2020. augusztus 23., vasárnap

Nem hiszek a főpolgármesternek - szerintem Karácsony G. megint csak hazudik ( - nem úgy mint Gréczy)

Karácsony Gergely főpolgármester ismét azt üzente, hogy kiáll és támogatásáról biztosítja az LMBTQ közösséget.  Másként fogalmazva a deviáns szexualitást űzőkkel, hermafroditáktól kezdve a buzikon át az összes abnormális és természetellenes nemi közösülést befogadókkal van.


Nem hiszek Karácsonynak, mert a főpolgármester látszólag normális családi életet él és állítólag heteroszexuális. Márpedig, ha ő a deviáns szexualitást kedvelőkkel érez együtt, akkor ő vagy egy látens buzi, vagy pedig a kielégítetlen szexuális vonzalmait, és nemi elferdültségében keletkező vágyait titkolva játssza meg magát a családja előtt.  Miként is lehetne együttérző egy másként vonzódó, egy gyermeket produkáló férfi-nő kapcsolatban élő bármilyen más szexuális beállítottságú, akár perverz alakkal, ha nem lappang benne a vágy a kitörésre és önmaga megvalósítására. Én ezt nem feltételezem Karácsonyról a házasság árnyékában.

Ezért is vallom, hogy Karácsony G. hazudik.  Szerintem természetes mód, normális szexuális életet él családján belül.  Nem hiszem, hogy kicsapongó lenne, vagy a házasság kötelékéből titkos mód más beállítottságú emberekkel is szexelni. Ha így lenne, akkor maga is az LMBTQ közösség tagjának, vagy együttérző támogatójának vallhatná magát.  Így azonban csak egy kívülállóként, a pálya széléről bekiabálva állítja, hogy együttérzését fejezi ki és velük van.  

Mindenki azt kapja, amit megérdemel" - téveszmékMiként is érezhetne együtt azzal, akit nem dorgáltak még hátsón, vagy azzal, aki a saját nembeliével cserél nyálat és testnedveket, ha nem próbálta még, vagy nem gyakorolja ezt a szokást a mindennapjaiban?  Miként is lehetne együtt velük, ha közben otthon ágyban, párnák közt éli a mindennapi hetero életét?   Ezért nem hiszek Karácsonynak a szivárványos tündöklése kapcsán. 

Karácsony nem őszinte.

Lássuk be, hogy Gréczy Zsolt sokkal hitelesebb szószólója és pártolója lehetne az LMBTQ közösségnek, hiszen ő maga a saját kis magamutogató egyéni devianciájával igazán a szivárványos Pride frontemberévé vált.  Gréczy önkifejezően megmutatta magát ezen a téren. Ő nem a gyűrött nyakú ingében az ádámcsutkáját mutogatva állt ki és mondta el, hogy veletek vagyok, hanem ahogy egy igazi mozgalmi embertől elvárható, felöltőben é csupasz altesttel felállva üdvözölte a szexuálisan másként élvezőket.  

Karácsony inkább csak egy aljasan romlott, erkölcstelen ember, mintsem egy, a másságát és az ezzel járó deviáns szexualitást vállaló ember.  Karácsony csak politikai haszonszerzésre használja fel a buzik és a hozzájuk köthető mozgalom zászlaját, propagandáját és a mögöttes támogatásokat.  Mindez egyfajta megfelelési kényszer a jellem-gyenge és erősen befolyásolható jellemrajzú politikai haszonleső főpolgármestertől.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUqKiCeSfhNhvXgtWcn1mJ4sM1TPC4tk5VVPHLbh1k58axpkeoP2ATkGvu-2DQQKePqiAmBmyP_qYnDa5fhDmmv0w3XFpwhMazAaJT2nON41Lz03pw2yhIH2XawE8Jv0k9L43Db4yB7Ls/s640/Kar..png

Karácsony G. van annyira jellemtelen és gyengéden amorf, hogy még a gyerektábort is a megrontás színeivel, a szivárványos sávok mentén reklámozza önmaga népszerűsítése érdekében.  

Mi ez, ha nem Karácsony G. emberi elferdülése, önmaga kifordulása a normális közegből?  Mi ez a nagy buzdulás a nemtelenek és a eltorzult nemiség oltárán?  Miért olyan fontos a főpolgármesternek és a holdudvarának annak bizonygatása, hogy heteróként Ő bennük is ott lakozik az a másság, amire talán titkon vágyódnak.


Már csak azt nem értem, hogy ezek a lelkes támogatók, Ujhelyitől, Gyurcsányon, Dobreven, Csehen, Tüttőn és még sorolhatnál a pártos neveket, miért élnek más nem neműekkel látszólag normális heteroszexuális kapcsolatban?   Miért nem úgy, mint Steiner Kristóf, Ungár Klára, és még sorolhatnám, ahogy az internet (magyar LMBT személyek) is jegyzi. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése