2021. június 26., szombat

Tordai Bence is egyre inkább melegszik balfék társaival együtt - liberális szívás ( - nemtelen, kétkulacsos árulók)

Mottó:  A meleg Európa-szerte megviseli az embereket.  

Ma már nem lehet úgy demokrata az ember, hogy ne legyen melegszívű deviáns is egyben.  Erre ad példát Tordaiék Bencéje, Karácsonyék Gergője, Baranyiék Krisztinája és a Dobrev-Gyurcsány klán ellenzéki koalíciója.

https://d3knx7v8i1y46b.cloudfront.net/2020/08/IMG-c852134c9469f681a5c6d194c3ab8040-V-1080x675-1-730x456.jpg
Kukában a meleg büszkeség zászlaja

Ez a komcsi-szocialista baloldalról induló, ma már az imperialista szélsőségek táborát éltető bagázs az, aki haza és a nemzet érdekeinél előrébbvalónak tartja az európai kapitalista birodalom érdekeit.   

https://i.ytimg.com/vi/-PEsbJ3h6N0/maxresdefault.jpg
"Én nem vagyok LMBTQ, csak egyszerű buzi vagyok" - Nádasdy Ádám a szocialista baloldal üdvöskéje

Ezek a politikát a saját gyarapodásuk és fennmaradásuk érdekében országárulásra fordítják.  Tordai is képes kivetkőzni emberi mivoltából és Karácsonnyal szaunázni a metróban, ha az éppen aktuális politikai érdeke úgy hozza.  

http://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2020/02/nem-lesz-klima-758x507.jpg
Tordai és párbeszédes társai félmeztelenül metróztak Karácsony oldalán - amikor politikai érdekeik úgy kívánták

Amikor pedig Karácsony teszetosza bénázásával szemben kéne fellépni és ismét nekivetkőzni a főváros metrójának korábban hiányolt klimatizálása érdekében, akkor inkább maga is meleggé válik és Karácsonnyal párhuzamban tűzi ki a melegek zászlaját.

Karácsony politikai gerinctelensége az a képlékenység, ami sehova és egyben mindenbe sorolhatóvá teszi

Mert a liberális kiszolgáló ember a külhoni magyarságot nem vállalja fel és így a székely zászlót sem tűzi a középülete homlokzatára, ellenben a nyugati buziságot képes magáévá tenni és többségi normalátással szemben megjeleníteni. 

Niedermüller és Dobrev-koalíciós társai mind erre hajlamosak. Számukra az abnormális az elfogadott. Minderre nem pusztán a sokszínűség zászlaja, hanem Gréczy Zsolt és Baranyi Krisztina az élő példa.

Baranyi milliókért legyártatott térplasztikája olyasmit próbál ábrázoltatni, ami valójában a társadalom, és a benne élők személyiségének a kifordulását jelenti - erre akarnak elfogadást

Barnyi is ugyanezt a kétszínűséget produkálja akkor, amikor az LMBTQ+ színeire átfestett szabadságszobrot féltérdre ereszkedve ábrázoltan helyezi ki drága pénzért a kerület közparkjába.

https://img4.hvg.hu/image.aspx?id=7a65bfe0-148d-487d-817c-a71ce775367c&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
Tordai Bencus szivárványos zászlót tűzött ki a képviselői irodaház erkélyére - kifejezve buzipártiságát

Ma már az Eu-s érdekeket felülmúló, újfent imperialista érdekek mentén képesek ezek a korabeli Apró-Dobrev adta elvtársnők a Gyurcsány-legényekig mind képes politikailag bebuzulni és behajolni a térhódító nyugatnak a hatalomrakerülésért. Ezek a magukból kifordult deviáns alakok, akik hol kommunistának, hol zsidónak, vagy cigánynak, de ha éppen az érdekeik úgy kívánják, a nácikat is felvállalva buzinak vallják magukat.  

Gyurcsány és a kötelékébe tartozók már csak ilyenek.  

Gyurcsány és barátja devianciája egyfajta manifeszt funkció - a szivárványos buzulás is ehhez hasonló

Pöcsös dolog
Gyurcsány egyik sajtótájékoztatóján kérdésre kifejtette: a DK számára nem a "melegek házasságát engedélyező Nagy-Britanna, Dánia, Hollandia, Svédország és Spanyolország a minta". Emlékeztetett arra, hogy Molnár Csaba, a DK alelnöke már 2012-ben bejelentette, az LMBTQ-szervezetekkel való egyeztetés után a melegházasságot engedélyező törvényjavaslatot nyújtanak be.

Gyurcsány Ferenc ugyanakkor hangsúlyozta, felmérések szerint a magyarok kétharmada-háromnegyede elutasítja az azonos neműek házasságágát. A baloldali összefogás pártjai közül "a többség a magyar lakosság többségével ért egyet", és nem kíván a regisztrált élettársi kapcsolatnál tovább menni. Vagyis a DK, ahogy a kettős állampolgárság és a vatikáni szerződés ügyében is, kisebbségben van - közölte.

A liberálisok kedvenc celebje a kétlaki Steiner Kristóf, akit Izrael sem akar honosítani - ezért jár vissza

Ők a mostanság divatos szivárványos zászlókat lobogtatók.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése