2024. május 23., csütörtök

Orálisan lakájkodik, vagyis szájjal szolgálja ki Perutek a polgit - fórum helyett politikai polirozás ( - fluffer)

Nem az a baj, hogy Perutek János Fidesz-párti és a narancsos polgármester mellé áll.  A gond ezzel, hogy teszi ezt körültekintés, helyi tapasztalat és átlátás nélkül. Ennél már csak az a nagyobb baj, ha mindezt annak ellenére és azzal szemben teszi, hogy ismeri a polgármester viselt dolgait, és a szájalásával maga is a szennyesét takargatja.

 https://pbs.twimg.com/media/DdZdei8XcAA2qPv?format=jpg&name=large

P. János (celeb) úgy tesz szóban hitvallást a viseltes polgármester mellett csupán azért, mert konferansziénak, levezető műsorvezetőnek kérték fel, hogy az már egy pornószínész teljesítményéhez mérten is kiemelkedő.  

Peru! – Átgondoltad egyáltalán, hogy kicsinyes apródként odaállsz és a képedet, a nevedet, a tisztességedet áldozod be egy szemfényvesztő szélhámos hazugsága mentén, amolyan fedezetként?

Komolyan gondoltad, vagy hiszed, miszerint Te egy választási fórumot fogsz vezetni?    

Ugyan már!  

 A te általad ajnározott polgármester, nevezett Bukodi Károly nem egy választási fórumot, hanem egy show-műsort akar teremteni veled. Te ehhez adod a karaktered, személyiséged, jellemed és azon által szavaid. Vagyis a Fideszes polgármester mellett szájalsz. Ez lenne az orális lakájkodás, a szájon át történő szolgálat, avagy szolgáltatás, amit művelsz és előadsz.

Bukodi soha nem szerette a fórumokat. A városi honlapról is leszedte, betiltotta. A lakossággal így nem is kommunikál. Önkényes városvezető, aki nem tűri mások véleményét, nem még a kritikát. Ezért nem is folytat párbeszédet a többséggel.  Fórumot pedig csak az éves kötelezőt tartja. A mostani sem az, aminek állítja. 

Lényegre törően: - a fórum egy olyan közösségi platform, ahol a megjelentek nem csak kifejthetik mondanivalójukat, hanem a megjelentek kérdéseire vonatkozóan kifejthetik álláspontjukat.

Nos, te egy „Fórum”-nak nevezett eseményhez adod magad, ami valójában nem is fórum, hanem egy bemutató. A fórum szó használata ez esetben megtévesztő, hazug.  Ergo, te egy hazug show-műsor szolgálatába állsz.    Ha ezzel címzed fel magad, akkor jó, mert ez is kell, de ne nevezzük már fórumnak azt, ahol nem lehet a viselt és aktuális dolgairól, a most időszerű polgármesteri botrányról kérdezni az illetékest.

Persze te is tehetsz látványos bemutatót, egy képmutató demonstrációval, hogy az előre megbeszéltek szerint felkérdezel, mint a pornóban a háttérmunkás az erekció eléréséhez, hogy mondjuk foglalkoztatja az embereket Koltai Róbert kitiltása aztán Bukodi ad egy semmitmondó választ, hogy ezt „elkommunikálták”, amiből semmi valós nem származik. De lehet ezt játszani a bölcsőde kapcsán is, amire azt válaszolhatja, hogy „nincs itt semmi probléma, a bölcsi fogadja a gyerekeket semmi látvány”.  De valójában arról, hogy a bölcsit érintő per felmerülő kérdései kapcsán miért nem mer a képviselők elé állni, miért nem képes elszámolni azzal a pervállalással, amire milliókat költöttek közpénzből, és miként lehetséges, hogy ezt a bölcsődét a férőhelyeivel a szomszédos települések szolgálatába is állították, de ehhez a vállalásokat nem teljesítették? Vagy miért éppen oda és az óvoda amúgy is megcsonkított területének kárára, annak elvonásával hozták létre mindezt?  Valójában mi volt ebben a jó és a hasznos?   

Na, erről fórumot tartani, vitázni az igazán közösségi és közérdeket képviselő. Esetleg arról szót ejteni, hogy a város adósságállománya a kormány konszolidációját követően miként szökkenhetett olyan magasra (mélyre) a kipréselt kommunális adó ellenére, hogy közben a város alig szépült, a közlekedés még ennyit sem fejlődött és az ipar, az infrastrukturális háttér sem javult?  Erről lehetne fórumot tartani, ha már a képviselők által kért testületi ülést nem állja Bukodi. 

Ezen felvetések nélkül nem beszélhetünk fórumról, csak egyfajta választási propagandáról.  Arról, amit a leköszönő és újra induló polgármester közpénzes fenntartású intézményében veled kiállva tesz.

Így válsz a pornóműfajban megszokott háttérmunkásból (fluffer) főszereplővé.

Erre utalnak féléves ittléted nyomán megjelentett dicsérő, Bukodit méltató szavaid:  „… több mint fél éve Ócsan élek és …  azt sugallja, jó kezekben van ez a város.” 

Én az olyan polgármestereket kedvelem és tudom értékelni vagy akar tisztelni is, akire számíthat a lakosság. Bukodi Károlyt ilyen városvezetőnek ismertem meg. – na ennek azért nézzél, és olvassál utána, mert különben hiteltelenné válsz, mint a többször előhozott birkózó (nem létező sikereiddel) tudásoddal.  Mert, hogy megjelentél a Fradiban délutánonként pár edzésen amatőrként, attól még nem váltál karfiol-fülűvé.  Szóval ne állíts többet és nagyobbat arról, ami valójában nem is az, ami.

 

Így vagy Bukodi polgármesterrel és a fórummal is. Bukodi sem az, aminek állítod, és az általad tetszetős fórum sem az, amit az elnevezés a fórum szó jelent. 

Moderátor és műsorvezető lehetsz, egy hazug fennhangon hirdetett eseményen, de hogy ezzel valójában egy vitaestet, egy igazi fórumot vezetnél, az nem igaz.   

Igazi pikantériája az egésznek, az a polgármesteri gyávaság, amivel a képviselő-testületi összehívást, az ülést nem vállalja, azt gyáván elutasítja, ahogy a polgármester-jelölti vitát sem meri bevállalni a jelen kiélezett helyzetben, de Perutek moderátori levezetésével egy propagandaműsorhoz adja magát, mert vak lojalistaként képes vagy kiállni a mocsokban – akár tájékozatlanul,  -  kellő információ háttér-, ismeretanyag nélkül lásd felkészületlenül.

Mert, ahogy írod fontos ez számodra.  Ez utóbbit el hisszük . Abban azonban tévedsz, hogy ezzel, „vmit tehetek a városért ahol élek.”   Nem a városért teszel ezzel, hanem egy bukás előtt álló hazug embernek nyújtasz segítséget a szemfényvesztéshez.  Nem műsorvezető leszel, hanem illuzionista. Szerinted: „Fontos nap ez a helyi közösség életében és örülök, hogy a részese lehetek.”  

A többség számára az lenne fontos, hogy kiderüljön az igazság a bölcsőde perbeli esete és a polgármesteri érintettsége, a várost ért kár tisztázása érdekében.  Ehhez te nem segítséget nyújtasz, hanem leplet helyezel a látni szándékozok szeme elé, hogy mást se vegyenek észre, csak a polgármester fényességét, ami éppen ezzel a számodra megtisztelő felkéréssel polírozol elő.   

Ez az a lakáji (fluffer) szolgálat, amit egy kiélezett választási kampányban egyoldalúan, és elfogultan véghez viszel. 

Nincs elérhető leírás.

Adott esetben nem a Fidesz a gond, mert lennének vannak pártion belül még rendes emberek, csakhogy, te nem azok mellé állsz.

*

Nincsenek megjegyzések: