2017. november 19., vasárnap

Csúfos vereséget szenvedtünk el hazai pályán az eddig kiesőzónában álló Ráckevétől - szégyenletes helycsere

A polgármester által közpénzekkel kitömött csapatunk, már nem csak a város fejlődésének bizonyos ráfordításait játszotta el, hanem az anyagiakban ki nem fejezhető hitünket. Azt a megbecsülést, amiért beáldoztuk a város költségvetésének egy részét. Azt az összeget, amiből akár járda, kerékpárút, vagy éppen a vasúti átjáró kialakítása is megvalósulhatott volna. 

A Bukodi Károly elnökölte Ócsa Vse nem csak az önkormányzat füves pályáját kapja meg ingyen és bérmentve, hanem azt úgy kisajátították, hogy oda a lakosság sport célzattal, egyénileg, vagy alkalomszerűen be sem jut. Így az ócsai foci érdekében a lakosságot fűre sem engedik lépni.

Mégis sorozatosan kikap Ócsa felnőtt csapata. Immáron 10. mérkőzését veszti el a városi gárda zsinórban, miközben mások kevesebb apanázsból is jobb eredményeket produkálnak a csoportban. 

http://ketfilleres.weebly.com/uploads/1/1/4/4/11446695/5472304_orig.jpgLássuk be, hogy nem a városi rang, és nem pénz határozza meg a jó és a rossz focit. Mert míg vannak szegényebbek, rosszabb háttérrel, kézi locsolással, és képesek olyan jobb adottságokkal több pénzbeli támogatással és automata öntözőrendszerrel ellátott pályával is alulmaradni, akkor rájövünk, hogy nincs értelme a polgármesteri focicsapatnak a költségvetésből milliókat kifizetni. 

Ma Ráckeve 15. helyen dekkoló Ráckeve 5 : 2-re alázta Ócsa együttesét, saját pályáján. Ócsa csapnivalóan játszott. Sokak szerint felkészületlenül és beleszarósan álltak sokan pályára. A vereség ennek egyenes következménye. Hiába vártak a szurkolók győzelmet, ez ma sem jött össze. A kiesőzónában levő Ráckeve megalázó vereséget mért csapatunkra. Bukodi egyesületének lejtmenete megállíthatatlan. Rajtuk már a pénzátömlesztés sem segít.

Ócsa város focija nem éri meg azt a közpénzes támogatást, amit a város lakóinak költségvetéséből vesznek el.  Ócsa a kiesés szélén.  Ez egy fabatkát nem ér, nem hogy milliókat. Inkább fordítsák ezt a pénzt a városban élők javára. A foci maradjon távol a város kaszájától. Bukodi polgármester pedig ne lapátoljon át egyetlen fillért se az általa elnökölt egyesületbe.

Az Ócsa Vse-nek le kéne mondani a lakossági közpénzes támogatásról, Bukodi Károlynak pedig az egyesület vezetéséről. Valahol véget kell vetni ennek az egész alibi tevékenységnek. Többeknél már elszakadt a cérna.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése