2024. február 24., szombat

Bukodi kisvárosi hangulatkeltése során fényes nappal csoportos garázdaság történik Ócsán - nincs biztonság

 A napokban ajnározta körül Perutek János Ócsa polgármesterét azzal a bárgyúsággal, hogy Ócsán harmónia, nyugalom van, amit a Fidesz adta Bukodi teremtett volna meg állítólag.  

Erre azonban rácáfolt az élet.  Perutek arca most lázban éghet. Bukodi arcáról pedig nem sül le a bőr.  

Most ezért azzal foglalkozunk, miként lehetne  jobbá,  élhetőbbé tenni ezt a kisvárost, megőrizve annak nem ezt a Bukodi adta különleges hangulatát.  Ehhez próbáljuk feltárni és bemutatni azt a valóságot amit Perutek és Bukodi meghazudtolt.

Komoly közfelháborodást váltott ki annak cigány asszonynak és társainak bűntette, aki ájulásig ütlegelt egy iskolást, míg bűntársai körbevéve szinte szurkolva segítettek neki, nem hogy leszedték volna róla a nőt a város főutcáján. 

Történik mindez Ócsán Bukodi polgármestersége alatt úgy, hogy mindezt a békés, nyugodt kisvárosi hangulattal próbálja előadni a fideszes médiában.  

Perutek is átgondolhatta volna, mielőtt leül egy szélhámos polgármesterrel egy asztalhoz azt magasztalva riportot készíteni.   Igazából akkor járna el helyesen a jobb érzésű médiaszemélyiség, ha ezek után egy olyan riportot tenne közzé, ahol az ellenérdekelt felet is meghallgatná Ócsa közügyeit, a város hangulatát és a polgármestert megítélendően.  Mert az, ami eddig bemutatásra, propagálásra került, nagyon nem fejezi ki Ócsa kisvárosi hangulatát.

Lássuk, be a jelen bűneset nem válik egyikőtök dicsőségére sem.   Az emberek háborognak még akkor is, ha Nikolett szendvicsezője a társadalmilag kiégett polgármester mentsvára.  

A biztosítékot nem is Nikol, hanem a polgármester tolmácsolása verte ki, mely azt sugallja, hogy ő maga a kisvárosi hangulat megteremtője, miközben iskolások lehetnek csoportos garázdák okán támadásnak kitéve.  Erre maga az élet, Ócsa adta az igazolást.

Az emberek pedig nem értik.  


Az egyik kommentező ezt írja:   

El vagyok keseredve... 

 Hogy történhet az meg Ócsán, hogy végignézik a felnőttek, hogy rugdosnak egy gyereket????

Milyen szülők, nagyszülők vagytok???  Az Isten Áldjon meg benneteket!

Féltek a nő haragjától, meghogy jönnek a tezsvírei bosszút állni? Akár magyar akár nem odamegyek és leszedem a gyerekről!

Ha a kislány meghalt volna?

Ha a te gyereked kerül, ilyen helyzetbe te hogyan élnéd meg,hogy lett volna 10 ember, aki segíthetett volna, de csak nézelődik???

Ne legyünk már gyávák!

GYÁVÁK!!!!!

Írom ezt én, aki a gázsprayt alkalmaztam volna,hogy rendet tegyek. Ez nem csak duma!!

Én nő létemre soha senkit nem hagytam ott szorult helyzetében. Annyian voltatok ott és csak néztetek. Döbbenet. Nincs bocsánat nektek sem!!! Nem mintha számítana, nektek úgysem értitek...

Olyan érzésem van most, mint Budapesten, ha bajba kerülsz, átnéznek rajta... De miért??? 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése