2018. március 21., szerda

Miért fontoskodik Gyálon Pánczél Karcsi - inkább a saját körzetében sertepertéljen ( - Ócsának nem segít)

Hiába cserélt körzetet Pánczél Károly Szűcs Lajossal, csak nem veszi be a bögye, hogy kiszorult abból a városból, ahol évekig alpolgármesterként gyarapodott.

http://www.gyal.hu/wp-content/uploads/2018/03/IMG_4006.jpg
2018. március 20-án,  Turóczy László, versenyképességért felelős helyettes államtitkár, Pápai Mihály, Gyál város polgármestere,  Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Pánczél Károly országgyűlési képviselő, illetve a kivitelezők részéről Hidi József és Kis István helyezte el a gyáli sportcsarnok épületének alapkövét.

Mindez azt látszik igazolni, hogy Pánczél Károly nem a saját jó szándékából, hanem sokkalta inkább politikai taktikázásból kényszerült átadni választói körzetét Szűcs Lajosnak, akinek a népszerűségi mutatói lankadást jeleztek a korábbi struktúrában felépített választási területeken.

http://www.gyal.hu/wp-content/uploads/2017/10/0024IMG_3165.jpg
2017. októberében, Gyál város polgármestere, Erős József alpolgármester, valamint  Szűcs Lajos és Pánczél Károly  adta át a felújított Gyáli Millenniumi Parkot - már nem is volt hivatalos kötödése a városhoz

Nem véletlen tehát, hogy Pánczél nehézen akar kiszállni abból a buliból, ami régi városának történéseit illeti.  Így minden egyes avatón, megnyitón, alapkőletételen ott akar lenni, ami Gyállal kapcsolatos. Törekszik erre miközben már hivatalosan semmi köze az egészhez.


Nálunk Ócsán is szívesebben vennék az emberek, ha az erre fordított szabadidejét, politikai ráhatását inkább arra fordítani, hogy az itt lévő rossz dolgokat próbálná jobbá tenni. 

Korábban már a lakosság körében is feltűnt az országgyűlési képviselő távolmaradása a körzetben. Akkor a polgármester sebtiben összehozott egy gyenge fórumot, ahol találkozhatott pár emberrel, de érdemi előrelépést ez sem hozott.  Legutóbb szintén Bukodi Károly esdekelt a Pánczél Károly és Szűcs Lajos közbenjárásáért, annak érdekében, hogy a hosszú évek óta a körmére égő vasúti átjárók rendbetétele érdekében valami maradvány összeget kaparjanak már össze a város számára, nehogy belebukjon az elkövetkezendő választásokba. 

Pánczél és Szűcs azóta sem tett semmi érdemit. Állítólag ők is a saját túlélésükkel vannak elfoglalva.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/999981_544002449004443_1984800057_n.jpg?_nc_eui2=v1%3AAeGmwm3-u8NXx8xp0qBWsHnFJlenb2JKaWVUPMl6rg_H3Eysh3BSHFV7eWJu5FXxTYJybYzEN-sD4HTZsruKhjAFCpnLtTReBL1NOKSr6LZQgw&oh=f678bfb1b78f154088a8d7fc3cc49d40&oe=5B4CC2C5
Évek óta együtt a kondér mellett

Pánczél számára Gyál a kiemelt fontossággal bíró település.  Választói körzetét illetően pedig számára Ráckeve,  Dabas, Dunaharaszti, Kiskunlacháza mind előbbvaló Ócsánál.  Elvégre a több mint 85 ezer választásra jogosult polgár szavazatait a nagyobb településeken lehet többségében  bezsákolni. Az olyan lepusztult települések, mint akár Ócsa, ahol amúgy is nagy az elégedetlenség, nem sok jóval kecsegtetnek a számára. 

Ezt látszik alátámasztani az is, hogy Gyálra mindig van ideje, és véletlenül sem hagyná ki, vagy cseréné fel azt egy ócsai közszerepléssel.

Gyállal két országgyűlési képviselői törődik, Ócsával  láthatólag egy se.
Igazán el kéne ide egy normális vezető

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése