2021. június 6., vasárnap

Apja nyomdokain a hétvégén sem ált le a tolvajlással a gátlástalan Gyurcsány - még a palóclevest is hazudta

 Gyurcsány van annyira az apja fia és olyan gátlástalan, mint a büntetett előéletű családfő, akinek nyomán a gyerek sem jutott messze attól gyökerektől, amit a szülői házból merített. A lopós  apa nyomán a fia is tolvajjá lett.

Gyurcsány tolvajlását számtalan lenyúlás igazolja a Szalay utcától a Balatonöszödi állami üdülőig és azon túl.  Miniszterelnökként sem csinálta másként mint ahogy az apai szülőtől látta. Feri olyan mint a szarka. Amit lát és megtetszik neki, azt lenyúlja.  

Így történt legutóbb is a Palóclevessel. Gyurcsány levesfotót lopott és hazugsággal tálalta a közösségi oldalán.  

Politikai bejegyzését sajátos gasztronómiával próbálta feldobni. A recept a régi.  Ami nem adataik meg számára, azt máshonnan elveszi.  Az öszödi böszme ismét hazudott és megint lebukott. Alapanyag híján a másét vette- Átpolitizálta és sajátjaként tálalta.  

A hívek meg cuppantak rá, mint Gréczy a mobiljára. 

Ez lett belőle: 


Összehord valamit, hazudik, majd kever bele politikát és máris kész a Gyurcsány újabb plagizált esete, az ellopott palóclevesről. Az úgyis olyan megható, hogy egy kretén otthon főz, süt, mos, és takarít.  Még egy összetett levest is elkészít a hétvégére.  Csakhogy ez sem valós, ahogy a szakdolgozata sem.  Ezt is mástól vette.

Aztán belekeverte a szokásos Orbán-gyalázást,  azt a mocskolódást, amit a hozzá köthető ellenzéki oldal Feri után szabadon  gyakorol.  Ez az, ami tuti jól hoz a DK boszorkánykonyhájára.  Mi mást is gondolhatott Gyurcsány a hétvégén és a tettek mezeje helyett a Facebookos követői elé dobott egy álságos levest.  Azt, amit mástól lopott.

Valójában Gyurcsány nem  főzött, nem serénykedett a konyhában. Nem volt sem palóclevese, sem pedig képe. Hát összelopta magának.

Amit kifőzött a pusztán a hazug politikai húzása volt a bemutatott levessel.  Ételt nem készített, nem tálalt, tehát nem főzött és nem fotózott, mivel nem is volt mit, amikor nem a sajátjával kérkedett.  Gyurcsány tehát lopott magának egy levest és hazudott hozzá egy storyt.

Gyurcsány az évek során semmit nem változott. A DK-sok politikája már csak ilyen aljas, hazug és mocskosan hiteltelen.

Gyurcsány a maga primitív módján lekopizta a Mindmegette.hu  palóclevesét, majd a receptjéhez mellékelt egyik felvételt, amit történetesen éppen a Ripost szerkesztőségi fotósa készített.

A tolvaj Gyurcsány  a szerzői jogokkal mit sem törődve feltöltötte a szajrézott képet a közösségi oldalára sajátként, és összeverte a maga sajátos ideológiájával, amit harmadik feleségének az utcai fellépéséhez fűzött.

Mit lehet erre mondani?

És itt megtekinthető a Mindmegette eredeti képe.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése