2013. szeptember 22., vasárnap

Szűcs Lajos munkássága - közszsereplés ( - magamutogatás)

És megint indultunk a versenyen. A klasszikus nemes, az aszalt szilvás "édes" mellett ezúttal a sügér és a káposzta kötött házasságot. Hogy milyen eredménnyel - mindjárt kiderül.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/625428_601553146550619_986249163_n.jpg

A  "Vecsési Káposztafesztivál"  főzőversenyén

A fenti sorokkal közöl képes beszámolót Szűcs Lajos Ócsáról származó  Pest megyei képviselő, többszörös elnök, országgyűlési képviselő, Pánczél Károly párttársa, barátja, Horváth Tamás helyi alpolgármester patronáltja. 
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234465_601559053216695_1894478814_n.jpg
A koca-szakács
Szűcs Lajos az a képviselő, akinél a munka nem számít, a protokoll meg szinte kötelező.  Munkássága során visszatérő hurkatöltő, rendszeres kifőzője a számos rendezvénynek, állandósult átadó és megnyitó ember.  Konyha-politikai szeretetét Ócsára származtathatjuk, ugyan itt kezdte ebbéli szereplését felszólgálóként, amikor politizáló emberek kiszolgálását végezte. Az elcsípet beszélgetések, beszólások nyomán kapott kedvet és lendületet politikai pályafutásához, aminek során nem vesztette el vonzalmát a vendéglátás fogyasztási ágától és a hobbiszintű főzőcskétől.  
Felszolgálással ma már nem foglalkozik, kenyere nagy részét laza politizálással  keresi.  
Sokkalta inkább jellemző rá a kiszolgálás, ami a lakosság értelmezése, avagy pontosított megfogalmazása alapján sokkalta inkább kiszolgáltatottságot jelent. Kiszolgáltatottságot és alárendeltséget a politikai ficsúrok kénye kedvének, szórakozásának. Míg főzőcskéznek, sütkéreznek a közösben, addig sem kell rezsicsökkentéssel, petíciókkal és ellentüntetésekkel foglalkozni. 
Az alsópakonyi ember, a bukott devizahiteles meg egye meg azt, amit kifőztek neki.  
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1240076_601556429883624_2061538195_n.jpg

Eddig és ne tovább

*

5 megjegyzés:

  1. szerinted tényleg érdekel valakit, hogy a Lajos már megint evett hétvégén, ezúttal Vecsésen? ma is szar vagy folak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy téged nem érdekel, hogy mit végez a helyi képviselő, de engem igen. És ha már az érdektelenségnél tartunk, akkor megkérdem, hogy minek olvasod a blogot, ha nem érdekel az egész? Mert a szennyázáson kívül értelmes hozzászólást még nem olvastam tőled. Igénytelen vagy mint a környezeted. Ezért tudnak élősködni a Bukodi féle senkik a többség felett.

      Törlés
    2. Szivecském! Honnan tudod, mit olvastál tőlem?! Te a kis primitív agyacskáddal megszemélyesítesz valakit, és rávetíted minden kielégületlenségedet. Javasolom a vibrátort, hidd el sok problémát megold!

      Törlés
  2. ti minden nap ganék vagytok

    VálaszTörlés