2018. január 11., csütörtök

A választási hírverés elkezdődött - Így zár be a dél-pesti sürgősségi osztálya ( – körlevelet pontosított a kórház)

Amint arról a környező polgármestereket kiértesítették és azt szolgamód megosztásra tették, a Dél-pesti Kórház korszerűsítés miatt január 12-én péntektől a sürgősségi osztály munkáját részlegesen, majd február közepétől a kivitelezési munkák befejezéséig  teljes egészében szüneteltetik.

http://20.kerulet.ittlakunk.hu/files/ittlakunk/upload/company/1256/jahn_ferenc_del-pesti_korhaz1_helyitema.hu_.jpg

A kórház most ezzel kapcsolatban kiadott egy pontosított és javított sajtóközleményt, amiben azt írják, az intézmény február közepéig továbbra is fogadja a kórház ellátási területéhez tartozó betegeket. A mentők viszont másik kórházba szállítják már holnap estétől a sürgősségi betegellátásra szoruló pácienseket. 

https://www.mtmt.hu/system/files/styles/medium/private/jahn_ferenc_2016.jpg?itok=52xwZzewAz alábbiakban olvasható a kórház friss közleménye:

„2017 decemberében Magyarország Kormánya 125 millió forint támogatást hagyott jóvá a Jahn Ferenc Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának bővítésére, felújítására és korszerűsítésére.

A felújítási folyamat első fázisában, 2018. január 12-én 18 órától előreláthatólag 2018. február közepéig gyógyintézetünk Sürgősségi Betegellátó Osztálya továbbra is fogadja a kórház ellátási területéhez tartozó betegeket. A sürgős differenciáldiagnózist és/vagy állapotstabilizálást igénylő, egyértelműen sürgősségi osztályos elhelyezésre szoruló eseteket az Országos Mentőszolgálat a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjába, a Semmelweis Egyetemre, az Uzsoki utcai Kórházba, vagy a Szent Imre Kórházba szállítja.

A kapott támogatásból bővítjük a Sürgősségi Betegellátó Osztály alapterületét, belső átalakítással megnöveljük a betegellátásra rendelkezésre álló helyiségek számát. A felújítás során megújítjuk és komfortosítjuk a beteg- és hozzátartozói várót is, klimatizáljuk az egyes helyiségeket.

Az átalakítás kapcsán kérjük tisztelt betegeink és hozzátartozóik szíves türelmét és megértését. A korszerűsítést követően megújult és modernizált környezetben várjuk a sürgősségi betegellátásra szoruló lakosságot.”

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése