2017. március 11., szombat

Lezárták az M5-t Ócsánál, Bp-felé - ismét baleset a pályán, és itt nincs a közelben segítség ( - csak polgárőrség)

Nem ritkák errefelé a balesetek, így mondhatni sűrű vendég a tűzoltóság. Bár volt kezdeményezés a helyi önkéntesek megszervezésére, de azt a polgárőrvezetés nem valósította meg. Így nincs más csak a várakozás és a távolból érkező segítség.

Reggel már történt egy halálos baleset az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényében, ahol egy személyautó lesodródott az útról – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. 

http://propeller.hu/images/cikk/2017_03/halalos1.jpg

Az ismert információk szerint egy személyautó sofőrje elvesztette uralmát a gépjárműve felett, az autó többször megpördült, a vezető meghalt.

A rendőrség a pályaszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, a határ felé tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál az 5-ös főútra terelte.

http://propeller.hu/images/cikk/2017_03/halalos2.jpg

Ez tőlünk távolabb történt. Most nemrég azonban már a pálya ócsai szakaszán is segítségre szorul valaki. Ez az eset a közelsége végett ránk is jobban hat itt a városunk alatt. A forgalmat ahogy ilyenkor lenni szokott, elterelik. Ez szintén kihatással van Ócsára.

Ma 15 óra körül egy autó a szalagkorlátnak ütközött, nem messze Ócsa-Alsópakonytól, a sofőr kirepült a járműből. 

Lezárták az érintett sztrádaszakaszt a Budapest felé vezető oldalon.
Balesetet szenvedett egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, 29-es kilométerszelvényben, Ócsa közelében, a Budapest felé vezető oldalon. A jármű mindkét szalagkorlátnak nekiütközött. Az elsődleges információ szerint az autó vezetője kirepült a kocsiból és súlyosan megsérült. A mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a dabasi hivatásos tűzoltók végezték. Az érintett sztrádaszakaszt a helyszínelés idejére lezárták a forgalom elől.

http://www.langlovagok.hu/kepek/2017/dabas/170311_m5nissan/eredeti/170311_m5nissan_02.jpg
Az M5-ös autópálya 29-es kilométerénél Budapest felé, az Ócsa-Üllő kihajtó után Nissan Micra a belső és külső szalagkorlátnak is ütközött, miközben a járművet vezető 26 éves hölgy kirepült a kocsiból - Beavatkozó egység:
Dabasi tűzoltóság

A baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát a 29-es kilométernél Ócsa térségében szombat délután - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint egy személyautó először a külső, majd a belső szalagkorlátnak ütközött, a járműben csak a sofőr utazott, aki az ütközéstől kirepült a járműből. A mentők ápolják, az elsődleges vizsgálatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A műszaki mentést a dabasi tűzoltók már megkezdték, a rendőrség lezárta az autópálya Budapest felé vezető szakaszát, a gyorsforgalmi út érintett szakaszán torlódás alakult ki.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése