2017. július 18., kedd

Létezik élet az ócsai Fideszen kívül és azon túl - másutt már leváltották a polgármestert ( - mire is várunk még)

Nem egyedi eset az időközi választás. Több helyütt éltek ezzel amikor tele lett a hócipőjük az arrogáns vezetéssel. Az aktushoz azonban a testületi többségre is szükség van. Ócsán ez adott, csak az a baj, hogy mind egy ívásúak.  Az egypártbeliek nem vágnak alá maguk fajtájának.  Elvégre a tiszteletdíjakon felüli juttatásokat is a tőlük kapják. Igaz cserébe a maguk jellemtelensége biztosítja az éves júdáspénzt számukra, valamint tartja életben ezt a rossz vezetést.



Nincs azonban mindenhol így. 

Orgoványban leváltották a fideszes polgármestert.  

A településen azért kellett időközi polgármester- és képviselő-választást tartani, mert a képviselő-testület március 29-én feloszlatta magát. A települési posztért induló közel féltucat jelölt közül az egyik független nyerte az időközi polgármester-választást. 

A szavazók Gál Szilvia független jelöltet választották Orgovány polgármesterévé a pártok jelöltjeivel szemben a vasárnapi időközin.

A helyi választói névjegyzékben szereplő 2718 személyből 1405 járult az urnákhoz, 1384-en szavaztak érvényesen.

A független jelöltek közül Gál Szilvia 569, Maszlik István 490, Stégner István 29 szavazatot kapott. A korábbi polgármester Lóczi Boglárka (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) 291, Bencsik Mihály (Magyar Munkáspárt) 5 voksot gyűjtött.

Az időközi voksoláson a polgármester mellett új képviselő-testületet is választottak. A hat képviselő helyre huszonöten pályáztak.

*

4 megjegyzés:

  1. Szerencsétlen, hogy néz ki?! Úgy áll, mintha becsinált volna a rövidre szabott répanadrágjába. A cipőjére is ráfolyt.

    VálaszTörlés
  2. Jaj te nagyon szerencsétlen hülye! Ennyi erővel aláírhatnád a cikkeidet! Dobok neked néhány témajavaslatot! Írj például Falu Tamás hagyatékbútorairól, vagy esetleg a masszőrhölgyről, aki belekavart álszent családod életébe, vagy itt van a tűzoltószertárból eltűnt, lóvontatta, muzeális értékú, tűzoltó szerkocsi esete...... Kimeríthetetlen a témák sora! Valljuk be, a rajzolás jobban megy neked, mint az írás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hülyegyerek!

      1.Életemben cikket nem írtam, így nincs mit aláírnom.
      2.Amennyiben bűncselekményről van tudomásod tegyél feljelentést.
      3.Semmilyen "masszőrhölyet" nem ismerek.
      4.A pofádról nem szakad le a bőr? Arra az asztalra kanyarítasz, ahonnan sokáig ettél. Arról már nem is beszélve, hogy a beteg feleséged mellett gyóntatod a butácska copfos szőkét.

      Törlés
    2. Gondolom, hogy mivel nem a te megjegyzésedhez szóltam hozzá, nem is rád vonatkozott az én megjegyzésem! Egyébként nem is nézném ki belőled egy tőmondatos cikk megírását sem!
      Milyen bűncselekmény? Létezik olyan is, hogy erkölcs, etika, gondos gazda, hullarablás, kifosztás.
      Te nem is ismerhetsz masszőrt sem, mert azok a gerinc környékén tevékenykednek! GERINC. Neked olyan nincs! Ha lenne, vállalnád az arcodat és a nevedet, nem egy kamuemailról osztanád az észt, amelynek te is híján vagy. A masszőrhölgyről kérdezd meg Kari bátyádat!
      Figyelj kicsi csíra! Én soha nem zabáltam arról az asztalról, amelyikről te! Nagyon szar érzés, hogy elkerültél a húsos fazék közeléből!
      Köszönöm érdeklődésed, a feleségem remekül van! Irigy vagy a copfos szőkére? Lehet anyád volt az, aki pajorként rágcsálta az oxyfa gyökerét! :)

      Törlés