2021. március 22., hétfő

Nagy Józsi az aljas ATV-s Svábyra hivatkozva mondta, hogy félhivatalosan kaptak oltást - ők mindre képesek


Mint ahogy Kárász Róbert ATV-s műsorvezető vírusos megbetegedése kapcsán kiderült, hogy már beoltották, aztán a csatorna másik ismert, - a volt náci szabó Hugo Boss ruháit viselő  - Sváby András is megkapta a védelmet biztosító vakcinát.

 https://img.index.hu/imgfrm/7/1/9/6/BIG_0014567196.jpg
Hugo Boss 1931-ben lépett be az NSDAP-be (nemzetiszocialista párt), s példás, lelkes tagja lett a pártnak. 
Ez már önmagában is elég lett volna ahhoz, hogy a Hugo Bossék után Hitlerék esetleges bukását követően egy varrótű se maradjon. 
 
A Hugo Boss bocsánatot kért náci múltjáért - A Hitler szabójaként emlegetett német divatház a második világháború alatt főként női kényszermunkásokkal dolgozott a háború alatt. 1940 októbere és 1941 áprilisa között 40 francia hadifoglyot is dolgoztatott.
 
Az ATV-s Sváby ennek a társasságnak a ruháit reklámozza adásidőben és hordja magánidejében is ahogy az adás végén el is hangzik.

 

Nagy Józsi a Hír.24 újságírója a HírTv pénteki műsorában kifogásolta, hogy az ATV-sek közül több ismert személy is úgy kapta és kaphatta meg a védőoltásokat, hogy arra sem oltási terv szerinti jogosultsága, sem olyan krónikus betegsége nincs, de még csak a kora sem indokolja, hogy másokat megelőzve előbb jussanak védelemhez másokkal szemben.  Főleg nem kritikus korcsoporthoz tartozók és krónikus betegségekkel bírók előtt. 

https://hirtv.hu/data/cikkek/2518/25188/cikk-2518817/plusz_minusz_focuspoint_924x420.jpg
Nagy József a HírTV műsorában kifogásolta az egészséges és nem koros ATV-s műsorvezetők beoltását

Mint ismert a balliberális körökhöz tartozó ATV hírcsatorna majdhogynem a Gyurcsányéknak alárendelt szinten elfogult propagandát nyomnak majd' éjjel-nappal.  Gyurcsány Ferenc és mostani felesége, Dobrev Klára mondhatni heti vendégként rendszeresen szerepelt a híradásaik és a megszólalásaik között.  

Ezek mellett a DK-s politikusok mind az ATV-n fejtik, fejthetik ki a gyűlölködő megnyilvánulásaikat. Gondoljunk csak vissza Bagnóné Kárász Róbert előtt elhangzó fideszeseket le patkányozó kijelentésére, vagy Nidermüller Péter fajelméleti szegregációjára, arra a rasszista megfogalmazásra, amit ezen a csatornán adhatott elő: "rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is"  

  https://www.premiercafe.hu/wp-content/uploads/2017/11/atv-300x200.png

Szintén ennek az tolakodó ATV-nek a rendszeresen meghívott vendége a gyilkos Kádári-diktatúra szocialista "nagyasszonnya", az elnyomó kommunista rendszer egyik cenzora, az MSZMP-s Lendvai Ildikó, aki ma is úgy osztja a mai demokráciának az észt, mint ahogy egyetlen ilyen rezsimet elhívatottan kiszolgáló a világon másutt nem tehetné.  

 És akkor ezek az ATV-sek, ez a brancs kritizálja a hazai demokráciát, a kormányt, a járványkezelést, a vírushelyzetet, az oltási tervet, miközben mind úgy tolakodnak és alakoskodnak a védőoltásokért, hogy ezért képesek másokat, jobban rászoruló és beteg embereket is kilökni, hátrább rakni a sorban.

Szomorúan tapasztalni, hogy mennyire elharapódzó és megszokott tempóvá válik mindez a baloldali liberális politikai közösségben, ott ahol az ATV is elhelyezkedik. Mindegy ezeknek, hogy Gyöngyös polgármestereként, vagy az ATV náci ruhákat varró szabójának örökös hordójaként egészséges létére előzi meg a rászorulókat, vagy a Hitlert éltető, és az SS orvosát, Mengelét emlegető László Imreként jelennek meg soron kívül az oltási pontokon. 

https://mandiner.hu/attachment/0434/433891_laszlo_imre.jpg
László Imre, a XI. kerület (Újbuda) DK-s polgármestere is beoltatta magát – erről saját maga számolt be az ATV-ben

Mindezek az ATV-s kedvencek úgy járnak oltakozni, mint más vásárolni. Az ATV műsorvezetőinek., politikai ellenzékének senki és semmi nem számít magukon és a jogszerűtlen előnyszerzésen kívül. Ők a maguk bőrét jobban féltik, mint más beteg honfitársukét és ezért képesek áthágni, kijátszani, és megelőzni a rászorulókat is.  

Mindehhez persze kell egy ellenzéki háttér, olyan rendszerellenes etikátlan orvos, aki képes a saját betegei helyett politikai alapon a liberális ellenzékieket előrevenni és beoltani.

Minderre a mocsokra már nem csak magunk, hanem a szintén a liberális ellenzékiek, úgy is mint a 24.hu és annak újságírója, Nagy József hívja fel a figyelmet a HírTv-ben elhangzott kifogásoló nyilatkozatában.

Nagy József azt is elmondta, hogy Sváby András maga vallotta be, miszerint se nem krónikus beteg, se nem abba az oltásos korosztályba tartozó, melynek indokolttá vált volna a védőoltás, mégis előny élvezve megkapta azt.   

https://24.p3k.hu/app/uploads/2021/02/img_4299-e1614255204601-1024x576.jpg
Az ATV-s Sváby András is rászorultakat megelőzve oltatta be magát - a háziorvosával játszották ki az oltási tervet  - (ő mikor kér bocsánatot)

Nagy József ezt a kormány és a rendszer hibájának, tartotta, nem pedig annak kijátszóinak és az ebben résztvevők hibájának. Nagy Józsi ezzel a kificamodott ellenzéki gondolatmenetével tér vissza a maga liberális eszmeiségéhez, ahol a tolvajok mellett a meglopottakat a tulajdonost hibáztatja az ellopott anyagokért.  Nagy József mindezt az oltási terv, és a rendezetlenség okán hozta elő, nem pedig a tiltott szeszcsempészések példáján érvelve.  

Mert ugyebár, a világon mindenütt, ahol előírások vannak, ott mindig is lesznek olyanok, akik ezt a jogrendet kijátszani próbálják. Úgy ahogy az előzni tilos táblánál is vannak, akik a másikat lenyomva hajtanak a sor elejére, úgy a gyorshajtók és minden más közlekedési szabályszegők mellé sem állíthat a hatóság rendőrt, vagyis az oltó orvosok mindegyike mellé sem lehet felügyelőt rakni Gyöngyöstől Újbudán át az ATV-s személyiségekig, hogy betartsák a szabályokat.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/4VbktkpTURBXy8wZjUwODAyMzZhZjJmMDExNzNkY2I3NWE2NDdlNjE3Ni5qcGeRlQLNA6UAwsM
Az ATV-s Kárász március 8-án, Nőnapon oltatta be magát, miközben sem a kora, sem egészségi állapota szerint nem lett volna rá jogosult - az ember, aki képtelen azt mondani: hibáztunk

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSX6JG9Piypdwn5mnbN1DrmN2hPvU6W6YgAvQ&usqp=CAU

Mert nehogy már Kárász Róbert, Sváby András és ATV-s társaik mellé mind ellenőrt keljen kivezényelni, azért, hogy betartsák a jogállamiságot. 

Ahogy László Imre mögött, vagy Hiesz György mögé sem rendelhet rendőrt a kormány pusztán azért, mert ezek mind egy eleve alja és hazug személyként rászoruló és beteg embereket hátrahagyva tülekszenek ások elé.  

 Így az ATV-sekről sem feltételezné a a normális ember, hogy erre képesek.  Mégis ezt teszik. 

 

Igen ők és ezek mindenre képesek. Ennyire aljasok.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése