2015. november 24., kedd

Máshol is gond a vasúti átjáró - hiába konferál Szűcs Lajos az Eu-s támogatások forrásánál ( - beszólás Ecserről)

Szűcs Lajos ócsai lakos a helyi közélet ismert személye, a kormányzópárt képviselője, és az önkormányzati csapunk egypárti alakja, a város jótevője, Ócsa emblematikus figurája, közösségi oldalán fényképmelléklettel tette közzé, hogy miként egyeztet a megyét érintő kérdésekben az elnökkel.

Beszámolója szerint a megyét érintő legfontosabb kérdésekben, az Eu források felhasználásának kérdésében.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12274300_990736397632290_3285522357286560608_n.jpg?oh=2b226cad66fde4215e270a4bcb100a3a&oe=56F01D79Szűcs Lajos és István Szabó.
Szabó István megyei elnökkel rendszeresen egyeztetünk a Pest megyét érintő legfontosabb kérdésekben, így volt ez ma is egy EU-s források felhasználását megvitató konferencián

Mindez a a megnyilvánulás azonban nem mindenhol és nem mindenkinek vált ki örömet. Mert úgy látszik, Ócsán kívül is vannak helyek és olyan problémák, ahova, és amire nem jut elég pénz.  Ezért bizony másutt is lehetnek elégedetlen emberek.  (Szűcs Lajos közösségi oldalán erre találunk példát.)

Ecseren vélhetőleg máris van egy jelentkező, aki az alábbi üzenetet hagyta hátra a terület országgyűlési képviselőjének:
És kedves Lajos!
Sikerült végre talán arra is EU. forrást találni, ha már hazaiból hosszú évek óta nem megy, hogy Ecser gyalog vasúti átkelőhelyénél jelző lámpát helyezzenek el? Mert ha még most sem, jobb ha Ecserre a választások előtt be sem teszed a lábas, mert különösebb értelmét nem látom!

Üdvözlettel!


Bizony, Ladányi Sándornak igaza lehet, ha egy évek óta problémás vasúti átjáró kialakítását a rengeteg támogatás, a számos megbeszélés, konferencia, és elosztás ellenére sem képes megoldani, s rendezni, akkor nem látja értelmét az elkövetkező választásokon a megjelenésének.

Ebben ócsai lakosként máris egyetérthetünk az ecseri bejegyzővel, mivel kisvárosunk is hasonszőrű évekre visszavezethető gonddal küszködik.  Itt is a vasúti átjáró a probléma. Sajnos nálunk sincs eredménye Szűcs Lajos eddigi munkásságának ez esetben. Pedig Ócsa az itt lakása okán akár mintaváros is lehetne. Egyfajta kirakat, ahol a kormánypárt egyik helybeli országgyűlési képviselője él, vagy lakik. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_hp7g1TbXSfXvw6YQ0_QVH001QGQnx2nIcrUbB6tmzN8y_d41ybDe3WMjF3Mu911binOEGPqiXHGT3zXS-4ytR3XzlfUtTiOCJVJHw4vogdFFMujn2dx_PUiNg1cBzpGyR2a1OupWYp8/s1600/SSA41001.JPG
Azonban, mindez hiába. 
Ócsa ugyanabba a cipőben jár, amiben Ecser is szenved. Szűcs Lajosunk hiába bábáskodik, legyeskedik vagy éppen konferál az Eu-s források mentén, ha ezekből nem csepegtet oda, ahol a legnagyobb elvárás és szükség lenne.  

Ecser polgára, Ladányi Sándor erre vonatkozólag nyilvánult meg.   
Ócsa polgáraként ehhez csatlakozva és ezzel egyetértve emlékeztetjük erre az itt élő közszereplőt és jelenítjük meg ezt a bejegyzést.

Hogy a későbbiekben is legyen a képviselő előtt, hogy miért is érdemes, avagy kell dolgoznia. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése