2020. április 26., vasárnap

Megúszhatja a pert a "mi " polgárőrünk - bocsánatot kért, de az állítólagos forrást nem adta meg ( - lehet-e tag)

Időközben megszületett az OPSZ tagjának "tessék-lássék" bocsánatkérő üzenete, miközben törölte a saját maga által közzétett bejegyzés(é)t, mely sértette Nagy Bandó András jó hírnevét.


Ennek kapcsán lehetett volna egy újabb személyiségi- jogi per ismételt és feltételezett vesztese a helyi közéletben csak polgárőrként ismert figura. Valójában sz Országos Polgárőr Szövetség címzetes tagja, (ha még nem zárták ki, vagy nem adta fel önként a tagságát,) aki ezt közösségi profilján meg is jeleníti.  Így az általa közzétettek nem csupán egy magánember megosztásai, hanem az Országos  Szövetség megjelenítésével szignózott fél bejegyzései azok. 

Boros Tibor a Facebookon is polgárőr és az OPSZ jegyzett tagjaként tündököl. Megnyilatkozásai, feljegyzései mindig is ezzel bélyegzéssel együtt jelent meg a világhálón. 

Jelen esetben sem történik ez másként, amikor a "helyreigazítást" közzé teszi. Igaz ez a pár sor, mely szerint: "Elnézést kérek Nagy Bandó Andrástól, mert helytelenül neki tulajdonítottam egy írást, melyet megosztottam saját profilomon." - elég semmitmondónak és udvariatlannak sikerült.

Se egy megszólítással nem tisztelte meg a sértett felet, sem pedig az aláírásával nem jegyzete azt. Továbbá csak annyit ír, hogy megosztott valamit, helytelenül, amit Nagy Bandó Andrásnak tulajdonított, de a forrást, a írás állítólagos átvételének eredetét nem határozta meg. Ezzel párhuzamosan a valótlan állításaihoz csatolt fénykép vonatkozásában sem tett fel bocsánatkérést, végül pedig még a nevét sem volt képe odabiggyeszteni a helyreigazítása végére. Mindez több mint prosztó dolog.  Arról nem is beszélve, hogy a sértett fél, tehát Nagy Bandó András  nyilvános közzétételét szinte beolvasztotta a maga helyreigazításába, ami szintén megtévesztő az olvasó számára, hiszen annak végén egyedül a helyreigazítást kérő neve olvasható.

Boros helyreigazításának egyértelműnek és nevével jegyzetnek kéne lennie az elfogadáshoz.

Ezek után nem tudni, hogy Nagy Bandó András mindezt hogyan értékeli.


Köszönjük Tibor, ismét csak magadat hoztad és mutattad be. A jellem maga az ember.

Remélhetőleg ez a lecke némileg elszakít attól az eszement ámokfutástól, amit a dologtalan otthonülésben eddig is elkövettél.

*

1 megjegyzés: