2021. február 4., csütörtök

ATV-n a volt náci jobbikos Vona, a szintén talpnyaló Szakonyi a DK-s szócsővel egy platformon - a SZFE-ről is

 Érdekes volt látni az ATV kamerái előtt az oroszlánmellényes Vona Gábort, aki egy oldalon ült a közös pamlagon a Jobbikot nacizó DK-s politikussal, Dávid Ferenc "szakártővel", és azt végignézni  a stúdióból közvetítve vele szemben ülő Szakonyi Péter "újságíróval", valamint Krug Emília felhergelő konferansziéval hogy együtt szidták a SZFE modellváltása során kibukó kommunista ősmaradványokat meghatározó Bencsik Andrást.

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2016/11/Vona_garda-vonagabor.hu_.jpg

Ja, hogy Vona Gábor nem oroszlános mellényben volt, és az, hogy már nem annak a Jobbiknak az elnöke, amit a Gyurcsány nevéhez köthető DK lenacizott, ne tévesszen meg senkit. Az akkori náci ma már jó elvtárs, mert az akkori Vona ezek szerint már kivetkőzött abból a gúnyából, aminek után náci párttá minősült a volt kommunista szövődményeket tartalmazó Gyurcsány-Dobrev koalíció szerint a volt Jobbik.


Most, hogy már Vona sem náci és a Gyurcsány-féle koalíció sem posztkommunista, sőt már a szocializmust is levedlette magáról minden elvtárs, így hát elmondhatjuk, hogy ezek mind demokratákká váltak egy olyan világban, ahol az elnyomást ma az orbáni Fidesz gyakorolja.

Az "oroszlános" Vonából, ma egy meghunyászkodó, Gyurcsány pöcsén lógó seggnyaló lett

Ezt most nem tudom szó nélkül megállni, annyira feszít az ideg! Éreztétek már azt a mélyről jövő dühöt és keserűséget, ami akkor támad bennünk, amikor egy hazug ember alakoskodását látjuk? Én pont ezt érzem most, miután elolvastam a korábban gárda-mellényes Jobbik vezér Vona Gábor Facebook posztját. (Elvből nem fogom belinkelni, de akinek erős a gyomra, a részleteket megtalálja a Simicska-ügynök oldalán.)

Ez a kétszínű alak, … nem átall “Tisztelt baloldali honfitársainak” szólítani minket, miután éveken keresztül libsizett, zsidózott, cigányozott és buzizott bennünket.

Mondhatnánk így is: eladta a lelkét. Márpedig ez jóra sohasem vezet.

Köszönjük, de NEM, kedves Gábor, mi bizony nem felejtünk! Nem feledjük a sok gyűlölködést, amit szítottál! Átlátunk rajtad, cukiskodj is bármennyit kiskutyákkal és próbálkozz is akármilyen ármányos bűbájjal. Minket nem kenyerezel le!

by Ellenszél

 Még szerencse, hogy van sajtó- és szólásszabadság, amit persze ezek a koalíciós demokraták tagadnak, de, ahogy szólni, beszélni és virulni látom őket, már ezt is kétségbe vonom. 


 Az ATV-s szócséplés annak mentén zajlott, hogy a színművészeti átalakítása (modellváltás) kapcsán léket kapott elit, nem más, mint az egész mögött megbúvó illegális kommunista gyülevész napfényre kerülése lett az, ami valójában kiverte a biztosítékot.  

Ahogy Bencsik fogalmazott: Rávetődött a fény egy szutykos odúra, ahol ez az ótvaros szekta meglapult. És ezek elkezdtek hisztériázni, amikor rájuk vetődött. Tehát kinyitották az ablakot, beáradt a napfény, és ezek kimenekültek ...  

Az ártatlanul szűz Krug Emillia erre megkérdezte, hogy miért kell így élezni és ha csak politikai haszonelvűség szempontjából közelítem meg, beszélni egy, a fiatalok szempontjából fontos egyetemről?

Krug: egy, a fiatalok szempontjából fontos egyetem - akár a CEU

 Ezzel nem is arra a tényre reagál, ami a SZFE lepusztultságára utal, és az ott megbúvó kommunista oktatókra, a máig terjesztett ideológiai eszmékre, hanem a szép szavakat hiányolja.

Érdekes ez az érzékenység az ATV műsorvezetőjétől, mert amikor máig kedvesen hívják be a patkányozó Bangónét, akkor már nem ilyen érzékenyek. Vagy amikor az ATV műsorában a DK-s Niedermüller Péter a jobboldaliakat a fehér faji, keresztény vallási hovatartozásuk és szexuális irányultságuk alapján elkülönítve nevezte rémisztő képződménynek.  

Ekkor egyikőjük sem finnyáskodott. Niedermüller és Bangóné azóta is visszatérő kedves vendége az ATV stúdiójának. 

Most azonban amikor egy konzervatív jobboldali újságíró megírja, elmondja, hogy mi tárult fel az SZFE mögött és hogy mit hagytak hátra, akkor bizony nekiállnak finnyáskodni és azonnal érzékennyé válnak. Krug is előveszi szűziességét és úgy igyekszik belepirulni ebbe, mint az ártatlan kislány, aki nem látott még vöröset, vagyis kommunistát. 

Igen, Bencsiknek igaza van.  A SZFE színfalai mögött  a volt kommunista rezsim, a gyilkos kádári-kor egykori elvtársai, ideológiáit oktatói bújtak meg, mint az illegalitásba vonult párt katonái.  

Bencsiknek igaza van, mert a SZFE színfalak mögötti cirkusza rávilágít a megbúvó komcsi örökségre

 Tudta ezt  Krugon át minden jelenlevő a stúdióban, de ők is ugyanolyan kaméleonok, mint amilyen kétszínűek a színművészetit eddig uraló politikai háttérmunkások. Azok akik a régi rendszer haszonélvezőiként és ideológiai továbbadójaként oktattak ott. 

Ők, akik kiűzték a konzervatív keresztény értékrendet, miközben megkapták az egyetemi titulust arra az intézményre, mely maradt középszerű és ahogy mára kiderült, lepusztult.  Az ott oktatókkal együtt.

Székely Gábor, Gothár Péter, Ascher Tamás, Németh Gábor, Forgács Péter, Upor László, és társaik mind az a szeméthalmaz, amit a paraván rejtett.

Székely 15 évig volt az egyetem rektora. Felmondását Vidnyánszky legutóbbi rádióinterjúját követően nyújtotta be, amikor is a Nemzeti Színház igazgatója „hangos, liberális bagázsnak” nevezte az SZFE elleni tiltakozáson résztvevőket. Székely nyilatkozatot is tett, melyben úgy fogalmazott, a kuratórium ellehetetleníti a nekik nem tetsző színházi személyeket.

https://mandiner.hu/attachment/0394/393965_szekely_gabor_kadar_brezsnyev_biszku.jpg
A máig oktatható Székely Gábor a szocialista ember és a kommunista ideológia színházi elkötelezettsége mellett tette le hitvallását Brezsnyev és Kádár lábai előtt - „világnézetileg elkötelezett színház mellett”

Ezek a szemetek közösíttették ki Kerényi Imrét.

Saját maguk közül úgy vágták haza Marton Lászlót, hogy azt már nem élte túl. Azzal vádolták, amit a sajátjai, Kero (Kerényi Miklós Gábor), Gothár és társai követtek el. És hogy ez mennyire jellemző a sajátjait kivégző kommunistákra, arra is adott a Rajk és társai példája, de a mostani színházi életben is ugyanezt élhette meg Eszenyi Enikő, akit csak azét csináltak ki, mert nem áll ki szónokolni egy általuk szervezett tüntetésen. Politikai szónoknak. Nem vállalta, az igazgatói állásába került.

Ők nyírták ki Pintér Tamás "Oroszlán"-t, aki a főiskola legnagyobb nimbusza egy kaszkadőrkirály volt. Ascher Tamás kinevezése után nem sokkal, egy délután felhívta a titkárnő azzal, hogy „nem kell másnap reggel 8-ra jönnie a főiskolára tanítani a tanár úrnak, mert nyugdíjazták".

Ma már egyikük sem él. Kerényi, Marton, Pintér halálához ezek mind hozzájárultak úgy, ahogy ez Rajk és társa esetében is dívott.

Upor László beismerte, hogy a színinövendékekkel betanították az egyetemfoglalást. azt a balhét, amit a kormányváltás érdekében szerveztek, mikor az egyetem struktúraváltása elérte a rejtekhelyként szolgáló háttérintézményüket. 

Erre az ATV az olyan levitézlett szószólókkal próbálja befolyásolni a nézőt, mint a maguk által  korábban  nácinak kiáltott köpönyegforgató Vona, az újságírónak semmirevaló Szakonyi, vagy a Gyurcsány seggéből előrángatott Dávid.  És mindezt a DK-s Kálmán Olga utódjaként számontartott Krug vezeti le.  

Ugyan már.  

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése