2020. december 14., hétfő

A liberális sajtó máris mosdatja az újabban lebukott antiszemita emberét - Pesti Bulvár és Baranyi Krisztina

 “Nem adjuk el a telket, nem lesz belőle semennyi bevételünk, viszont a rohadt szemét zsidó befektető, az nem építhet 1200 négyzetméterrel többet. Ugye?

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTo5Hh_g-YjJzkOICTLag5Os2wlD7l2wZaDbQ&usqp=CAU
"a rohadt szemét zsidó befektető"

 

A közismerten kormányellenes Pesti Bulvár máris támadásba lendült Baranyi Kriszta mosdatása során, amikor azt írják:  Meghökkentő aljassággal támadja Baranyi Krisztinát a Tények.  Közben pedig maguk is visszaidézik azt az antiszemita zsidózást (lásd fenti idézet), amit a Jobbikos Biró László, Gyöngyösi Márton és a jelenkori főpolgármester Karácsony Gergely támogató viszonyulása kapcsán is egyre inkább elterjedőben van ("Judapest"-en).   

Az ellenzéki sajtó az egészet úgy tálalja, mintha ez egy hírhamisás lenne, holott nem az. 

Egy kontextusából kiragadott felvétel alapján vádolja antiszemitizmussal a Tények.hu  Baranyi Krisztinát – írja a Telex.

A kormánypárti híradó a nagy “leleplezésről” az alábbiak szerint számolt be: 

"Megdöbbentő felvételhez jutott a tenyek.hu szerkesztősége, amelyben az hallható, hogy Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina önmagából kikelve zsidózik. A döbbenetes antiszemita kijelentés is egy baloldali viszály közben futott ki a polgármester száján.”

https://hirtv.hu/data/cikkek/2513/25134/cikk-2513479/baranyik1_fit_1200x10000.jpg
Baranyi is felzárkózott a zsidózásával a nácibarátok antiszemitái közé

Mióta Gyurcsányéknak nem számít hogy a "Jobbik egy náci párt," azóta maguk is igyekeznek ehhez a náci mentalitáshoz simulni úgy, hogy egyre inkább veszik elő a zsidózó szólamokat.  

https://hirtv.hu/data/cikkek/2509/25097/cikk-2509748/3_2020_10_10T172442.929_fit_1200x10000.jpg
Karácsony főpolgármester szintén az antiszemita oldal mellé állt és mindenben velük tart

De nem csupán zsidóznak, hanem Hitlert is elismeréssel éltetik a DK soraiból kiszólva.  

„'36-ban vagy '37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg. Mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta..."

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVbZalPDng0dxcuFf_OlK65iLS6nadZjhO8g&usqp=CAU

Baranyi ugyanabba szélsőséges liberál-náci csoportba hozta magát, ahol László Imre Újbuda DK-s polgármestere és a vele közösködő politikai csoport, köztük a Jobbik és a Párbeszéd is. 


Mint ismert, a tiszaújvárosi-szerencsi időközi választáson a Párbeszéd, az MSZP, a DK, a Momentum, és az LMP jelöltjeként induló Bíró László korábban vállalhatatlan antiszemita megjegyzéseket tett. 

Aztán azt se feledjük, hogy Gyurcsány kedvence, a szintén antiszemita Vágó István is kifejezte már, hogy Ő sem kedveli a zsidókat. Mindezt közösségi bejegyzésében hozta ország-világ számára nyilvánossá.

Ezzel most Barnyi Krisztina is ehhez csatlakozva zárkózott fel és lett maga is annak a liberál-náci vonulatnak a felvállalt tagja, ahol a Hitlert éltető és a zsidókat összeíró, majd pejoratív zsidó tagság soraiba lépett.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése