2016. október 16., vasárnap

Nagy csalódás volt ez a nap - ma sem jött össze a fiúknak a győzelem ( - lassan csomagolnia kéne valakinek)

Nagyon vártuk a mai futballnapot, mert minden úgy tűnt most minden adott egy győzelemhez. Hazai pálya, a tabella utolsó előtti csapata, törzsközönség és az egyesületi elnök aktivitása. Mindez adott volt az ócsai fiúk számára a sikerhez. Ráadásul a csapatot pénzelő lakosság és a szurkolók is ezt várták. Azonban mindannyiunknak, vagyis a 9 ezer helybélinek okoztak ma csalódást.

http://p1.akcdn.net/full/125240725.phunky-games-kell-a-gol-magyarorszag-elso-focikvize.jpg
Játék felnőtteknek - és nem kerül annyiba, mint Bukodi fociőrülete ( - cserélni kéne)
 
A tabella utolsó helyén lefagyott Ócsa felnőtt csapata ma az utolsó előtti, 15. helyen dekkoló Táborfalva KSE játékosait fogadta. A hazai pálya, és a saját szurkolók előnyét élvező fiúk azonban nem tudtak túljutni az eddigi kutyaütő formájukon. Arra sem voltak elégségesek, hogy idehaza, a mezőny egyik legjobb minőségű pályáján a becsületgól megszerezzék. Szégyenszemre erre sem voltak képesek. Hiába kaptak meg eddig mindet a várostól és hiába áldozták rájuk a lakosságnak is jóleső pénzeket, nem voltak képesek a minimális elvárást teljesíteni.  

http://www.moricka.net/wp-content/uploads/2013/05/13-sport-orsovai-janos-csernobili-kapus.jpgA közönség soraiból többen felvetették, hogy mi értelme volt feltolni a csapatot egy olyan osztályba, ahol arra sem vagyunk képesek, hogy gólokat szerezzünk. Így pedig mi értelme az egésznek. Már a játékos srácok is teljesen el vannak keseredve, mert az előző szezonban elhitették velük, hogy tudnak focizni. Most meg találkoztak a valósággal, ezért a csalódás. A nézők közt szintén ez a probléma. Ők is elhitték Bukodinak, hogy képes lesz az együttes megállni a helyét a megyei II. osztályban. Ma meg ott köpködnek a lelátón. Micsoda egy alakok!

Táborfalva eddig nyeretlen volt. A 16 csapatos mezőnyből még senkivel szemben nem volt képes nyerni. Csupán annyival álltak Ócsa előtt, hogy jobb volt a gólarányuk. Igaz többet is rúgtak, és kevesebbet is kaptak, mint a Bukodi-srácok, de éppen csak ezért álltak 2 ponttal előttünk. Szóval, ha ma nyer idehaza a csapat, akkor befogtuk volna őket. Bár ez esetben is utolsók maradunk, de ez csak az említett rosszabb gólarány okán maradt volna így. Viszont végre lett volna egy nyert mérkőzésünk. Ezt követően pedig csak eléjük vághattunk volna, ami reményt jelentett volna számunkra, hogy képesek vagyunk felállni a talajról. De sajnos nem így történt. 

http://images.slideplayer.hu/10/2839336/slides/slide_3.jpgTáborfalva azonban feljött a 14. helyre és 5 pontos lett. Ócsa továbbra az Isten utolsója 0 ponttal. Szégyen!

Hat nullára kaptunk ki. Az első félidőben már magabiztosan vezetett Táborfalva. Volentér Dávid a 9 és a 16. percben is bevágott egy-egy gól a hálónkba. Aztán a 35 percben ismét kaptunk egyet, amire nem volt válaszunk. A második játékrészben ugyanez folytatódott. A 61. percben, majd a 83. és a 89. percben is folytatódott a góladás. Ezzel a 6 kapott góllal zárult a mérkőzés. Ócsa a teljes játékidő alatt egyetlen labdát sem tudott a táborfalvaiak hálójába helyezni. Ez nagyon elkeserítő, mert roppant rossz felkészülést és teljesítményt mutat. Az emberek nem is érti, hogy miért nincs változás a vezetésben. Sokunk szerint vagy a vezető edzőnek, vagy az egyesület elnökének kéne vennie a kabátját és távoznia Ócsa sportéletéből. 

http://m.cdn.blog.hu/al/aludasmatyi/image/foghijas_nezoter.jpg

Ma minden remény elszállt. A feljövetel és a javulás helyett úgy tűnik a hazai pálya talajába döngölték a játékosainkat. Az egész csapat egy szégyen. Bukodi elnöknek le kéne vonni a konzekvenciát, és el kéne hagynia a pálya szélét. Túl nagy kihívást, nyomást és elvárást tett a srácokra. Ezt már a város sem bírja elviselni. Zsinórban a tizedik vereségét szenvedi el csapatunk. Szóval mindenképpen változásra van szükség. 

Hagyjuk a focit másra. Legalábbis költségvetési szinten. Nem ér ez egy peták közpénzt sem. Maradjunk ennyiben.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése