2020. december 18., péntek

Juszt akinek megfoghatták a seggét - a megyei polgárőr szerint elég ha öblítünk a vírusra ( - mondják a frankót)

Juszt László egy igazi kommunista orvvadász. Olyan, aki szabályellenesen, lesből támad. Pedig ezért már egyszer elítélték. Nem úgy, mint a kommunista diktatúra kiszolgálásáért. Amiért még nem érte el az igazságszolgáltatás.

https://i1.wp.com/lh4.ggpht.com/_tDwKalEV64Q/TGWR4t14p3I/AAAAAAAABLg/YKZJzY-XvZ0/alkotas-ut%20%288%29.jpg
Akit lopásért jogerősen elítéltek, rágalmazásért pedig közmunkára köteleztek, azbehúzott farokkal örüljön, hogy még képernyőn van. Ami amúgy csak a cionista, hitgyülis ATV-nél képzelhető el - Forrás: https://kuruc.info/r/7/105575/

Juszt így továbbra is orvvadász módjára lövöldöz az internet pöcegödrének számító Facebookon olyan jó elvtársi mód, mint az illegalitásba vonult gyilkos komcsi Ságvári Endre a Zugligetben. 

Bár 2017-ben még az orosz tévé magyar kommentátoraként debütált volna havi 2 millióért a kommunisták nyelvét jól beszélő elvtárs, de aztán az egészből nem lett semmi. Azóta is sértődött félként lövöldözik a kormányra és minden mozgolódásra.  Juszt sem tagadja meg magát. 

https://i.ytimg.com/vi/cp6MP9IursI/hqdefault.jpg
 
  "Sosem fogom megérteni a vírustagadókat. Azt elfogadom, hogy a hatalom által közzétett számok nem valósak, nem is voltak azok, mert nem is lehettek, hiszen soha nem teszteltek annyit, amiből valós következtetéseket lehetett volna levonni, de…

Most, hogy lassan elérhető közelségbe kerül a vakcina, s dönteni lehet, kéred-e, vagy nem megint felerősödtek azok a hangok, hogy nincs is járvány, s az egész egy világméretű összeesküvés.

Nos, ezeknek a korlátoltaknak üzenem: attól, hogy a te seggedet nem fogták még meg a metrón, az nem azt jelenti, hogy nincs is metró!

 Ezen bejegyzése szerint Jusztnak megfoghatták a seggét, mert rájött, hogy csak van valami abban, hogy jár a metró, mint az általa felfedezett metró. 

Aztán azzal kapcsolatosan, hogy a hatóságok által közzétett számok mennyire valósak, vagy sem az ő megítélésből irreleváns, hiszen  mit tudna ő mást, napi gyűlöletméreg kifejtésén túl.

  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0E708ODEHj9RSXmxMfdrpuxVbzrxcIzq2Fvcg7yRo0grO-LVEwmTwma-HIWNEL32mmnhKw-dXpKBDdXH8VCU0UoHrbgx481NCx1sjJHPYDhvDlHlKaBSzpgAWcBvUDfFx8OhDfyML6uk/s640/B.+koronav%25C3%25ADrus.png

Neki is kábé annyi hozzáértése lehet, mint a megyei polgárőrszövetség közfeladatállása közben fideszribancozó ócsai taplónak, aki képes volt azt előadni, hogy elég egy mély lélegzet, majd 15 percenkénti kortyolgatás, meg bő öblítés, a vírus megtapadásával szemben, nehogy az megtapadjon a légcsőben, mert ha lenyeled, akkor a gyomorsav hatástalanítja, azaz megöli. 

 Ez a közfeladatot ellátó polgárőr képes volt már akkor hatástalanítani a vírust, amikor Juszt és mások még azt sem tudták, hogy a Hableány megmentésében is jeleskedő elnökségi tag azt is kirántotta volna a bajból. 

Így állunk most a vírussal szemközt.  A megyei elnökség tagja szerint elég az, ha sűrűn iszunk.  Amolyan jó elvtársi mód. Az üzérkedéssel elítélt orrvadász esetében azonban inkább vedd úgy, hogy megfogták a segged és teszteltesd magad a kormány által, hogy ő is lássa a valós adatokat, nehogy eltagadják a hitetlenek a járványt.  

https://www.zonaporkolt.com/wp-content/uploads/2020/12/g%C5%91d%C3%A9ny-c%C3%ADmlap.jpeg

Juszt itt azokra a gödényfélékre utal, akik nem hisznek ebben. Ő azonban nincs így és inkább beoltatná magát (gondolom az orosz) vakcinával a maga szovjet volta okán. 

Igen Juszt jól beszéli a nyelvet. Az oroszt.  Szófiában bölcsészkarozott.  De sűrűn járt Moszkvába is. Ottani és hazai alvilági kapcsolatokkal rendelkezett. Ezt felhasználva vette célba Frei Tamást, akit végül megbuktatott. 


Juszt vérig sértett ember, saját bevallása szerint Medgyessy Péter és Keleti György volt titokminiszter kebelbarátja. 

Jusztnak semmi nem drága - még Frei szakmai "jó híre" sem -, ha a polgári kormányt maffiózószínben tüntetheti fel. Nem rágódik azon, hogy a meginterjúvolt szláv bérgyilkos valóságos-e vagy statiszta - úgy véli, hogy ahol ő gyalul, ott hull a forgács. Ám a látszólag Freinek ácsolt kivégzőemelvényre a Magyar Hírlapban egy külhoni publicista által likvidálási célszemélyeknek tekintett politikusok hivatalosak.

Frei csak ízléstelen és dilettáns volt, Juszt megátalkodott és profi. Profi olyan értelemben, ahogy azt - Frei szavával - az orosz maffia "magasabb köreibe becsatolva" látta. Sőt még e becsatoltságát sem restelli, ha a magyar kormányzatot is e tájékra csatolhatná be. 

Juszt elvtárs azóta konspiratív mód aknázza és nyíltan gyalázza a polgári Fideszt. 

Ma is újságírónak, riporternek képzeli magát. Naponta ad hírt és "tudósítást", egyben tanácsot amivel igyekszik forradalmi hangulatot kelteni. Ezt aztán sokan osztják. 

Köztük a szintén munkásőrhagyományokat ötvöző az egykori karhatalmista pufajkások által vitt szövetség megyei elnökeként. 

Ezzel együtt persze már annyi idiótaságot hallottunk felőle és ez ügyben is, ahogy és más esetekben a Facebook pöcegödréből fölbugyogni, hogy már azon sem csodálkozunk, ha Juszt sem képes eligazodni az elvtársai sorában. 

 https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2020/03/D__TT20020606026.jpg

Talán nem véletlenül veti fel kilátástalanságában tanácsként, "abba kellene hagynia" ezeket "szeánszokat". 

Neki hétről-hétre valóban "egyre aggasztóbb az állapota". 

"Olyan lehetetlen kijelentését tesz, amit utóbb a papagájkommandó sem tud korrigálni".  Így van ezzel Juszt és az őt majmoló őrtársa is. 

Mert ahogy Juszt önmagát meghatározza, miként kéne "szakmailag"  őket eltüntetni:  "A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműveshabarccsal, Orbán meg földdel."

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése