2021. június 11., péntek

Puzsért ismét a személyes gyűlölete vezérli - amúgy pedig ugyanolyan aljas és hazug, mint a bandája

 Puzsér Róbert az a kétlaki hintás, aki ismert politikai hitvallása ellenére próbálja megjátszani a független igazmondót, miközben nála ugyanúgy kilóg a lóláb, mint az állatorvos Hadházy esetében a lónak a fasza.

https://assets.4cdn.hu/kraken/7c3BwiaG0ckkcaLgs.jpeg
Karácsony Gergely és Jakab Péter is beálltak Tóth Csaba szocialista politikus mögé az előválasztási kampányban - Átlépni a vörös vonalon

Robi az a fickó, aki látszatra mindig megmondja, igazából csak megmondaná a frankót. A "lónak a faszát".

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/185882298_306398351048878_5360334177911113150_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ocrdkIsMbTAAX8RPKPF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=7cf6f94443b41eab83d5cf55e1c83784&oe=60CA1F26

„Havisszamegyek Zuglóba, akkor ott engem elásnak”

 

Robika ugyanúgy a saját személyes kapcsolatai és viszályai mentén politizál, ahogy Hadházy is teszi akár a ló nemi szervéig levezethetően. 

A Partizánban Gulyás Márton kőkemény kérdésekkel izzasztotta meg Zugló szocialista országgyűlési képviselőjét, Tóth Csabát, akit az ellenzéki közvélemény jelentős része olyan ügyekkel hoz összefüggésbe, mint a szocialista önkormányzati képviselő, Sápi Attila eltűnése, az egykori kerületi polgármester, Karácsony Gergely halálos megfenyegetése és a Fidesz-MSZP parkolási panama zuglói kivitelezése.

Tóth Csabáról azonban le lehet szállni, hisz az ő tisztességéért maga Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely vállal garanciát. Aki Tóth Csabát a fenti ügyekkel vádolja, az egyben azt is állítja, hogy mindezek az akkori zuglói polgármester, Karácsony Gergely hallgatólagos hozzájárulásával zajlottak, és hogy az MSZP mélyen konszenzuális lélegeztetőgépe mind a mai napig hazudik Tóth Csaba érdekében. Aki ma Tóth Csabát gyanúsítja, az Karácsony Gergelyt is gyanúsítja – aki pedig Karácsony Gergelyt gyanúsítja, az nem demokrata. Mégiscsak a demokratikus oldal örökös miniszterelnök-jelöltjéről van szó!

 

Puzsér is azt kapálja, akit utál, és annak seggét nyalja, akihez valamilyen érdeke szolgálja.  Jelen esetben Az általam se kedvelt, és amúgy alkalmatlan Karácsony Gergely politikust gyomlálja. Azt, akivel szemközt alulmaradt a főpolgármesterségi harcban.   Hát persze, hogy nem kedveli, amikor magát mindig is többre értékeli az együgyűen gyengén teljesítő és bukdácsoló Karácsonynál. Annál tehetségtelen és hazug volt zuglói polgármesternél, aki csak pusztulást és romokat hagy mindenütt maga után.

Puzsér azért ennél többre, azaz magasabb szintű konfliktusokra képes. Ezt számos civakodás, per is bizonyítja. Ahogy a behódoltságát és a seggnyalását is.  Mindezt ugyanúgy megteszi, az ATV-n, a publicisztikáiban, kritikáiban, ahol fizetnek ezért, ahogy Karácsony is a maga körein belül.   

Vagyis egyik sem különb a másiknál. Hiába tűnik úgy, hogy Puzsér népszerűbb, amikor az élet úgy hozta, akkor a nyomába sem ért a suta és szintén hazug Karcsonynak.

 https://puzsergenerator.hu/wp-content/themes/puzsergenerator/assets/images/icon_Facebook.png

Persze, hogy elmarasztalja és leminősíti írásaiban, ha csak teheti. Mindez azonban nem az igazsága alapján, hanem a személyes háttérben maradása, a vele szemben megélt politikai kudarca nyomán tőr ki belőle. 

Holott Karácsony nem ezért áruló, ahogy a Jobbikos Jakab Péter sem. Igaz mindkettő áruló, ahogy írva vagyon, de nem úgy és nem éppen azért, ahogy Puzsér előadja.

Ács Dániel a legtisztességesebb újságíró ebben az erkölcsét vesztett országban. Aktuális írása a mindent és mindenkit eláruló Karácsony Gergelyről, a nemzeti radikalizmusát listaáron kiárusító, parizeres prolit alakító Jakab Péterről meg a zuglói szocialista keresztapáról, Tóth Csabáról az alábbi link kattintása nyomán olvasható.

 A fenti résztvevők groteszk szövetsége áll szemben Zuglóban az ellenzék túlfeszített lelkiismeretével, a megkérdőjelezhetetlen becsületű Hadházy Ákossal. Nem volna meglepő, ha Tóth Csaba kampányát maga a Fidesz-MSZP parkolási panama fedezné. Aligha mondok bárkinek is újat azzal, hogy ez a brigád nem alternatíva, hanem hétpróbás gazemberek bűnbandája. Aki rájuk szavaz, akár Orbán Viktorra is szavazhatna.

 https://www.mtmt.hu/system/files/styles/medium/private/uzsoki.jpg?itok=OK9QjH7u

Puzsér igazsága akkor és ott ér végett, amikor Hadházyt felemelve magasztalja és próbálja besegíteni a zuglói önkormányzatba.  Hadházy annyira távol áll Zugló polgári ügymenetétől, mint a szekszárdi állatorvosi rendelője az Uzsoki Kórháztól.   

Puzsér szerint Hadházy "megkérdőjelezhetetlen becsületű". Ez a kijelentése felér egy Gréczy Zsolt-féle botrányos ejakulációval, amit a mobilján osztott.  Puzsér most ugyanúgy kicsapta a lőcsöt ahogy Gréczy, vagy Hadházy a maga faszát.  

Hadházy az a politikai szélhámos, aki egyik pártból a másika száll, majd pofozzák ki onnan is, míg végül az idegebszívű Momentumba be nem nyalja magát. Most ez a sport/olimpiaellenes liberálisan lila pártformáció az, ami által a zuglói képviselősége szóba került. 

Mindezt lovagolja meg Puszér akkor, amikor Karácsonyt helyettesíti be a szintén lófaszt sem érő Hadházyval. Csakhogy míg az előzőt lekicsinylően, addig az utóbbit felmagasztalva jeleníti meg írásában.

https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/10/02parlament-e1572038194144.jpg
Az állatorvosból lett mocskolodó politikus-képviselő becsülete igencsak megkérdőjelezhető - több személyiségjogi, becsületsértési pert vesztett

A Fővárosi Törvényszék ítéletében eltiltotta Hadházy Ákost a további jogsértéstől, továbbá kötelezte, hogy kérjen bocsánatot, fejezze ki sajnálkozását a Korrupcióinfo.hu honlapon - az LMP-s társelnöke, parlamenti képviselője itt számolt be az általa vélelmezett visszaélésekről -, valamint fizessen 500 ezer forint sérelemdíjat és 30 ezer forint perköltséget az egyetemnek.

Hadházy pert vesztett, saját magával szemben Orbán esetében is.

Puzsér csak azt nem veszi észre, hogy mindez nem a két hülyéről, hanem a maga produkálta  jellemtelen kétszínűségről szól.   

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése