2018. január 5., péntek

Facebook az internet pöcegödre - sok függő ebben dagonyázik ( - Ócsa sírásói, bűzös szájú nagylányai, hülyéi)

A Facebook valóban olyan mint a klotyó,  ahova az ember napjában üríteni jár. 

A normális használat nem is okoz problémát egyikünknek sem. Mindenki elvégzi a dolgát, öblít,kezet most és távozik. Sokan azonban nem tudnak szabadulni attól a számukra csábító bűzös kiáramlástól amit ez a mellékhelyiség nyújt.

Micsoda szülő lehet az, aki így nyilvánul meg - bűzös szájú, elállatiasodottak
A  jelenség nem ismeretlen. Ahogy a nagyobb létesítményekben - köztük a multik a nagyáruházakban, diszkókban, vagy más mozgalmasabb helyeken, - már csak meleg vizet engednek a kézmosó csapokból, mert a sok drogos a szer mellékhatásaként mérhetetlen szomjúsággal küzd.  A kiszáradásos jelenség csillapítására a diszkók inkább a saját maguk kínálta italforgalmat szeretnék növelni, nem pedig a csapból folyó vizet használni szomjoltóként. Ezért ihatatlan, posványt engednek a csapokba. A multik pedig azt nem szeretnék, hogy a Wc-ből olyan kulisszák mögötti találkahely jöjjön létre náluk, ahol az alja nép összegyűl és kortyolgat.

A Facebooknak azonban sikerült létre hoznia egy olyan udvart mellékhelyiséget, ahol ezek a zombik rendesen kiélhetik magukat.

A sok emberi mivoltából kivetkőző, trágár szarfüggő képes naphosszat a bűzös közegben létezni és dagonyázni. Ezek a színfalak mögötti dögevők azok  a patkányok, akik a mások ürüléklében vájkálva érzik jól magukat. Számukra az a szórakozás, ha szaros pitiánerségük benntartózkodás idejét acsarkodással töltik. Ebben közegben megszűnik  a külvilág, a normalitás és a tudatos észjárás. Itt lehet gondolkodás nélkül nagyokat mondani, a kívülállókat szapulni, egymást szítani és szart keverni.

Boros a polgárőr privátban osztja gyűlöletet, és küldi a címjegyzéket








A bűz amiben mozognak azonban olyan átható, mely bizony kiszivárog és egyre csak terjeszkedni próbál a légtérben. A normális közönség a láthatatlan felhőként beszivárgó szennyt érezvén érthetetlenül szembesül a jelenséggel.

Ócsa nagyjai és hülyéi egyben - értetlenek és értelmetlenek




Mindezt észlelvén az üzemeltetők is próbálnak gátat vetni a terjedő szennynek.  A minap éppen a Facebook zárta be azt a mellékajtót amit ezek a mocsadékok nyitottak.  Ez nem más volt, mint a Barcz-Boros-Wellman alkotta csoport gyűlölködésre alapozott "Negatívumok Ócsán és környezetében" közzétett közösségi formáció, aminek bezárása és kidobása a közösségi oldalról jól illusztrálja azt az értékrendet és hozadékát, amit a tömörülésben résztvevők képviseltek. Ezt a forma embereket összeugrasztó, felkorbácsoló és hergelő zárt alakulat a Facebook sem viselte el. Vállalhatatlanokká váltak hiszen a zárt ajtók mögötti tevékenységük  egyfajta közösség elleni izgatás is volt, amin bizony komolyabb, mint egy személy elleni támadás.

Erika a szájba-verős
Most azonban mégsem nyugszanak, mert újabb ajtókat feszegetnek. Saját oldalaikról kitörve próbálnak olyan csatornákon  terjeszkedni és belteljesedni, amit nem lát át a nyílt közönség. 

Kifejlődött a csoport női tagozata akik megnyugvás helyett azokat a magukat férfinak valló elfajzott társaikat ölelik át, akik egy kis bájgúnárág reményében vaginális szolgáltatásban reménykednek.   Ennek vélt, vagy valós eshetőségében közösülve vonultak illegalitásba ahol a belső kommunikációs üzenőfalukon osztják egymásnak az észt, a stratégiai tanácsokat. Itt adják szájról,-szájra a motivációs terveket, a cselekvési megosztásokat és a haragkeltés szövevényeit, a célszemélyek nevének, vélt címlistájának sorát. Egyfajta föld alatti csatorna mozgalommá vált a helyi gyűlölködés. Mindennek alapját és szerveződését Tibor hozta össze. Ő az a konspiratív személy, aki gócponti elemként kapcsolódik minden egyes szereplőkhöz.
Víki a sírásó, Gábor a rábaszós buzi, Lacika az impotens buzervátor, Anikó pépes-szar




Az alapvető baj, hogy sokan úgy szembesülnek a jelenséggel, mint valami természetes folyamattal.

Holott mindez nem normális. Ahogy az ebben résztvevők sem komplettek.

Anikó ékes szólásai és Tibor privát üzengetései - így járja



Ez az eszement társaság alkotja ma Ócsa hangoskodó kisebbségét. Azt a látható szurkolói bázist, aki a pálya széléről bekiabálva hülyézi le a bírót, hányja le a padsorokat és dühödten rongál, tör-zúz mindent, ami éppen a keze ügyébe kerül.

Az OPV2364@gmail.com címről értekeztek
Jelenleg a közösségi oldalak zárt köreiben zajlik az őrület. Az a mögöttes hergelés, amit Boros privátban oszt, és a hülyék nyilvánosságra hoznak. Csak azt nem értik, hogy Tiboronc miért nem mert kiállni vele maga a plénum elé? A nagy igazság, hogy a volt polgárőrvezető nem az igazat mondja. Fél, hogy azt akit beszennyez, az beperli. Fél az igazságtól, fél a következményektől. Fél attól, hogy kiderül, hogy lelepleződik, hogy nem mond igazat, és mindaz a kártyavár, amit a háttérben felépített összeomlik. 

Marad a mögöttes gyűlölködés, az uszítás és az ellenkép vizionálás, az árnyjáték. Mindez az ócsai polgárőség egyik személye által és mögöttes címhasználatával. 

Privátan pofozkodva várják a Tibor forródrótja által megadottakat - szép kis társaság adódott itt össze ( - mihez adtátok magatokat nyomoroncok)

 Kérdés hány embert ránt még magával és mikor lesz ennek vége? 

Forrás/háttér: Internet-Facebook (- saját megosztások, nyílt közzétételek által)
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése