2018. március 17., szombat

Kormányváltásról papolnak, de igazából a menekülési útvonalat készítik elő - utolsó leheletükig hazudnak

Március 15.-e a kormánypárti ellenzék ünnepe is volt, össztüzet zúdítva a kormányra. Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc egy platformra lépett. Csupán a szavaik és az ígéreteik különböztek, amúgy meg nagy egyetértésben hergelték buzdították az embereket a kormány ellen. Ők szembehelyezkedést, ellenállást akarnak, hogy hatalomba kerülhessenek. Ebben nagy az egyetértés köztük. Ezért közösen hazudoznak össze mindenfélét, de háttérben a kibúvót, a menekülési útvonalat szervezik. 

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29343104_10210731762561160_1677799012490543104_o.jpg?_nc_eui2=v1%3AAeGWiR1W5HoqKCmYuwjZG6ug5IoUcxzzYeAoBSDIukIQs4z-ANYh3QBXW6Gjkuh3SHP7_EgZVnIjyvnPGvV0SCXjzDAo0q9Cm86Dz2DB89_QGw&oh=7ad318254f5c6e4d4d44fce8ae28caa6&oe=5B481BC8

Karácsony Gergely közölte: - Ha Vona Gábor nyeri a választást, „az is Orbán Viktor győzelme lesz”

Gyurcsány Ferenc pedig kijelentette:  „A megállapodás nem lehetőség, hanem kötelesség” - utalva ezzel az LMP integrálódására.  

https://888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-04-15/37a52b4be23a6ebbea05d53666ddde57/760x0.jpgVagyis az eddigi különutas LMP-t beszeretné vonni, pontosabban kényszeríteni abba a szövetségbe, ahol olyan liberális drogos, asszonyverő és családellenes személyiségek is helyet kapnak, mint az a Juhász Péter aki a Kendermag Egyesületet égisze alatt, amely a „könnyű drogok” legalizálásárt és mindenféle drog dekriminalizálásáért küzdött, majd maga is evégett elítélté vált. A bíróság szerint a drogfogyasztás melletti állásfoglalása miatt veszélyt jelent a társadalmi együttélésre, sőt személye fokozottan veszélyes, „mert a büntetőeljárást, a jog eszközét és a bíróságot kívánta felhasználni arra, hogy a kábítószer-fogyasztás legalizálását szorgalmazza.”

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2017/05/Momentum-26-HPGy-1000x600.jpgAztán az olyan szélsőséges őskommunista gyökereket plántáló politikai törekvéseket megjelenítő személyek, mint a Momentumban helyet foglaló "Feka",(mások szerint FeGyőr,) azaz  Fekete-Győr András, aki Párizsból visszaköltözve próbálja elültetni az onnan átvett liberális eszméket. Azokat, amik ma feldúlják és terrorizálják az őshonos franciákat. 

Karácsony Gergely, az MSZP és a  Párbeszéd Magyarországért közös jelöltjeként Gyurcsány mellett állva egykori pártját, az LMP-t akarja összeboronálni azokkal, akik okán szakítottak egymással.  Aztán a szocialistákat a tőlük kiváló Gyurcsány-féle DK-val és végül amolyan kényszerházasságot alkotni a Jobbikkal.  

Karácsony Gergely számára azonban a Fidesz sem közömbös. Zugló polgármestereként (Papcsák Ferencet váltva) segítette elő a Fideszes érdekeltségű Hungast térnyerését a kerületben, létrehozva a Fidesz-MSZP nagykoalíciót a testületben. A HUNGAST-tal kötött  évi egy milliárdos közétkeztetési szerződésről, különösen a választások előtt pár nappal aláírt tálalókonyha kiszervezésről viszont már az elejétől tudtuk, hogy az előnytelen a kerületnek. Csak hogy el tudják képzelni az üzlet nagyságrendjét, egyetlen kerület, Zugló  a közétkeztetését 2011-ben megszerző Hungast Kft.  - a Fideszes Bánki Erik képviselőhöz köthető cég -  napi 10.000 adag ételt szállit ki a kerületi iskolákba, óvodákba. Ezért évi 1,2 milliárdot fizetünk - ez önmagában a zuglói költségvetés egyhuszad része. (Polgármesterünk immár egy éve fontolgatja, hogy a kerület számára előnytelen szerződés ügyében feljelentést tesz.)Karácsony politikai karrierista”.

http://propeller.hu/images/cikk/2018_02/DSZZS20180315074.jpgKarácsony Gergely a Párbeszédben Szabó Tímea társelnökeként egy olyan kétkulacsos személyiség, aki soha nem képes egy elv mentén kitartva politizálni. Így nem csak az elveit, hanem a nézeteit és viselkedésbeli hozzáállásait is rendre változtatja, ami szava-hihetetlenné, és megbízhatatlanná teszi. A jelen politikai formációban a szintén szélhámos Gyurcsány és a romokban heverő szocialisták oldalán éppen egy ilyen gyenge jellemű, semmirekellő politikusra van szükségük ahhoz, hogy aztán félreállítva azok vehessék át az így összetákolt politikai formáción belüli hatalmat, aki a magunk alakján amúgy képtelenek lennének erre. Pontosan ilyen eset Gyurcsány és ebből a fajtából van még jó pár itt és ebben a társulatban. 

Gyurcsány azonban nem egy új világot, hanem egy régi visszarendeződést akar. Egy olyan hatalmi erőt, ami mélyebb és sokkalta rosszabb annál a korábbi kormányzati szerepénél, amit a társadalomban betöltve produkált.  Gyurcsány a hozzá hű liberálisokat húzni elő. Vele bújt ki a légoltalmi pincéből Kuncze Gábor, és az összes többi.


Március 15.-én Gyurcsány mellett felszólaló liberálisok ügyvivője arról beszélt, hogy „fortélyos félelem igazgat”, a kormány minden nap milliókat aláz meg – „évtizedekkel veti vissza az országot” –, de az elmúlt hetekben – utalva ezzel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választásra – valami megfordult: remény költözött az életünkbe.  

Aztán az  Együtt országgyűlési képviselője volt, aki nemes egyszerűséggel maffiavezérnek titulálta Orbánt. Szerinte a Fidesz elnöke az elmúlt nyolc évben ellopta a szabadságunkat, miközben magát „a leggazdagabb emberévé csalta”

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke kissé laza bevezető után a közönség dicsérete mellett nem győzte hangsúlyozni, hogy a demokráciáért küzdeni kell, illetve, hogy a múltba révedve nem lehet jövőt építeni. Akik ezzel vannak elfoglalva, „azok veszíteni fognak” – tette hozzá.

„Kutyából nem lesz szalonna”, áldemokratákkal nem lehet demokráciát építeni – szúrt oda keményen a Jobbiknak a politikus, hozzátéve, miszerint ma a Jobbikban többségben vannak az Orbán-hívők, hiszen a Fidesz az ő programjukat hajtja végre. Éppen ezért a Jobbikra adott szavazat „kukába menő szavazat” – jegyezte meg, hozzátéve, miszerint a Jobbik nem megoldás, hanem a probléma része. 

Kunhalmit Gyurcsány Ferenc követte a színpadon, aki gyorsan világosság tette, miszerint a Demokratikus Koalíció győzelemre készül, hogy – többek közt – igazságot adjanak a kisemmizetteknek, elégtételt a kifosztottaknak és szabadságot a sajtónak.  Gyurcsány méltatta pártját és párttársait, akik kiálltak amellett, hogy ne szavazhasson az, aki soha nem élt Magyarországon. Az egykor volt miniszterelnök kifejtette azt is, - utalva a Fideszre, - hogy:  ha győznek, „csak koalícióban kormányozhatnak”, arról viszont már most meg kell állapodni, hogy minden választókerületben csak egyetlen jelöltet állítson az ellenzék.

Vagyis tudtunkra adta, miszerint maga sem hisz és bízik a kormányváltásban.

Mindezt látszik alátámasztani az a történet, ami arról számol be, hogy Gyurcsányék 4 milliárd mentettek ki Indonéziába. 

Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.
Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró–Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére.

Soros (született Schwartz) György lépései is a gyurcsányi félelmet látszanak visszaigazolni. Ahogy az Amerikai Népszava is beszámolt róla: a  kiváló előrejelzéseiről is híres Soros György lépése arra enged következtetni, hogy nem bízik az Orbán-rendszer belátható időn belüli bukásában, és biztonságba akarja helyezni a világ egyik legjobb és legfontosabb egyetemét, a CEU-t. A bécsi campus tervezett méretei alapján alkalmasnak látszik arra, hogy szükség esetén a budapesti székhelyű egyetemet Bécsbe költöztessék át.

https://nepszava.us/wp-content/uploads/2018/03/soros-ceu2.jpg

Az Orbán-kormány ugyanis még mindig nem írta alá New York állammal a CEU működéséről szóló megállapodást, a CEU pedig bejelentette, hogy campus-t nyit Bécsben. Igaz, az erre vonatkozó korábbi tervekről senki nem tud, ezért elképzelhető, hogy a bécsi campus a Budapestről való távozás első lépcsője. Soros György a választásokat követően, - amennyiben a Fidesz nyer és marad hatalmon, - elhagyja a magyar érdekeltségeit, hiszen itt már nem fog babér teremni a számára. 

https://nepszava.us/wp-content/uploads/2018/03/orban-viszlat-696x385.jpeg

Nem véletlen tehát, hogy az általa támogatott szervezetek és csoportosulások a túlélésükért küzdve szállnak harcba a Fidesz ellen és Orbán Viktorral szemben idehaza és a nemzetközi politikai hadszíntéren. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése