2013. szeptember 15., vasárnap

Esőre, vigasságra Ócsa, elvégre kampány van - 8. VV ( - tiszta politika)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiibs7MlsREZEQPD97MM5t4KvLkl9cMnprZzwNnextCggNdqHcyNxUZPgegZeu-bSRkobDl33hi-IeRdcYHgYWVmX8frULgh1HqdEDWW7FK6lIaCIMB0npfgOE387rJzbd27vo1Ze-HlU8/s640/DSCF9291.JPG
Károly a mi esőemberünk -  petíció dossziéban  már Lajosnál
Mikor megláttam Pánczél Károlyt az alsópakonyi kormánynegyed Horváth Tamás rendezte ellentüntetésén, egyből regisztráltam, hogy Ócsa térségében elkezdődött a kampány.

Mi másért is tolta volna félre a terület országgyűlési képviselőjét, a helyi érdekeltségű Szűcs Lajost az egykori titkár, Pánczél Karcsi, hogy átvehesse a petíciót és  legyalázza Krállné Malecz Julianna, az MSZP Pest Megyei Nőtagozatának opcionális érveit.  Pánczél Károly jól szocializálódott személye nem nézte a nőt és a kifogásolt tétel mögött az embert, csupán a politikát és a szereplést.  

Ezért mondom, hogy megvolt a fideszes politikus kampánybelépője Ócsán. 

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1186210_1443524055873738_941430036_n.jpg
Közpénzen tartott multifunkcionális vezetők - egymást váltva

De hogy mindez a fellépés ne legyen elég az ébredéshez az itteni fideszes bagázsba ájultakat Bukodi Károly kezdi altatni a nemrég erre nyitott Facebook oldalán. A sajtó által hírhedt ismert polgármester most mint valami áfiummal szórja be Ócsa népét, úgy osztja a jó hírt, hogy még ettől a  polgárőség is elalél.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/1176221_166266520233648_160757300_n.jpg
Gyönyörködhetünk a világításban  -  túláradat
Mást sem olvasni a mestertől, mint hogy sikert sikerre halmoz. 

Itt egy pályaavató ott egy bölcsőde átadás, amott meg egy átépített óvoda. Közben a hiányos költségvetésből megújul  a Református Templomunk díszvilágítása. A Városi Vigasságra a Templom térre érkezők gyönyörködve sétálhatják körbe a XIII-dik században épített, eredeti állapotban fennmaradt műremeket, mely köré épült a régi falu - írja a kampánybeszédét Károlyunk az oldalán. 
(Az említett régi falu az ó-falú, vagy öregfalu, ahol Bukodi Károly ténykedése következtében már eggyel kevesebb az eredeti parasztház, mint megválasztása előtt volt.) 

Jánosné Lengyel: NAGYON SZÉP..

Mindent mi fizetünk. 

Ócsán csak úgy röpködnek a milliók.  Akár bontásra is. 

http://www.ocsaportal.hu/images/galeria/VV2013/DSCF1361.JPG
Eső áztatta a vigasság  - ahogy futja ( - portál kép)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/1236501_599489936763886_2110748515_n.jpg
Polgárőrség állta a sorfalat, az Opke  meg volt a jó falat
A szakadó esőben pedig a nyomorúságos sorok közt osztják az ott álló erre váróknak a városi tortát Szűcs Lajos tiszteletével és az OPKE közreműködésével. Mi ez, ha nem politika.
 
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540695_1440407499518727_1414977551_n.jpg
Természetes fű helyett műpázsit
Nekem ne mondja senki, hogy nem indult el a kampány, amikor másik ovi udvarán a füvet felszedve épül a csodálatos mozgásfejlesztő ketrec. Talán már koros vagyok hozzá, hogy megértessem, mi a jó abban, ha természetes mesterségesre váltjuk? Mi ért jobb egy ketrec korlátai közt mesterséges (mű) füvön labdázni, mint a szabadban.  Itt még mellé sem lehet rúgni, mert visszapattan. Mi a megkapó abban, hogy zárt térbe helyezzük az ovis csoportot az udvari foglalkoztatás helyett? Miért éri meg tucatnyi milliókért a rideg, természetellenes műpálya, amihez a városi költségvetés is közel annyival járul, mint a meghirdetett járdaprogram? 

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234398_1441100956116048_383262842_n.jpg
Szabadidős foglalkozás helyett ketrecbe zárt játék
Az erre fordított önerőből mindkét oviban rég lehetett volna már egy-egy füves kispályás létrehozni.

Rég lehetett volna kosárlabda palánkot is felállítani  úgy ahogy az a ketrecben is van, csak nem egy zsebkendőnyi területen, hanem az ovi kertjében szabadon. Védőhálóval, műanyag borítással, kulturáltan, ketreces nélkül.

Buksi meg nyomja a "fészen".  Mindenki el van ájulva tőle. több mint nyolcvanan lájkolták. Juditka az óvodavezető sem rejti véka alá véleményét. "Nagyon tetszik a gyerekeknek dolgozóknak, szülőknek." - irja Károlynak, hogy lássák mennyire aktív.  Az edző bá' szerint röviden kifejezve "fantasztikus".

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531911_567428846647564_203952789_n.jpg
Eső, jókedv, eszem-iszom, - BK a 8. városi vígságon
Mennyibe is van ez nekünk? Már írtam róla. De kit érdekel, amikor arra sincs, vagy csupán nem jut pénz, hogy a városüzemeltetés lefesse az intézmény kerítését. Erre a cserkészeket használták fel, meg az óvodában érintett dolgozókat. Maga az vezető is jó példával szolgálta a városi pénzpocsékolást, amikor beállt piktorként dolgozni. Ez kell multifunkcionalitás. Elvégre a milliókért készülő pálya is az. Multifunkcionális. 

Ez annyira népszerű, hogy  lakossági körökben is szeretnének ilyet a kert végibe.
Jánosné Klári ProkopeczKarcsi! Kérünk egyet a suli hátsóudvarra is az emésztő fölé::::jó?????

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1231460_1434235036802640_1849157468_n.jpg
Arculatváltás, avagy képmutatás - közpénzből milliókért
A politikai vezetőink sem egyszerű funkcionáriusok már, hanem multifunkcionáriusok. Sokat fejlődött ez a társadalom az elmúlt közel 3 évben. Kár, hogy ez a politikai evolúció a város arculatának nem ad kedvezőbb képet. Hiába cseréli le milliókért a régi szocreál ovi homlokzatát a városi főépítészügyér, amikor a belcsin mint érték mit sem változik. Mi ez, ha nem politikai kampányarculat?

Kevés ember mer szabadon szólni. Mindenki örül.
Imre Puskás: Csak így tovább Polgi !!!:) Fejlődünk.

Elvégre nincs már egy év a választásokig. Valamit mutatni kell. Most mindenki ezen a magamutogatáson dolgozik. Legalább a beetetett ócsai fideszes körökben. Meg kell mutatni szóban, képben, arculatban megjelenésben, támogatókban, hogy más a világ. A hódolók, most mehetnek segget falni. Nem véletlen a dicshimnuszos véleménycsere a Facebookon. Kell a forgalom. Elvégre a kampányhangot Pánczél Károly megadta,  Szűcs Lajos ennek megfelelően  beintett. A tagság behódolt.

Károly és Tamás dolga, hogy minden eszközzel a lakosságot hangolja. 

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8684_567367086653740_1204713103_n.jpg
A show megy tovább - tisztelet a fellépőknek
Emberek; - kampány van.  

*

13 megjegyzés:

  1. A várossá válás napjára emlékezés Dönti Károly érdeme. ne akarja ezt elvitatni senki. Főleg nem az olyan betelepeltek, akik különböző egyeletekbe szívárogva játszák a fontoskodót.

    VálaszTörlés
  2. csak kievett a fene folak?

    VálaszTörlés
  3. Honnan vannak a fotóid folak? Csak mert kerestünk kint, de sajnos valahogy mégis elkerültük egymást. Netán az egyik csicskád fotózott, esetég ezeket a képeket is loptad valahonnan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lopta hát. Micsoda szánalmas dolog .....

      Törlés
    2. Mit össze nem görcsöltök ezzel a bloggal és folakkal.
      Duma az van-az is elég szar-és semmi több.
      Gyerekes

      Törlés
    3. Ellenben a józan életű, meg a tisztességes az árokpartra itta magát!

      Törlés
  4. Mi jöhet eztán? Nyúl Béla nyilván bead egy módosítót, a kétharmad megszavazza. Két hónap múlva, novemberben az agytröszt kapcsol, baszkula, megint kikúrtak a néppel. Tonyó bejelenti, hogy ezer forintban maximálják a purdék éves díját. Másnap Végh Béla beadja a módosítót, az alattvalók meg nyomják a sódert A nép örül, Fidesz lazán nyer, a gazdaság tovább hanyatlik, a kúrost királlyá koronázzák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És te leszel a bohóca.

      Törlés
    2. Idióták! Ahelyett, hogy műfüves focipályára, semmire sem jó útra, templom vakolásra, nem működő térfigyelőkre, soha el nem készülő sportcsarnokra pályáznának!

      Törlés
    3. 17:07
      Ezt a titulust senki sem kivánja elvitatni a seggdugasztól.

      Törlés
  5. Ismét jó mólés volt a Károly. Vigyorgott mint a tejbetök. Minden évben ez van. Ennél értelmesebben is ellehetne tölteni az időt. Ráadásul elég gáz így képviselni a várost. Minden évben ezt látni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak a Karcsi akasztotta ki magát és a közönséget. Az esőben más is elázott. Még a csapadékelvezető árkot is miatta járta meg pár segítőkész lájfos.

      Törlés
    2. Amennyiben Thomnas a gőzmozdonyról van szó, akkor azt mondhatom, hogy teljesen normálisan hazatalált, csak az utolsó pár métert vétette el. Ebből a kisiklásból segítették ki a kultúra kávézói. Nincs ebben semmi rendkívüli. A vígság napján rengetegen eláztak. Ez erről szól.

      Törlés