2020. július 28., kedd

Ma lett volna 101 éves Bálint gazda - a hírhedt polgárőr szerint ezt nem értitek ( - mert nem tudták megvédeni)

Bálint György 1919. július 28-án született Gyöngyösön.  A mai nap a 101. évfordulója a születésének, amit már nem élt meg.  Az idén, június 21.-én hunyt el.


Bálint György haláláról sokan megemlékeztek.  Júniusban még az Országos Polgárőr Szövetség ominózus ócsai tagja is, aki úgy vélekedett erről, hogy a nemzete "nem tudta megvédeni".


Valójában a Bálint György hozzátartozója elmondta: négy napig a siófoki kórházban kezelték Bálint gazdát, a harmadikon csináltak koronavírustesztet, amely negatív lett. Ezután került a főváros közeli intézménybe, ahol pár nap után szintén volt egy negatív teszteredménye. Ám a kétoldali tüdőgyulladás miatt újabbat csináltak, ami már kimutatta a vírust, de mire az eredmény elkészült, a beteg elhunyt, vagyis néhány nappal korábban fertőződhetett meg.

Erre tette fel közösségi oldalára az eléggé nem méltányolható bejegyzést az OPSZ elhíresült tagja, aki már annyi mindent vélelmezett, hogy azt még a Nagy Bandó András is sérelmezte, de volt már, hogy a bíróság is elmarasztalta a célon túllövő bejegyzései okán.   

Még volt, aki meg is jegyzete, hogy ez nem méltó az elhunyt beteg személye iránt, és hogy ez valójában meg sem szabadott volna jelenjen.  

Azonban az Országos Polgárőr Szövetség büszke tagját ez ugyanúgy nem érdekelte, mint a korábban már kifogásolt számos más sértő bejegyzése, hiszen a polgárőr társadalom és a szövetség egyszer sem határolódott el a kinyilatkoztatásaival szemben, hanem továbbra is kitart mellette.  

Legutóbb is szükségét vették, amikor is 2020. július 18-án az Országos Polgárőr Szövetség küldöttgyűlésén meghívotti szavazatát adta. Mindez azt igazolja, hogy a Polgárőrszövetség elnökének Túrós Andrásnak és a vezetőség tagjainak szüksége van egy ilyen emberre, feltéve, hogy nincs, vagy nem találnak jobbat nála.

Szerettük volna megkérdezni ezzel kapcsolatosan az OPSZ vezetőségét, de a honlapukon erre nincs lehetőség a közösségi oldalukon pedig nem reagáltak az üzenetünkre.  
Úgy tűnik az elhíresült ócsai polgárőrt jobban sikerült izolálni és megvédeni, mint az ország kertészeként ismert Bálint gazdát. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése