2017. június 4., vasárnap

Súlyos közúti baleset történt városunkban - két autó ütközött ( - helyi hiján ismét Dabasról vártuk a segítséget)

Ócsa Bem József utcájában ütközött egymásnak két személyautó a balesetet követő riasztás után érkező szirénák hangja beterítette a várost. 
Önkéntes segélynyújtó egységek híján csupán vártuk a segítséget. Dabasról továbbra is jelentősen több időbe kerül a kiérkezés, mintha helyből jönne az elsősegély.

 Információnk szerint az egyik jármű az oldalára borult, a másik pedig egy kerítésnek ütközött, amit kidöntött. Értesülések szerint a jelenlegi polgárőrvezető rendőrségnél szolgálatos párja is értesült az esetről, de az ócsai polgárőrség is. Mint jelenleg ismert, tipikus jobbkezes baleset történt aminek során az ütközésben ketten könnyebben megsérültek.

A környéken jelentős a kíváncsiskodó és ezáltal a csődület.

http://pest.katasztrofavedelem.hu/wm.php?f=20232
Ócsa, Bem József utca, vasárnap délelőtt - két felnőtt könnyű sérüléseket szenvedett, két gyermeket megfigyelésre kórházba szállítottak a mentők ( - a műszaki mentést a dabasi hivatásos tűzoltók végzik)

A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.

http://pest.katasztrofavedelem.hu/wm.php?f=20234
Az ütközés következtében az egyik személyautó az oldalára borult, a másik gépkocsi egy kerítésnek csapódott - Foto: PMKI Dabas HTP

Legutóbb két nappal ezelőtt kellett külső segítségként a dabasi tűzoltóságot riasztani, amikor is kigyulladt, majd teljes terjedelmében lángot kapott egy körbálázógép. A Dabasról érkező tűzoltók a szinte már teljesen kiégett gépet két vízsugárral eloltották. A tűzeset során személyi sérülés nem történt. Köszönhető ez részin annak, hogy még a tűzoltók kiérkezése előtt az égő vontatmányt sikerült leakasztani a traktorról.

Péntek délelőtt egy bálázógép gyulladt ki Ócsán a Panyik Andor utca magasságában - a Dabasról kiérkező tűzoltók a lángok elterjedését megakadályozva oltottak, majd hűtötték vissza a roncsot ( - városunkban nem jött létre önkéntes egység)

Mint ismert, Ócsán a korábbi - Borosnak szignózott - toborzás ellenére, máig  nincs tűzőrség, azaz  beavatkozó, segítségnyújtó egység.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése