2021. április 28., szerda

Terasznyitás a polgárőrségnél - a kikopott fotós és az elnökségi tag is sörözéssel köszöntötte politikai önmagát

 A polgárőrség jól demonstrálja azt a politikát, amit a szövetségbe tömörült egyénjei megjelenítenek erről a társaságról.

A polgárőrség egykori szóvivő-sajtósa és haszonélvező fotósa ismert kormánykritikusként így köszönti politikailag a "nyitást"

A polgárőr szövetség vezetési egységében mindig is tagadta a politizálást, ugyanakkor vezetőiben, egyéni személyiségeiben többnyire elnézte és megengedte a politikai ellenérzések kifejezését, akár a konkrét megnyilvánulásokat is.

Boros és Lőwinger még ma is a polgárőrségnek illetve kötelékében "dolgoznak" - erről a gyűlölködő  megosztásokkal teli közösségi oldaluk is tanúskodik

Erre nem csak az OPSZ-t vezető Túrós András (AVH) múltja és személyi párttörténeti garanciája, hanem a mostani szövetség és annak szervezeteinek, akár a PMPSZ elnökségének és elnökségi tagjainak a hozzáállása az élő példa arra a kormányzati ellenszenvre, amit a tagság elnézve és valahol engedélyezve kifejt.

A kormánypárti feleségeket gyalázó, másokat pedig fideszribancozó elnökségi tagja a polgárőrszövetség ismert embere így üdvözölteti a közösségi profilján a "nyitást"

 Mindez mit sem foglalkoztatna bennünket az egész, ha nem lenne helyi aktualitása. Az esemény időszerűségét és ócsai kötödését pedig nem más, mint a tudatosan gyűlölködő polgárőrünk adja. 

Hiába vedlette le az ocsmányság róla a mundért, a mögöttes személy mit sem változott

 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése