2015. szeptember 26., szombat

Európa és a zsidók, kontra magyarok - Unión belül és azon túl ( - politikai Eu-bajnokság)

  Európa elfogadja a zsidóságot és befogadja Izrael eszméit. Sőt Izrael oly annyira európai, hogy még az Európa bajnokságok oszlopos tagjaként azon is részt vesz. 

http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2014/02/Martin-Schulz.jpg
Martin Schultz: If you were confused about the term “rat-faced Jew,” this picture should clear that up.

Tehát amit Izraeltől elfogadunk (megtűrünk) azok Európa országai (tagállamai) által sem tiltottak, vagyis alkalmazhatók az azonos mérce és az azonos elbírálás jogán. Elvégre láttuk már a francia rendőrség fellépéseit az arab lakossággal, vagy a néger betelepülök kel szemben, amikor azok gumikat gyújtogatnak, autókat borogatnak. Ők sem kíméletesebbek az átlagnál. Ismert,  hogy a németeknél kijelölt szálláshelyeket, épületeket gyújtanak fel, csakhogy ne tudjanak oda migránsokat befogadni. Ez is velejárója Európának, és mégsem kiáltják náci vezérnek Merkelt.  Azonban úgy tűnik mégsem vagyunk egy csoportban mert úgy tűnik nem vagyunk egyenlők egyazon közösségen belük. Nem azonosok a jogaink. Mert amit szabad a Dávid-csillagos Jupiternek, az nem megengedett a Schengeni magyarnak. Történetesen a határainkat, a felállított védvonalat, a kerítést rohamozó és romboló arabokról, betolakodókról lévén szó, akkor azonnal szólnak a szomszédból, hogy ez a bánásmód ez a védelmi cselekedett nem tetszik számukra. Mondják ezt, miközben a maguk háza táján egy fikarcnyit sem különbek. Magyarországot mostanság ezek okán kritizálják a szövetségen belül egyesek, míg Izraellel szemben ezt, és az ennél durvább dolgokat  amúgy nem teszik szóvá. A németek sem válnak automatikusan szélsőségesekké, vagy nácikká. Ez csak minket illet meg. Akkor is, ha Izraelben ennél sokkal határozottabban, keményebben és egyértelműen lépnek fel a kerítés mentén hőbörgőkkel, és a kődobálókkal szemben.



Netanjáhu-kabinet csütörtökön egyhangúlag jóváhagyott egy sor, a miniszterelnök által javasolt intézkedést, amelyek az eddigieknél hatékonyabb önvédelemre jogosítja fel a rendfenntartó erőket, és súlyosabb büntetéseket szabnak ki a kő- petárda- és gyújtóbomba-dobáló palesztin arabokra.

http://38.media.tumblr.com/da88d0e6847bd37333418c2ee280639f/tumblr_inline_nus3rmDAYZ1qdqvph_500.gifA megváltozott körülmények miatt az egyik leglényegesebb intézkedés értelmében a rendőrök ezután nem csak abban az esetben nyithatnak tüzet éles lövedékkel, ha saját életük kerül veszélybe, hanem akkor is, ha belátásuk szerint a támadók más életét is veszélyeztetik.

Életet kioltani képes kő- vagy gyújtóbomba-dobáló személyre ezentúl a büntetés felső határa – 20 év –  ötöde, vagyis négy év lesz a kiszabható minimális szabadságvesztés.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjj7joGB6l7mpWy_O2XH79PB9mmL6wItMWX8nV584SGNVpPvWsFKQ2hw5ohzVipSNBuF-pEtmu8eC3HTmHwz2KxAJ_5ZV_U50nOHVMuVgAF973U72rusbUvGnzxwYhE-pFS4RRbiU3wuqo/s320/Ahmed+a+kodobalo.jpgEgyénileg bírálják majd el a 12 év alatti kődobálók ügyeit: a főkolomposok ugyanis nem ritkán gyerekeket vetnek be, azzal az aljas hátsó gondolattal, hogy a vérző sebesült, netán halott gyerek video-felvétele kitűnő propaganda-eszközzé válik a kezükben.

A 14 és 18 év közötti korú támadók és szabotőrök esetén a szülőket elrettentő pénzbüntetésre ítélhetik, amelynek be nem fizetése esetén leállítják a Bituách Leumi (Állami Biztosító) által fizetett járandóságaikat.

Gilád Erdan közbiztonságügyi miniszter elfogadta a rendőrök álláspontját, mely szerint egy tömeges támadás pillanatában lehetetlen megállapítani, hogy melyik kődobáló kiskorú, és melyik nem, így a maga vagy más életét veszélyben látó rendőr elvben kiskorú támadóra is tüzet nyithat.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése