2020. december 28., hétfő

Ünnepet követően - szomorú karácsony ( - Tibi a polgárőrség elnökségi tagjaként tovább osztja a gyűlölködést)

 Az ünnep tisztelete mindenki számára fontos.  Különösen igaz ez a vallási események megemlékezésére, azok méltóságteljes megtartására.

Az ünnepeit mindenki úgy tiszteli, mint a saját hagyományait.  A vallási szokások ugyanúgy nem kivételek ez alól, mint az ateista, vagy politikai hagyományok. 

Az OPSZ munkatárásának, a PMPSZ elnökségi tagjának egyik hitvallása - korábban a külhoni magyarokat utasította el és zárta ki szemlélete szerinti magyarságból

Természetesen mindenkinek meg van a saját ünnepe és a társult szokása, de ezzel soha nem feledheti, vagy sértheti mások ebbéli hagyományait.

Karácsony kiforgatása és a fény ünnepeként való eredeteztetése egy hamis és hibás felfogás osztása - a helyi polgárőr sem sajátíthatja ki azt, ami nem az övé
Ezért, és így adunk tiszteletet az iszlám vallás előtt, amikor a muszlim mecsetbe mezítelen lábbal lépünk be. Ugyancsak ezt tesszük, amikor az izraeliták imaházába, a zsinagógába nem lépünk be fejfedő nélkül. 

Sorolhatnánk mindazokat a kulturális és vallási szokásokat, amiket tiszteletbe tartunk amikor ezekkel találkozunk ugyanúgy, mint az esküvői, vagy a temetési, temetkezési szokásokat.  

Ezek alapvető emberi együttérzésből fakadó szokásjogok.  Akár követői, akár tagadói vagyunk, a tisztelet és az emberi tartás, a másik megbecsülése ezt erkölcsből adódóan leköveti.

A polgárőrnek és az elnökség tagjainak sem kötelező vallásosnak lenni, azonban gyürködni, másokat hergelni, uszítani, vallási önérzetében megbántani, kigúnyolni nem megengedett - karácsonyi megosztás

Így vagyunk ezzel mi magunk többségében keresztények és mások is határokon innen és túl. 

Különösen igaz ez a nagy európai ünnepekre, így a karácsonyra.   

Ennek is meg van a maga szokása. Mindez társadalmi rendszereken, állami berendezkedési formákon túlmutatóan.  Még az olyan ateista rendszerek mint a bolsevik típusú kommunista uralom alatt, ami közismerten vallásellenes volt is megmaradtak az olyan egyházi alapú ünnepi megemlékezések, mint a karácsony, vagy a húsvét.  Ezek a keresztény hazánkban eltörölhetetlenek volt és azzá vált.

Próbálták ezt a szocializmusban átkeresztelni úgy mint ahogy a Mikulást télapóra, úgy a Karácsonyt is fenyő ünnepre.  Csak hát ez sem élte túl azt a diktatórikus elnyomó rendszert, aminek egyes maradvány tagjai még mostanság is képesek ezen rombolást eszmei alapon tovább vinni.

Amikor európai iszlamizációja zajlik, különösen fontos a keresztény hagyományok megőrzése.

Nem véletlen, hogy éppen ennek kapcsán kellett kiemelni és nevesíteni a keresztény országunkat, mint közös hitvallásunkat.  

Ez nem is gond az itt élő lakosságra nézve, amikor többségében keresztények alkotják a lakosság nagy részét. Ezzel együtt hazánkban a más vallásúak is békében és szokásaik tiszteletben-tartása mellett élhetnek, gyakorolhatják vallási szokásaikat. 

Mert elfogadjuk és tiszteletlen tartjuk egymást.

Legalábbis így volt ez idáig.  

Jelen alkalommal azonban olyan politikai alapú ellenállás és gyűlölködés vetette fel a fejét, mely egyes vallásellenes ateista pártállású személyhez köthetően öntötte el a közösségi oldalakat, mint valami felvett propaganda.

Nem akartam ezzel foglalkozni az ünnepek alatt, mert úgy véltem, ha hozzátenni nem tudok a meghitt hangulathoz, akkor azt lehangolni, attól elvonni sem szeretném azzal, hogy mindezt a mocskot elővegyem.  

Most azonban az ünnep lecsengésével nem tudom szó nélkül hagyni azokat a szirénhangokat, amiket ezek a gyűlölködő ellenlábasok fejtette ki a szentestét és a karácsony hangulatát sem kímélve. 

Azért az is jelent és üzen valamit, amikor szenteste a polgárőr ilyeneket oszt a közösségi oldalán

Ócsán nem tudok más példát előhozni, mint azt a negatív polgárőrt, aki a szövetség elnökségi tagjaként és a keresztény kormány ellenlábasaként a szent ünnep alatt sem volt képes elengedni Borkai nemi-szervét, mert képes volt azt is elővenni és még meghúzgálni. Úgy ahogy, képes volt mindez mellett pedofilként kaletázni, majd Szájer végbelében maszatolni.  

A PMPSZ zászlaja előtt felszólaló elnökségi tag karácsony másnapi közösségi üzenete

 De ez a polgárőr a nőket sem kíméli. Nem volt elég a fideszribancozós bejegyzése, most még az ünnepek során Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszterbe is belerúg egy két megosztásnyit.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhO04X54PggxiSPJw27IYArK7Vw5xy2vYYM1VH3tvJ26nz3swqV3keKn-jXO5kq9NDg3kEiDEqoTN3rMli-UreB272TrPZm6RNcC3QtCq_qlLowxdzm9vjY7w1BC3oGKe4UwP9XosoC_-M/s482/B.+fideszribanc.png
Boros Tibor polgárőr, elnökségi tag simán fideszribancozik a Facebookon

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnRtvli1TUw501eiESG3GFlgfg8UlipRkHtPygZShBeSHlTCe8UkHXQGXiDZHwR-rzmZbezUeJtwrID-XCafYYD1Klyxc_mxML5lpsssD9Frg5pBl9fRbO3wezFCFxz8AIoAxvl6-uAc0/w244-h400/PMPSZ+B..png

Mindezt a polgárőség tagjaként teszi a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagjaként követi el. Szabadon és következmények nélkül, a tagság tudtával.   

 Nevezzük nevén a dolgot.  Boros Tibor nem magánemberként hergeli a jobb-érzésű embereket és nem magán személyként uszít a Facebook oldalain, hanem profilján keresztül az ott szereplő polgárőrség tagjaként, azon belül pedig az ott feltüntetett és munkahelyként megnevezett Országos Polgárőr Szövetség - OPSZ tagjaként teszi. 

Mindez pedig nem csak tűrhetetlen, hanem elfogadhatatlan is. Nem csak azért, mert mindezt olyan személyekkel közéleti, vagy társadalmi szereplők ellen teszi, akik ezzel szemben kiszolgáltatottak és védtelenek, hanem azért is, mert az emberi tisztességtelenségén túl az ünnepre és a meghittségre sincs tekintettel. 

Nem is az a baj, hogy a karácsonyt nem becsüli, vagy azt a saját felfogása szerint a fény ünnepeként próbálja értelmezni, hanem sokkal inkább azért, mert a szent este sem volt képe elrugaszkodni a politikai gyalázkodástól és mások becstelenítésétől.  

Akkor, amikor nem csak a vallásos keresztények, hanem a vallásukat nem gyakorló embereket is a családi szeretetet, a másik iránti megbocsájtást és tiszteletet gyakorolják. 

Ilyenkor nem a másik nemiségével, szexuális szokásaival, politikai hitvallásával, vagy nézeteivel van elfoglalva a normális ember. A polgárőségnek sem ez a dolga, ahogy a hétköznapok során sem, nem hogy még az ünnepek során.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDHYvguZUthacwLHV5cTEy6JuOMoNI-5dMSo84MvvwIrCsQevlyswVln5LLvj0pfH4T23fieWBwVBbLb1VC9nQOjkN7XUXFymekomHH6t9MN6xpabWR_wU2Oho3-Rj_XSZ5vWwmn1cyGw/s881/B.+%25C3%25BCss%25C3%25A9tek%252C+m%25C3%25ADg+meleg.png
Boros Tibor a megyei polgárőrség elnökségi tagjaként azt írja a volt Eu-s képviselő fényképes megosztása fölé, hogy: "Üssétek amíg meleg!" - abnormális és polgárőrtől különösen elfogadhatatlan

Boros Tibornak azonban nem volt jobb dolga, sem jobb érzése, mint az, hogy a fenyőfa alá, gyermekei orra és az általuk világra hozott unokáinak ezt mutassa be karácsony alkalmával. 

A karácsony nem szólhat a gyűlölködésről - még a polgárőrség ócsai elnökségi tagja sem utasíthatja el ennyire az ünnepet és gyűlölködheti végig a napokat

Itt már nem arról van szó, hogy nem érti, vagy nem foglalkoztatja a jobb-érzésű embert mindez. Itt azért kel már szót emelni, mert ez megengedhetetlenül gyalázatos. 

Márpedig ezzel a gyalázattal a polgárőség és a karácsony sem teljesülhet be, mert mindez túllép azon tűrési határon, ami szolidaritási alapon elnézné azt a sorozatot, amit ez a politikai-megélhetési szélhámos az OPSZ a PMPSZ munkásságának elnöksége, a polgárőrvezetés védelme  alatt kifejt. 

Ezt már a tagság, a szövetség és maga a felső vezetés sem nézheti tovább tétlenül. Az ünnep során neki nem tetsző személyek, apolitikusok folyamatos gyalázása, a karácsony ez által történő polgárőri-, politikai-, vallási bemocskolása elfogadhatatlan.  


 Tűrhetetlen és tarthatatlan mindaz a gyűlölködés, amit a polgárőrszövetség tagjaként Boros Tibor művelés űz nagy nyilvánosság előtt ámokfutóként a világhálón.  Ez már nem csak a szövetségen kívüli "civileket", hanem a napi utcai szolgálatot teljesítő önkénteseket is irritálja. Nem azért, mert politikailag másként gondolkodnak, vagy vallásilag hitben, vagy hitetlenként élik a mindennapjaikat, hanem azért, mert emberileg mind különbek fölette valók annál az alja tagnál, akit az OPSZ a PMPSZ vezetése Túrós András és Bilisics Péter tudtával, vagy anélkül, de elnökségi tagságának megtiszteltetésében tart mindmáig. 

 És ez már túl mutat Boros Tibor egyéni felelősségén. Azon a képmutató másságon, amit a közösségi oldalán az OPSZ munkásságának feltüntetése mellett kifejt. 

Mindez nem válhat a polgárőrség vezetőségének elfogadott megjelenítéseként.  Nem lehet az elnökségi tag egyéni megnyilatkozásának tekinteni azt a visszatérő és folyamatos gyalázkodást, amit egyfajta politikai hadjáratként űz a neki nem tetsző kormányzati pártállású egyének ellen. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése