2017. május 16., kedd

Választási készülődés - Kötelező fejtágítást szervez polgármestereinek a Fidesz (- Ócsáról kit visznek okosba)

Önkormányzati Alapképzésnek hívják és minden polgármesternek – meg egy munkatársának – kötelező, akik a kormánypárt kötelékében szándékoznak repülni. A cél a választásokon való hatékony és sikeres részvétel.

http://www.erdelyitunderkert.hu/sites/default/files/field/image%20/logo-1-nepfo-2_2_2.jpg
Lakitelek reloaded
 A Fidesz és a Polgári Magyarországért Alapítvány, amely 2005 óta szervezi képzéseit a résztvevők politikai-közéleti tudásának, kommunikációs készségének fejlesztése céljából 2017. május-december között újabb kurzusokat hirdet – a Pécsi STOP birtokába került levél tanúsága szerint.

Természetesen nem teljesen függetlenül a közelgő választásoktól. 

„Önkormányzati Alapképzéseinken lehetőséget kívánunk biztosítani a polgármestereknek és egy munkatársuknak, hogy átfogó önkormányzati és gyakorlati ismereteket szerezve segíthessék a jövő évi választások sikerességét” – áll az elfogott levélben.

Hogy ezt mennyire kívánják ők, afelől sem hagynak kétséget:

„A 2017. évi Önkormányzati Alapképzés elvégzése a FIDESZ elnökségének döntése értelmében minden polgármesternek és egy munkatársának kötelező, akik politikai közösségünk tagjaként kívánnak tevékenykedni!” – áll a levélben igen határozottan. A képzések helyszíne a Lakitelek Népfőiskola.

Érdemes lesz odafigyelni, hogy kit visznek Ócsáról. 
(Egyes, színfalak mögötti kiszivárogtatások szerint felmerült Bocskai László, valamint Kardos Zoltán neve. Az előbbivel esetleg Bukodit, az utóbbival pedig Horváthot váltanák a helyi politikai közélet forgószínpadán.)

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése