2020. december 10., csütörtök

Most akkor ki a hülye - Donáth Anna hazai és külhoni politikája ( - valamint sajátjainak megítélő bírálata)

Mint talán ismert, tegnap az Eu-s költségvetést illetően előzetes megállapodás született a végleges döntéshozatalt illetően, miszerint úgy húzzák ki az egész ügy méregfogát, hogy az senkinek ne fájjon.

https://momentum.hu/wp-content/uploads/2020/10/Donath-Anna-ATV-201002.jpg

https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2020/03/+otf/1200x630/I4A0JROHmVDXZ3hWNyS2Dk5PVF9WRVJZX1NFQxp0my+Nn__pQpUSWcWjLOSlndX97OV6gGEctdnsnTUBA0sVpIX7tvZsFZ+UgkjqP3__5a1s__1gymbyaUn3lB7sqg=/DonathAnnaJulia11-e1584111037474.jpg

Mindezek után a lengyelek és magyarok hajlandóak lesznek megszavazni a közös hitelfelvétellel terhelt Eu-s költségvetési csomagot.

Ezt többen úgy tálalták, hogy a két jóbarát ország elállt a vétótól, miközben az Eu fenntartja a jogállamisági kritériumok maszlagjának Damoklész kardját, amivel akkor sújt le amikor és ahogyan akar. 

További tévhitként hozták, hogy az Eu-s költségvetési finanszírozás megvonásának jogát is megőrzi az Eu- miközben a Orbánék feladják a vétót.

Ennek egyik új hazugságát Donáth Anna egyfajta győzelmi üzenetként tette közzé. 


 Donáth hiába kiáltotta világgá a maga szemszögéből azt, hogy "Győztünk!" - ez a tálaltak szerint közel sem igaz.


Nem szeretném a liba cáfolatába kezdeni akkor, ha valaki adott esetben kacsa párti, mert ennek a két baromfi a hasonlósága mellett is nagy különbségeket mutat fel.

Donáth sincs ezzel másként.  

A saját buta győzelmi kiáltványát máris korrigálnia kellett, nehogy ismét a szőke nő felfogási nehézkességével hülyézzék le. 

Azonban így sem úszta meg a sajátjainak kritikáját.

https://i.ytimg.com/vi/N1V5JoyIno4/maxresdefault.jpg

Puzsér Robi máris levelet írt Annácskának amiben a leányzó saját maga kiállította bizonyítványát magyarázza.

Aztán az echte régi vágású, és gyűlölködően jobboldal-ellenes Vásárhelyi Mária is kritikát fogalmazott meg a Donáth Anna győzelmi sikereként értékelt Eu-s megállapodás kapcsán.

 

Mindez persze mit sem számítana, de azért mégis csak valamelyes mérvadó, hogy a Momentum és üdvöskéje mennyire magyarellenes és képtelen gyűlölködésmentesen politizálni és úgy viszonyulni a körülményekhez, hogy a hitelesség apró látszatát keltsék.  Donáth és társai nem képesek felfogni, hogy mit ártanak a hazug és provokatív szólamaikkal a nemzet számára.

https://mandiner.hu/attachment/0416/415191_donath_anna_atv.jpg

Donáthék  nem csak az Eu-ban, hanem az egyes szomszédos országokban, köztük Romániában is ekézik az országot.  Képtelenek felfogni, hogy gyűlölködésük mennyire mérgezi a társadalmi légkört, amit a magukfajta méregkeverők hasznára próbálnak kiaknázni.

Donáth a legjobb úton van magyarellenessége során azon, hogy verbális megkövezésen essen át.

Puzsér és Vársárhelyi már a sajátjai közül dobták rá az elsőként megérdemeltet.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése