2020. július 30., csütörtök

Szerető nagyapa, más unokája által gerjeszti a gyülölködést - eltűri és hagyja ezt is a polgárőr ( - nem az ővéi)

A polgárőrségnek is meg van a saját etikai kódexe. Az persze már más kérdés, hogy az Országos Szövetség tagjaként miként hágja és hághatja át a tag, aki viszonzásul az elnökségre szavaz.

Polgárőrünk is örül az unokáknak, és talán büszke is rájuk, Gondolom, azokat a sértő megjegyzéseket, amiket hagy másra, azt magára és az unokáira nézve már kevésbé tűrné olyan szótlanul ahogy teszi és tette ezt most. 

Az Országos Polgárőr Szövetségnél ezek szerint nem számít, hogy a tagság nyilvánosan milyen rasszista nézeteket oszt

Persze, megint azt mondom, hogy én már ezen sem csodálkozom, mert amikor mások feleségét gyalázva kritizálta, akikor sem merült fel benne az, hogy amennyiben ezt a sajátja kapcsán írná le neki valaki, azt miként viselne.   
Mióta lehet eltűrni a tetves cigányozást

Valószínűleg rendőrért kiáltania,hülledezve bíróságra futna és telerinyálva a közösségi fórumokat adná elő a gyalázatot, amit amúgy mással szemben nem csak eltűr, hanem gerjeszt és közvetít.

Fel sem ötlik benne, a jó érzés, nem szólal meg a lelkiismereti csengő, és nem húzza meg a vészféket semmi sem nála, mert a gátlástalanság, a dicstelen élvhajhászás, és a követőinek nézettségéből fakadó népszerűsége messze meghaladja a normális észjárást. Nem is tudja felfogni, vagy átgondolni, míg valaki át nem élteti vele, hogy mindez a családjával is előfordulhat(na), ami már közel sem olyan szórakoztató, mint azt és annak hozzátartozóját gyűlölködve szapulni, aki erről se nem értesül, se nem szól.  

Az OPSZ tagja nem először enged utat a rasszista, faji gyűlöletnek, a mocskolódásnak és mások pejoratív leminősítésének

Elvégre polgárőrnek lenni és az embertársainkért kiállni bátorság kell. A jó polgárőrben ez meg is van. Aki viszont más újszülött gyermekével szórakozik, abban semmi emberi nem nincs.

*

2 megjegyzés:

  1. Megkérem tisztelettel a kedves írót, hogy a gyerekemről a képet haladéktalanul szedje le! Nem érdekel az apámmal folytatott konfliktusa! De a gyerekről felrakott fotót ezen a blogon nem tűröm! MÉSZÁROS-BOROS FRUZSINA

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Cikkíró!

    A gyermekek nem közszereplők,kiskorúak nem járultunk hozzá a kép használatához. Nem kért engedélyt a fórumon való megosztásához. Amennyiben 24 órán belül nem kerül törlésre, polgári peres eljárást kezdeményezünk.
    A továbbiakban nem kívánunk itt kommunikálni, csak ügyvéden keresztül.

    VálaszTörlés