2019. április 16., kedd

Amikor nem csak önmagad, hanem a társaidat is marhára veszed - önvallomás ( - nem nézik, szolgálják a focit)

Több ezer labdarúgó-mérkőzést biztosíthatnak a polgárőrök országszerte, miután az MLSZ és az OPSZ együttműködési megállapodást írt alá a közelmúltban. Hogy mennyire felkészültek a polgárőrök ezekre a feladatokra, arra egy Pest megyében élő szövetségi tag közösségi megosztása a példa.


Érdekes látni és tapasztalni azt a sorozatos ellentmondást, a mit a helyi polgárőrvezető, mint a hely kritikusa gyakorol kedvenc közösségi oldalán, sokszor önmagával szemben is. 


Közismert, hogy a helyi polgárőrség megállapodás alapján fizetség ellenében biztosítja a mérkőzéseket. De azért azt ne higgye el senki, hogy amikor szolgálatot teljesítenek a pályán, akkor Tibiék nem nézik a focit.


A normális szolgálattevők, az egyszerű polgárőrök nem tehetnek róla, hogy ilyen az előjárójuk. Csoda, hogy egyáltalán kiállnak mérkőzéseket biztosítani, mellette vagy éppen vele focimeccsekre járva szolgálatot adni. Főleg, ha igaz, hogy a beosztottak nem, csak az egyesület kap érte pénzt. Azt pedig a pár fős az elnökség marhára beosztja be. 


Hacsak a mögöttes fizetség, a pénz nem marhára mindegy, honnan jön.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése