2020. július 31., péntek

A törvény elől menekülő anarchista Dániel Péter indít külföldről petíciót - már rég nem itt él, de itt lázít tovább

2013-ban már több eljárás indult Dániel Péter ellen hazánkban. Nem csak szoborrongálás, gyalázkodás, hanem a rágalmazás miatt is kereste a bíróság.

https://img4.hvg.hu/image.aspx?id=0bfaec09-5213-47a7-8891-372a1291c99a&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
A "bátor" anarchista, védőőrizetet biztosító testőrrel közlekedett és adott riportot itt már - bezzeg az idős Wittner Máriával szemben képes volt önálló gyalázkodásra

Dániel Péter radikális ügyvéddel szemben rágalmazás végett indult magánvádas eljárás, aminek bírósági tárgyalására nem ment el. A bíróság elfogató parancsot adott ki ellene.    

A 24.hu cikke szerint az az alaptörvény elleni akcióiról és a Horthy-szobor megrongálásáról ismertté vált jogász ellen azután indult büntetőeljárás, hogy az egyik közösségi oldalon becsmérlő kifejezéseket tett Wittner Mária országgyűlési képviselőre. 

Aztán az egyik tárgyaláson idézés ellenére nem jelent meg, elfogatóparancsot adtak ki ellene. Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője elmondta: a bíróság a rendőrség segítségét kérte, amely ellenőrizte a vádlott ismert lakóhelyét és tartózkodási helyét. Itt azt a tájékoztatást kapták, hogy a vádlott nem tartózkodik a ott. Ezért a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki a vádlottal szemben.

A 444.hu beszámolója szerint Dániel Péter leprostizta és lincselőnek nevezte Wittner Máriát. A bíróság távollétében  180 óra közmunkára ítélte. 

 https://img.444.hu/daniel_wittner.jpg

Az ítélet végrehajtása elől időközben Izraelben letelepedett Dániel Péter szerint őt üldözik, de folytatja a prostizást.

A HVG írásából kiderült, Izraelben (és nyilván a Facebookon) folytatja életét a kaszinótojásos, pirosfestékes, ex-gyurcsányista ügyvéd. Mint a híranyagban beszámoltak róla, Tel-Avivba költözik, sőt, jelentkezik is rögtön az izraeli hadseregbe, önkéntesnek.  Na ez utóbbi nem valósult meg. Dániel Péter harcos tevékenysége kimerült a magyarországi jogsértő provokációiban, aminek elítélése és végrehajtása elől már elmenekült. 

 Azt kamuzta, övé az üzlet, de nem találja számítását hazájában

Mintán kiderült, hogy Dániel Péter Izraelig meg sem állt, ahol zsidó származása okán "hazatelepülés"-ért folyamodott valóban a Facebookon folytatta az itt hagyott és korábban tettlegesen is művelt felforgatást. 

 2015-ben Izraelből egy petíciót indított "Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!" címszóval.


2016-ban a Facebook törölte az oldalát.  A 444.hu-n Szily László erről így számolt be Jó reggelt, hova tűnt Dániel Péter? címszóval feltett keresésében: "Szombat van, nehezen ébredtem, de azonnal kipattant a szemem, amikor nem találtam a Napot az égen, vagyis Dániel Pétert a Facebookon. Most itt állok munkára készen, de megzavarodva. Tud valaki valamit, hogy mi történhetett??"

A választ az Alfahír adta meg számára. 


2017-ben aztán mégis hazamerészkedett, de ráfázott, mert a reptéren letartóztatták, majd izraeli állampolgársága folytán visszaengedték.  Azóta is a zsidó állam kényszerszeretetét élvezi. 

2020-ban azonban még mindig ordenáré hazugságokkal bombázza az itt élőket.  Valószínűleg komoly problémái vannak, és hiányzik neki az országunk.  De ahogy mondani szokás, gyáva népnek nincs hazája. Dániel Péter két állampolgársággal is bír, de egyetlen hazával sem.

Bár a napokban kapott végre új lakást, de ezzel sem lesz boldog. "Ma vettem át az új lakásunk végleges adásvételi szerződését az ügyvédtől."  Izraelben nem űzheti azt, amit itt megengedhetett magának. 

Nem marad más számára, csak a provokatív gyűlölködés, a távoli hangulatkeltés.


Egy biztos az ügyvédi kamarából is kizárt Dániel Péter éltében nem fog Magyarországra jönni. Legalábbis addig, míg ügyei el nem évülnek. Ez pedig nem mostanság lesz.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése