2017. október 21., szombat

Bizakodással vártuk a mérkőzést de, a siker elmaradt - ismét vereséget szenvedett Ócsa csapata ( - kiesőben)

Hiába indult jól a szezon és kaptunk esélyt a három hazai pályás nyitányra, a formánk  a tavalyihoz hasonló.

http://adatbank.mlsz.hu/img/EgyesuletLogo/Logo/10/9020.jpgRosszul áll a szénánk. Hiába is nyomják a városlakók pénzét a focisták szűk körének, az ócsai polgármester csapata ismét a tabella legalja felé rohan.

Ócsának kevésnek bizonyult, az augusztusi kezdést követő három hazai pályás mérkőzés, mert abból is csak kettőt tudott hozni a polgármesteri csapat. Alsónémedit elsőre még legyőzték a fiúk, Törökbálint azonban 4.1-re helyére tette az együttest, a Bukodi által istápolt és féltett ócsai katlanban. Majd Halásztelekkel szemben sikerül 3:2 elérni, de csak úgy, hogy a vendégcsapat önmagának is rúgott egy gólt. E segítség nélkül legfeljebb csak döntetlent sikerült volna kivívnia a Bukodi-legénységnek a szent pályán. 

Majd szeptember második mérkőzésén az első idegenben zajló megmérettetésen sikerült az utolsó helyen veszteglő Tököl VSK II. csapatát 4:2 eredménnyel legyőzni, aminek után Örkény az ócsai B-közép színe-java előtt vert 5:1 a polgármesteri gárdára a saját gyepén. 

Örkény SE fényképe.
Hazai pálya, hazai vereség
http://adatbank.mlsz.hu/img/EgyesuletLogo/Logo/10/9120.pngEzt követően Üllő ünnepelt saját otthonában 3:1 -es győzelemmel, majd Újlengyel Ócsán, ahol a városunk által öntözött  csapat saját gyepszőnyegen hozta ugyanazt az eredményt, amit Üllő odahaza. 

Az Ócsa VSE lejtmenete ezzel megindult. Szeptember 9.-e a tököli győzelem után hazai pályán sem volt képes csapatunk nyerni. Hiába az ócsai szurkolók kemény magja, a kitartás és az erő nem velük és a csapatunkkal volt. Pedig a mögöttes pénzügyi támogatást a városlakók ebbéli névtelen hozzájárulása biztosított volt. A győzelem azonban sorra elmaradt. 

Szegény Radics Laci, Chalie-fiú (Gyurika), Attila, Károly és Tibor is mind végignézhették a siralmas hazai vereségek sorát. Örkény, Újlengyel,  Újhartyán úgy ment át Ócsán itt, hogy a B-közép csak megkopasztva dőlt el a lelátón. Erre Tiborék sem álltak össze a kijelző előtti mosolygós fotóra az előző szezonban felvett régi szokás szerint. Ahogy akkor az, így az elmaradt képmutatás sem javít a mostani álláson.

Ócsát hazai pályán, vagyis itt helyben Újhartyán 6:2 -re verte, legutóbb pedig Taksony adott saját otthonában nekünk 5:3 -as leckét. Így hatodik hete sorozatban a 6. meccset veszti el a csapat és viseli ezt a szurkolótábor, aminek okán sikerült a kieső zónába kerülni, de mégis a blogot szapulják az ócsaiak közép-szurkolói a levitézlett polgárőrtársukkal, aki immár a csapat hamis prófétájaként is feltűnik bizonyos körökben.

Az ócsai Bukodi-fanok nem értették meg Vitray vélekedését. Hát miként is érthették volna a lelátóról, hogy miről szól(t) itt a történet?  

György Hegedűs Azok. Szarháziak .

Melinda Valóczki fényképe.
Tibi és angyalai - az ócsai eredményjelző előtt állva
Szerencsétlen flótásnak nem elég a saját baja, még ahogy termeli is azt, abban is a csapat formáját hozza. 

Szerinte ebben (is) a blog a hibás. Holott a blog semmit nem vesztett. Sem népszerűséget, sem pedig mást. A látogatottság nő, az olvasott híradások cáfolhatatlanok, a bejegyzések lényegre törők és tényfeltárók, miközben az egész nem kerül annyiba, mint a polgárőrség egykori elnökének illetéke vagy költségtérítése. A blog, a Tiborral és a focival ellentétben nem közpénzes foglalkoztatottság terméke.  Ez nem a városlakók pénzét emésztő dolog. Mégis több olyan eseményről beszámolt már, amiről a milliós közpénzből támogatottak, vagy éppen azok híradásai akár az Ócsai Kisbíró nem.

Mégis nagyobb elvárás és felelősség lakozik mögötte, mint ami a facebookos hamisítok közt szirénhangként felcsendülő égzengés. 
Forrás (képekkel): Internet
*

(A Facebookos hazugságáradatot nem számítva, az ottani megmondó emberek szavai annyit érnek, mint a vonatkozó bírói megítélés.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése