2020. április 16., csütörtök

ATV panoptikum - korábbi diktatúra őskövületeit futtatja a liberális lakájmédia ( - velük uszítanak országszerte)

Az ATV az a hírcsatorna ahonnan az utóbbi legtöbb kormányellenes gyűlöletkeltés, trágárság és uszítás  hangozott el.

https://pbs.twimg.com/profile_images/974197910345797632/LlpjAsNw_400x400.jpg
Az ATV rendszeres vendégei a korábban szovjetbarát párttagok, azok a volt szocialisták, akik máig nem dobták ki az úttörőruhát.  Ők nem csak ezt, hanem a bolsevista pártberendezkedés elvén alapuló korábbi kommunista,. majd szocialista munkáspártiságukat vedlették mostanság liberális gúnya alá, hanem elvtelenségüket is hasonló mód leplezni próbálják.

Ők azok a részben tetszhalott, részint illegalitásba vonult, másrészt pedig kriptokommunisták, akik ma az ATV kedvenc és rendszeres megmondó emberei.  

Gyurcsány, Dobrev és Lendvai mind ilyenek.  Az ATV pedig ezekből rendez bemutatót.  

https://external-vie1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDlZ8wwmLCKUSsg&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2Fwww.flagmagazin.hu%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2F0264%2F264899%2Flildi-960x463.png&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_hash=AQAm1Ex1mdq_Rj6G 

Legutóbb a gázosan hazug Lendvai Ildikó kapott lehetőséget a csatornán, hogy meghazudtolja az országot.   
 

https://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Image/politikusok/Lendvai_Ildiko-karikatura.gifSzámomra mindig is érthetetlen volt, hogy miként maradt ránk és maradhatott aktív egy olyan ember, aki az önkényuralmi rendszer kiszolgálójaként közreműködött a diktatúra fenntartásában. Lendvai Ildikó a Kádári-kommunista rendszer cenzora, az MSZMP, majd az MSZP oszlopos tagja volt. Miként kaphat még szót, játszhat szerepet és adhat közre bírálatot egy olyan ember,. aki a "legvidámabb barakk" felügyelője, és toronyőre volt. Ezeket a háborúban ránk maradt embereket a velünk ellentétes nyugati oldalon úgy kezelték, mint a koncentrációs táborok őrszolgálatosait. Nem hogy szót, lehetőséget, vagy hatalmat, hanem nemzetközi elítéltséget kaptak. Érdekes, hogy hazánk és az Eu a kommunisták bűneit milyen bűnbocsánattal, tagjait pedig befogadással kezeli. Ma ezek a mumifikált szociálidióták azok, akik a balliberális média csatornáin keresztül alantas hazug mód szítják a társadalmi hangulatot egy demokratikusan megválasztott kormánnyal szemben. Ennek egyik fő közvetítője a legtöbb uszítást megengedő és a trágárkodást kibocsájtó ATV. A nyugati (értsd liberális) tőkeérdekeltség, a globális elnyomóhatalom pedig mindezt nem csak a mag érdekei mentén engedi, hanem elő is segíti. Akár hogy is, a lopás szót, a lopni, a lopják és ennek szinonimáit a Lendvai és társai (az MSZP-s Gyurcsányon át a köztes pártokon keresztül a Dobrev alkotta DK-ig bezárólag) sajátította ki. A hazudni és lopni mindig is a kommunistákból lett szocialisták, majd az ebből kapitalizálódott liberálisok táborát jellemezte. Hiába is próbálják ezt másra testálni az egykori diktátorok örökös kiszolgálói.

https://cellkabel.hu/img/logo/nagy/atv.pngElszomorító, hogy ezek elhasználódott, az országot egyszer már kifosztó és eláruló köpönyegforgatók miként kaphatnak mikrofont és törhetnek ránk, az országra ismét, valamint folyamatában egy kanálissal felérő bűzös tévécsatornán keresztül.  (Ott ahol a patkány terem.)

 Ilyenkor mindig eszembe jut az a gyilkos kegyetlenség, amivel ezek a múltból előkerülő mocskok az emberekkel (köztük a saját pártársaikkal szemben is) végeztek.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése