2013. szeptember 2., hétfő

Továbbra is lesznek traffipaxok szeptemberben a környéken - rendőrségi előrejelzés ( - híradás)

Szeptemberben ismét több helyen és időben lehet számítani sebesség ellenőrzésre Pest megye és az ország útjain.trans Itt lesznek traffipaxok szeptemberben

A mellékelt táblázatban feltüntetett időpontban és helyeken lehet számítani sebességmérő berendezés jelenlétére, a nap bármely szakában megyénkben.  Ezek az adatok azonban csupán tájékoztató jellegűek, eltérés az aktuális forgalmi helyzet, egy esetleges baleset stb. függvényében változhatnak! Sőt rendőr ott is felbukkanhat, ahol nem számít rá az autós.

A mezőgazdasági vontatókat vezető helybéliek is jobb ha felkészülnek, mert a rendszám, vagy fék-nélküli vontatmánnyal képesek lakott területen belül és kívül is túllépni a sebességet közúton.

Emiatt felhívjuk a lakosság figyelmét a sebességhatárok pontos betartására Ócsa is hiszen illetékességi területünkön bármikor számítanunk kell sebességmérő berendezésre!

Tervezett szerint:
  Ócsa; Bajcsy Zs. u.(mindkét irányból) szeptember 2.-a, 6.-a és 12.-e.

2010. március 01-től indított közigazgatási eljárásokban lehetővé teszi azt is, hogy akinek van internet hozzáférése, akár otthonról is megtekinthesse a szabályszegés elkövetése miatt a járművéről készített felvételt. A cél, hogy az ügyfelek egyszerűen tájékozódhassanak az eljárás adatairól (mikor, hol történt a szabályszegés, milyen KRESZ szabályt szegtek meg, mekkora a bírság összege). A rendszerbe lépéshez ismernie kell az ügyfélnek a 2010. március 01-jétől megindított közigazgatási hatósági eljárásban keletkezett (postai úton megküldött) ügyirat (értesítés- vagy határozat) azonosítóját és a gépjárműve rendszámát.

*

5 megjegyzés:

  1. ez eddig sem volt másként, azt pedig egyenesen pofátlanságnak tartom a részedről, hogy most nem kötöttél bele senkibe. ma is szar vagy folak.

    VálaszTörlés
  2. Majd jön a Tibi és elvisz.

    VálaszTörlés
  3. lesz rendőri ellenőrzés........you don't say???????????

    VálaszTörlés
  4. Miközben a közlekedési rendőrök munka címén szinte csak traffipaxoznak, a dolog lényegében felesleges. A gyorshajtás miatti halálok döntő része relatív gyorshajtás miatt történik, nem azért, mert túllépnék a sebességhatárt.

    VálaszTörlés