2017. június 22., csütörtök

Ma este a UPC beszüntette a műsorszolgáltatást Ócsán - a maradék hűséges előfizetőjét sem kiméli a szolgáltató

A UPC 29-es körzete olyan rejtélyes és kifürkészhetetlen, mint Amerikában az 51-es area.

https://androbit.net/ContentUploads/N3973/UPC_Big.jpg
Szar dolog a UPC 29-es körzetében lakni - a UPC éveken át visszaélt a helyzettel

http://www.euroastra.info/files/images/image00441.jpg
Ez az elhagyatott terület a sokáig a szolgáltatások senki földje volt, ahol senki más nem volt elérhető a birodalmi UPC-n kívül és túl.

A cég persze ebben a privilegizált helyzetben kurvára elvolt az egykori Monortel bevásárlásával, hiszen a szolgáltatási színvonala ezen a területen a legfejletlenebb maradt. Ez az elmaradott körzet azonban jól jövedelmezett a cégnek, mivel a versenyhelyzeten kívüli egyeduralkodóként a szolgáltatást és az árakat úgy szabta és alakította, ahogy azt kénye-kedve tartotta. 

http://ugyfelkozpont.upc.hu/images/banner_29korzet.pngA 29-es körzetben élők ennek a kiszolgáltatottságnak megfelelően elég magas árat voltak kénytelenek fizetni az egyenuralkodónak az elavult technológiával biztosított szolgáltatásért.  A UPC  itt a lassú és gyenge netes szolgáltatását mégis képes volt drágábban eladni, mint ahogy azt az ország más területein a magasabb szintű esetén tette. Ez a kihasználtság a kiszolgáltatottságból fakadt, ami a cégnél egyfajta extraprovitként jelenkezhetett, hiszen cserébe minek is törekedett volna fejlesztésre.

Mostanában azonban tömegével mondják fel a szerződésüket a mocskos szolgáltatóval az ügyfelek, mivel eléggé el nem ítélhető mód a T-Com betört a területre. Még konténer irodát is bedobtak az ügyfelek lehalászása érdekében.  Volt is sorbaállás, és igény a váltásra az elkeseredett  és kifilézett júpisziseknél. 

http://m.cdn.blog.hu/mo/mover/image/Doris/logo.gif

https://nemkellupc.files.wordpress.com/2011/10/upc.jpgAzon kevesek, akik még maradtak ennél a szarnál, ma megkapták a kegyelem kegyetlen döfést. A UPC ismét elvette a szolgáltatást. Azt, amiért amúgy is túl sokat fizetnek. Fő műsoridőben, órák óta nincs Tv-adás a UPC hálózatán Ócsán. Visszatérítést persze nem ad a zsidó.

Kit érdekel ilyenkor, hogy milyen hivatkozással, amikor amúgy túl sokba van ez a cég már az embereknek. 

Remélhetőleg holnap a maradék UPC-s is átpártol a másik oldalra, csak azért is, mert ismét bebizonyosodott, hogy az elkötelezettség, a hűség olyan drága dolog, amit a másik fél nem érdemel meg. A UPC nem érdemli meg az ócsai emberek előfizetését. A UPC menjen a kurva anyjába a szolgáltatásával, és elégedjen meg azzal a lefölözéssel, amit éveken keresztül a kormány, és a versenyhivatal jóváhagyásával, amolyan kapitalista kizsákmányolásként űzött velünk.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése