2020. augusztus 4., kedd

Puzsér Róbert Magyar Hang-ja - avagy a liberális igazságszolgáltatás egyoldalúsága ( - pszichopaták és társaik)

Puzsér a nagy megmondók azon egyike, aki nagyon igyekszik magát elfogulatlannak és függetlennek tetszeni. Ugyanakkor Puzsér is csak egy olyan liberális, aki megosztja a társadalmat a maga és a társadalom meglátása szerint. Lássuk be, Puzsér nem konzervatív elveket vall magának.

Szokták mondani, Puzsér az egyik legnagyobb bohóc. Ha úgy tetszik pojáca, de mások vélekedése alapján inkább egy beteg, egy őrült személy, egy megbomlott pszichotikus alkat.  

Mindez miért is jött elő?  Ő hívta fel magára ismét a figyelmet.  Az egyszer már felkorbácsolt, majd lecsengőnek tűnő és a Parlamentet is megjáró Kaleta ügy az, amit most felmelegített a liberálisok Magyar Hangjában, egy olyan publikációval, amiben olyan közjogi méltóságokat Józsis le, mint a Parlament elnökét, vagy tegez keresztnevén, mint a mostani miniszterelnököt.  Puzsér nem ritkán használja ezeket a leminősítő stílusjegyeket, aminek által nem egy sértődött fél ígért már neki jobb modorra tanítást.


Puzsért már ítélték el szarkupacozásért, aztán meg fordítva, Hajdú Pétert kötelezték bizonyos dolgok elviselésére. Ezek után magam sem tudom, hogy Hajdú lett a pszichopata, vagy Puzsér felelt meg egy média­pszichopata jogi terrorjának
Legutóbb Berki Krisztián jelentette fel Puzsért, mert utóbbi bűnözőnek nevezte. Előbb még Puzsér jelentette fel Berkit, mivel az szerinte illegitim módon jutott hivatalos jelöltséghez. Berki pedig egyenesen börtönbe küldené Puzsért a sértésért.

https://i.prcdn.co/img?regionKey=Sp5lx7orkiOf73RO5NM8hg%3D%3D

A kritikus-újságíró tavaly szeptemberben az önkormányzati választási kampány során egy videójában bűnözőnek nevezte a médiacelebet, valamint azt állította róla, hogy nem legális módon jutott a hivatalos jelöltséghez szükséges aláírásokhoz. Berki pedig ezért nem sokkal később hivatalosan is feljelentést tett a tavaly októberben a főpolgármesteri posztra szintén pályázó Puzsér ellen.

A Jövő TV stábjának Puzsér Róbert elmondta: továbbra is fenntartja az állítását, miszerint Berki Krisztián bűnöző, hiszen korábban ezt már a bíróság is kimondta róla egy jogerős ítéletben. A tárgyalás időpontja október 22-re lett kitűzve.

Berki Krisztián a meghallgatás után csak annyit mondott: tudja hogy neki van igaza, és arra számít, hogy ezt a bíróság is kimondja majd az ügyben.

„A mai napon Puzsér Róbert vádlott lett! Ahogy Ő szokta mondani az eljárás alá vont személyekről, egy bűnöző!

Puzsér mindezek mellett, vagy ellenére most a Kaleta Gábor bírói ítélkezése kapcsán vette elő a Parlament elnökét és kérte számon publicisztikájában az ország miniszterelnökét.  Úgy és azon hasonlatos mód, ahogy a portugál újságíró a külügyminiszterünket az Index belső feszültségei kapcsán. Azonban ahogy a külügyminiszter is kifejezte, miként is szólhatna bele egy magántársaság vezetésének belső ügyeibe, úgy a miniszterelnöktől és az Eu parlamenti  képviselőjétől miként várhatja el a magát amúgy demokratának tartó Puzsér, hogy beleszóljanak a független bíróságok ügyeibe?

Normális elgondolás, normális felvetés ez? Vagy csak így próbál hangulatot gerjeszteni és az embereket hergelni a kormány nyakába akasztott pedofil esetében?

Valószínűleg, mert Puzsér most ebből csinál pénzt a gyűlölködő Magyar Hang oldalán és próbál  babérkoszorút ölteni magára, mint az igazság megszállott bajnoka.
 https://i.ytimg.com/vi/UxE7y_MM28s/hqdefault.jpg

Puzsér azonban sokkal álságosabb annál, minthogy az igazság oltárán törhetne pálcát.  Puzsér Róbert valójában egy megélhetési pojáca, és ha netán elítélik, akkor talán magunk is mondhatjuk, hogy egy megélhetési bűnöző.  Egy olyan echte liberális képződmény, mely számára semmi sem fontosabb, mint az önmaga imaige. Az, ami valójában nem más, mint egy mocskosan szennyes felület.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése