafordulva érjék el a várost.
 
Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, az ócsai csomópontban befejezték a felújítást, így a le- és a felhajtó ágat is megnyitották. A mai naptól ugyan itt a Röszke felé vezető oldalon zárják le a csomópontot.

A helyiek most Alsópakony felől és Ócsáról Inárcs- Kecskemét felé nem tudnak a pályára hajtani. Ők a városon belül vezető főbb közlekedési utakon érhetik el Felsőbabádnál az ötös számú főutat, ahol Dabas irányába haladva térhetnek majd csak rá az autópályára.
 
Az M5-ös autópálya csatlakozásánál a 29-es km magasságában, felújítják az ócsai csomópont kihajtó és felhajtóját. 
A Budapest felé vezető oldalon a le- és a felhajtóág már autózható, ma reggeltől (8.50-től) a Röszke felé vezető oldalon folytatják a munkát. Ott a 30-as km közelében zárták le a le- és a felhajtóágat
A terelő utakat sárga táblák jelzik. 
(Forrás: A-WAY ITE Autópálya Zrt.)

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése