2021. június 1., kedd

Önfényezés - a Fidesz megköszöni saját magának, hogy megteszi ( - sajátos köszönetnyilvánítás)

 Ha nem látom, nem olvasom, nem hiszem el. 

A Fidesz megköszöni saját magának és az erre hivatott fizetett embereinek, hogy megtették azt, ami a feladatuk és egyben kötelességük. 

Elvégre mi másra lennének?   

 Pánczél Károly a pártjához tartozó közösségi oldalon megjelentetett rövid mozgóképes önfényezése - egyfajta sikerpropaganda anyag - felett, mint valami bevezető, köszönetet mondanak személyének és társainak, hogy megtették azt, amit megkövetel a választókért végzendő munkájuk.  

Ez mint egy hálaszöveg azért, mert nyert egy kormánypárti a kormány pályázatán és majd a közeljövőben egy kerékpáros összeköttetést biztosító út épül két település között.

Minek is ez a hálaadás, amikor országszerte épülnek hasonló bicikliutak hasonló formában. Erről blogunk több esetben beszámolt. Ezekben mind utaltunk és kifejeztük őszinte sajnálatunkat azért, hogy Ócsa szintén kormánypárti önkormányzati vezetése ellenére sem képes a helyi polgármester az általa már korábban beígérteket megvalósítani, és nem képes olyan pályázati forrásból elősegített fejlődést biztosítani a városnak, mint más települések sikeresebb vezetése.

Mindezek kapcsán értelmezhető csak igazán az a hálaadás, amit a Fidesz saját maga ágán bemutat.

Okulva mindebből, és gondolva kisvárosunkra, a blogunk is megpróbál igazodni ahhoz a trendhez, amit a Fidesz a saját maga irányában hálaadás formájában előad.

Tehát:  ("Mi is") Köszönjük Pánczél Károly képviselő úrnak, Pogácsás Tibor államtitkár úrnak, Bukodi Károly városvezetőnek, a városunkban székelő Szűcs Lajosnak, a pályázat íróinak és az elbíráló Pénzügyminisztériumnak is, hogy Ócsán a közeljövőben sem fog elkészülni egy biztonságos kerékpár út városunk és Alsónémedi, vagy Alsópakony között!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése