2024. február 29., csütörtök

Februári utcafórum Ócsán - a polgármester itt sem volt jelen

 Mivel a város polgármestere többnyire a város, vagyis a mi pénzünkből vett milliós autóval jár sokszor még a boltba is, így láthatólag kerüli az utca emberét. Azt aki képes kifejezni az óhaját, az elvárásait és a kisvárosi lét meghatározását. Azt, akinek van véleménye, elképzelése, hangja. Ők mind Ócsáért, érted szólnak.

Ócsa legfiatalabb egyesülete a BÉKE képes volt arra, amire több mint 10 éve, vagyis Bukodi polgármester regnálása alatt szinte senki nem volt.  Mégpedig arra, hogy megszólaltassa az embereket. Legalábbis a bátrakat, akik egyre többen lesznek és hallatják a hangjukat. Mert a választópolgár nem csak azért van, hogy adózzon, hanem azért, hogy a városvezetés érte dolgozzon. Erre hivatott a választás a szolgálat, amit a polgármester választ és ezt a célt hivatott elősegíteni a polgármester által bevezetett kommunális adó, aminek célzott felhasználásról, elköltéséről soha nem beszél Bukodi Károly.  

A város jövőjét nem a letapadottság, a tősgyökeres mivolt és a múlt hangulatát időző avultság, a polgármesteri hanyagság fogja meghatározni, hanem az ifjúság, az ide költöző friss szellemiség, a korszerűség, a fejlődés, és a fejlettség. Ebbe nem csak az utcakép, a járdahálózat, a közlekedés,  az energiaellátás látlelete, hanem az itt élők jogos elvárásai is beletartoznak.

Most egy kicsit ebbe enged bepillantást a BÉKE februári utcafóruma.  Figyelem, ez a nem egy közpénzből fizetett propaganda tévé, mint a polgármester szócsöveként bejelentkező kéretlen seggnyalós tartalom, hanem maga a valóság. 

Ezt érdemes Karcsinak, Vilinek és haverjainak is átgondolni.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése