2021. április 29., csütörtök

Máris választási üzemmódba kapcsol a balliberális hírcsatorna - politikai elsőségre és haszonlesésre törekszenek

 Az ATV már májusban nem csak elsőként, hanem mindennél korábban kezdi meg a jövő évi választási propaganda szórását.

A liberálisok körében is a DK-hoz köthető tévé az őszi ellenzéki előválasztásra és a 2022-es országgyűlési választásokra már a napokban megkezdi az ennek érdekében átszervezett műsorszórást. 

Gyurcsány jobbkeze, a nyíltan recskázó Gréczy Zs az ATV kamerái előtt már felöltözve jelenik meg - állítólag már nem veri ki többet  nyilvánosan

A csatorna vezetése ennek jegyében változtat a struktúrán, a műsorvezetői beosztáson, hogy jobban beadható és elfogadhatóbb legyen az általuk közvetített tartalom. 

A kiemelt műsorvezetők részben más, vagy önálló műsorokat kapnak. Ezzel a cél, hogy a hogy a nézők számára áttekinthetőbb, egyszerűbben követhető legyen a politikai tartalom, ami ugyebár a Gyurcsányék vezette Dobrev K. nevének kezdőbetűjével jegyzett ellenzéki összefogást támogatja. Ennek a koalíciós céloknak és a későbbi haszonszerző betörésnek az érdekében száll ringbe a tévécsatorna, hogy az esetleges kormányváltást követően ha nem is a number one, de legalább a Gyárfás-féle (közszolgálatit meghazudtoló) egykori NapTv kétes sikerét beérje. 

Ennek érdekében és a céloknak alárendelve május 3-a hétfőtől az ATV Start két műsorvezetői párosa a híradósok, Holló Márta és Gajdos Tamás, valamint a már korábban is együtt dolgozó „duett”, Krug Emília és Kárász Róbert lesznek. 

Az Egyenes Beszéd című műsort hétfőtől heti váltásban két, az esti hírháttér műfajban jól ismert tévés, Szöllősi Györgyi és Rónai Egon vezeti.

A Csatt műsorvezetője Simon András lesz. 

Az ATV közleménye szerint „az elmúlt hónapokban a műsor legjobb számait produkálóCivil a pályán műsorvezetője hosszútávon is Krug Emília marad.

http://www.atv.hu/thumbnail/1188x360/a/57/14000.jpg
Krug Emíliára előreláthatólag ugyanaz a szerep hárul, mint a DK-ban lehorgonyzott Kálmán Olga töltött be korábban - nőkkel felvértezve a kormányfői székfoglalásért

A Nap Híre című műsort továbbra is Simon Andrással és Krug Emíliával láthatják a nézők.

Ezzel Krug kapja a legtöbb feladatot és a vele járót, míg a második kiemelt Rónai, a harmadik pedig Simon lesz.  Ők jelképezik majd azt az arculatot, ami nem csak emberileg, hanem üzletileg is eladhatóvá teszi azt a vitatható (politikai)  tartalmat, amit eddig is sokan egyoldalúan elfogultnak tartottak

https://media1.hu/wp-content/uploads/2020/09/atv_szekhaz.jpg
Változások az ATV-n -átszervezték egyes kiemelt műsorok szerkezetét és műsorvezetői beosztását ( - kormányellenes politikai összefogás vezető hírcsatornájaként lépnek színre)

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a változások kapcsán így nyilatkozott:

Az ATV csapata évek óta sikeres és elismert szakemberekből áll, ez kifejezetten igaz a műsorvezetőinkre. A tavaszi váltás kapcsán figyelembe vettük a képernyőseink személyiségét, szakmai előéletét és a nézői visszajelzéseket is. Természetesen a kollégákkal egyetértésben alakult ki, hogy mely műsorokat ki vezeti május 3-tól.  Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel még professzionálisabb lesz a televízió működése az előttünk álló izgalmas évben”.

 Forrás: Média1

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése