2013. szeptember 8., vasárnap

Petíció a UPC-nek a 29-es körzetben élőkért - tiltakozzunk ( - aláírásgyűjtés)

29-es körzet – Petícióval fordulnak a 29-es távhívó körzetben élők a UPC felé. Paradox módon az országos szolgáltató a 29-es körzetre teljesen egyedi akciókat, lehetőségeket alkalmaz, mint például Budapesten.

http://files.blogter.hu/user_files/9852/monortel_lefedettseg.gif
Blogunk már 2010-ben jelezte, hogy a UPC lekezeli másként az embereket a 29-es körzetben, mint úgy általában az ország más területein.  Elvégre egy egész körzetet szívat a UPC.


Most ismét itt a lehetőség a felszólamlásra. Elvégre tarthatatlan a helyzet. Meddig akarja még lehúzni az itt élőket a UPC? 

Meddig hagyja még a multit így kaszálni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság? Meddig tűrjük még ezt a kizsákmányolást?

https://lh6.googleusercontent.com/-Osi--KKUB6g/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAB8/IMUKfepoSXk/s120-c/photo.jpgA petíció azzal a céllal jött létre, hogy a 29-es körzetben lévő elavult telefon és internet kábeleket a UPC végre modernizálja. Már régóta van szó a felújításról, de eddig nem igazán történt semmiebben az ügyben. A 29-es körzetben lakóknak az internet sokkal drágább, mint például a Budapestieknek, vagy azon régiókban élőknek ahol már az új kábelhálózatot kiépítették.

 http://itcafe.hu/dl/upc/2010-10/72167_upc2.jpg

A petícióval a UPC-nek szeretnék jelezni, hogy a kiépítés szükséges, hisz a körzetben lévő internet árak magasak, míg a sebesség alacsony.

A körzetben a szabad piaci verseny nem érvényesül, mert más kábelszolgáltató nincs jelen. A UPC egyeduralma az árképzésben és a szolgáltatásban egyaránt érvényesül, mely az itt élő fogyasztókra való tekintettel hátrányos, és másokkal szemben megkülönböztető.

A UPC az ország más részén ennél sokkalta jobbat és olcsóbban ad. Egyedül itt, ebben a térségben lehetséges a drága és elavult, alacsony minőségű szolgáltatásért ennyit bezsebelni. Talán direkt ezért nem fejleszt a cég, főleg, hogy itt igazán versenytárs sincs. Így lehet kaszálni pénzt csinálni a szarból.

http://plastik.hu/media/images/nem_csak_mazsolaknak.jpg

A petíciót itt írhatják alá: 

*

14 megjegyzés:

  1. Na mi van? Minden oké a városban? Vagy csak nem találsz kötekedésre alkalmas témát? Dobd fel megint a Lakatos ház, vagy laptop témát, legyen min az embereidnek fröcsögni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te hormonzavaros transzvesztita! Anyád még üzemképes?

      Törlés
    2. Na, az ilyen bunkók miatt döglődik a blog!

      Törlés
    3. Na, az ilyen kötekedő, provokáló köcsögök miatt fogod még sokáig olvasni a blogot.

      Törlés
    4. Na mi van droidik? Felébredtetek? Anyám kösz jòl van, a tied most számol be neki mennyien nyomták meg .

      Törlés
    5. Egy utolsó ősgyökeres helyi tahó vagy és az is maradsz.
      Anyád is inkább a másvilágra költözött szégyenében, mikor rájött, hogy egy parasztot dédelgetett.

      Törlés
  2. Tényleg! Az oviban épülő focipályára még nem repültetek rá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buzikám az a szarság az ócsai adófizetőknek 3 milliójába kerül. ha megmondod miért jobb műfüvön ketrecben labdázni, mint a füvesített udvaron, akkor elfogadom, hogy miért kerül több millióba ez a majomketrec, mint a normális pálya.

      Törlés
    2. Az a baj,hogy nektek bármit írhatnánk ùgysem értenétek meg. Sajnos.

      Ui: a megszòlításodból ítélve fődzereplő lehettél a melegbűszkeség menetén.

      Törlés
    3. A csávó most épp összeollóz valami szaftos témát más hírforrásokból (ahogy szokta). Saját kútfőből nem sokra telik..... Azért késik a következő fröcsögő hazugság összeállítás.

      Törlés
    4. Olvashatta a nagyérdemü, neked mire telik a kútfődből.

      Törlés
    5. "Te hormonzavaros transzvesztita! Anyád még üzemképes?"----- Az általad "nagyérdemű" - ként minősített réteg csak egy bizonyos része nagyérdemű (sajnos kissebb). Madarat tolláról, embert barátjáról. Tekintve a fórumgazda "támogatói körének" stílusát és látván hogy ezek a kommentek nincsenek törölve (igényes "blogger" a közönséges stílust nem engedné meg saját blogján még ha őt támogató hozzászólásról van is szó ), szánalmassá teszi ezt az "Ócsa város blogja" nevezetű valamit. Az "Ócsa város blogja" cím is kicsit hivalkodónak tűnik a "szerkesztőúr" által megengedett és eltűrt vitafórum közönségességéhez képest. Sokkal inkább ajánlanám az áttérést "Fo-lak bloggja" címre. (jöhetnek a b..d meg anyád, buzikám, stb.... válaszok, ahogyan ez itt megszokott)

      Törlés
    6. Érthetetlen. Ha ennyi problémád van ezzel a bloggal, minek látogatod?

      Törlés
  3. 18:32
    Az első hozzászólását kihagytad a felsorolásból.
    Témába vágo értelmes megnyilvánulás a barátod részéről.
    Ő is biztos a nagyérdemű réteg kissebb részéhez tartozik.

    VálaszTörlés