2024. május 11., szombat

Szabad mozi Ócsán - közpénzmentesen (- a polgármester is megnyalhatná a tíz újját ezért)

 Óriási siker volt a BÉKE mozija. 

 A Bukodihoz (elnyomásához) szokott ember el sem akar(ta)ja hinni, hogy ilyen is van és létezhet Ócsán, ahol a több mint egy évtizede regnáló polgármestertől még szinte semmit sem kapott vissza az általa kommunális-adóba kényszerített lakosság.

Most eljött ez is, és elsőre hitetlenkedve, hihetetlennek tartották, de mégis igaz és létezett egy BÉKE-s "kert"-mozi ami jól szervezett, közpénzmentes és ingyenes.  


 A lássunk csodát, az emberek befogadják, tudják, hogy így is lehet. Hogy lehetséges, megoldható ez itt és így, akkor, amikor a Fidesz adta Bukodi képtelen mit kezdeni a milliárdos költségvetéssel gazdálkodó várossal, a rábízott lehetőséggel. Még az egykori strand területével sem tudott jól sáfárkodni. Hulladékot avart vitettek ki oda, ahelyett, hogy szabadidőparkot, kert-mozit, vagy egy faházas szaunát létrehozzon ott, ami évtizedek óta parlagon az enyészetre hagyva kihasználatlanul erodál. 

Erre itt vannak ezek a gyütt-mentek, akiket az olyan patópálas polgármesterhez kapcsolható  tősgyökeresek leszólnak és olyat tesznek, teremtenek, amire Buksi csak morogni képes.

Mozi, kultúra, Koltai.  Mind-mind egy olyan momentum, ami nem a szokványos húzom-eresztem stílust, a pénzhajhász városvezetést idézi. 

Hiába a milliós költségvetésű Paksi Zita vezette műintézmény, ha oda se hívhat akárkit, amíg Bukodi a polgármester.  De nincs is rá(juk) szükésg, mert van itt egy csapat, akik képesek ezt is áthidalni.

Köszönjük.

*

Nincsenek megjegyzések: