2014. december 28., vasárnap

Valóban az utolsó amikor a nemzet a sajátját tiltja be - már a zsidók is megmondják ( - szocialista módi)

Utolsó időként aposztrofálja a zsidók egyik közösségi oldala azt a hírt, miszerint a svédeknél egy iskolában betiltották a nemzeti zászlót.

http://40.media.tumblr.com/0e410a72cf2fa30ac6d02ed23ae50da3/tumblr_nhafxeMqw01qzblzpo1_r1_500.jpg

Utolsó idők: Svédországban betiltották a svéd zászlót egy iskolában, mivel attól tartanak, hogy annak kitűzése a rasszizmus elleni törvénybe ütközik, amely szigorúan tiltja az olyan nemzeti jelképek használatát, melyek valamely etnikum, kisebbség számára sértők, félelemkeltők lehetnek. Az iskola vezetése egy jelmezbál után hozta a szigorú intézkedést, ahol az egyik diák kék-sárgára mázolt arccal,  játékfegyverrel a kezében pózolt.

 Ez már valóban a ne tovább, vagy a végső fázis lenne a nemzeti tudatzavarban? Már a svédek sem biztosak a hovatartozásukban, vagy pusztán egy iskolai vezetés került indentitászavarba?

http://alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/Bencsik/2006c_0_0.jpgMagyarországon a szocialisták "demokratikus" vezetése alatt történt meg, hogy a rendőrök a csepeli átjárónál (Kvassay zsilip) egy kisebb csoportban haladó békés demonstráló kezéből azért csavarták a nemzeti trikolórt, mert az zavarta őket.  Az esetről a hírcsatornák is beszámoltak anno.  De 2006-ban, a Gyurcsány-kormány alatt más esetekben is megtörtént ez. Az ilyen, és az ehhez hasonló esetek jól jelképezik azt a zavarodott viselkedést amikor a politika sodrába kerülve egy nemzeten belül  nem képesek helyesen kezelni és viselni a nemzeti jelképeket.  

A nemzettudatos kiállás mindig az idegen és más érdekeket szolgáló érték mentén való ellenállást fejezi ki és valósítja meg, míg az ellenkezője a behódoltságnak biztosít teret.

Ma az egyik leginkább öntudatos és önmagát vállaló, egységes közösséget és nemzeti hovatartozást felvállaló populáris közösség a zsidóság. Nem véletlen, hogy a svéd történések kapcsán még a Tudozsídó (jewrnalist) is értetlenkedve számolt be.

*
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/laszlo.zoltan.1088/posts/375367145971192" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/laszlo.zoltan.1088/posts/375367145971192">Bejegyzés</a><a href="https://www.facebook.com/laszlo.zoltan.1088">László Zoltán</a> által</div></div>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése