2023. augusztus 28., hétfő

Otthonzüllés - kollaboránsok


 


 Többször értekeztem róla, mely szerint az ember csak úgy nem tűz a mellkasára, a mellényére, vagy a profiljára különböző jelképeket.

A magyarok a '48-s szabadságharc emlékére annak jelképeként a  kokárda viselésének hagyományát őrzik.

Az akkori szocialisták vezére, a saját miniszterelnökét megpuccsoló Gyurcsány, majd a választások utáni miniszterelnökségét ki sem töltő bukott államfő nyilatkozata szerint azért nem visel(t) kokárdát, mert Ő azt a szívében hordja. Nála mindez a hazugság és a cinizmus egyvelege, ami mindig is jellemezte. A személye és a képmutatása annyira lenyűgöző, hogy ennek már hívei is akadnak liberális oldalon. 

https://militariatrend.hu/image/cache/catalog/MFH/Lenin%20jelv%C3%A9ny-667x586.jpg

A szocializmusban az un. jó elvtársak a a vörös zászlón látható Lenin arcmásának elhelyezett képét helyezték a ruházatuk kitűzőjére, egyfajta elkötelezettségük szimbólumaként. (Ekkor Gyurcsány is még ifjú kommunistaként viselte a pártállami diktatúra minden jelképét és a vele járó előnyöket, szimbolizálva az együttérzését, a hűséget és a szellemiséget.  Amit aztán később meghazudtolt.)

A kommunista rezsim bukás után az '56-s szovjet-ellenes felkelés és ellenforradalom elismerése nyomán a lyukas zászlós jelvények kezdtek megjelenni a viseleteken. A szocialisták ezt soha nem tudták abszolválni, ez számukra annyira kínos mint a tetvesség.

Aztán a liberalizmus előretörésével jöttek a szivárványos zászlók, a buzeráns megjelenítések, a felvonulások, és az egyre népszerűbb közösségi oldalakon megjelenő ilyen színezetű profilok, úgy, mint ahogy a Gyurcsány esetében az együttérzést kifejező "Én is cigány vagyok" billog magára helyezése. 

http://csepel.info/wp-content/uploads/Gyurcs%C3%A1ny-Ferenc-is-cig%C3%A1ny.jpg
Gyurcsány színeváltozásaiba belefér a cigányozás is

  Hiába a náci karlendítős videó, a cigány-verős hangfelvétel, Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) szemrebbenés nélkül mentegeti a Jobbikot és elnökét, Sneider Tamást. Pedig a bukott miniszterelnök korábban valósággal sportot űzött a Jobbiktól való elhatárolódásból, nem győzött fellépni az antiszemitizmus és a rasszizmus ellen – írja tényfeltáró riportjában a Magyar Idők.

Aztán a nagy összeborulás, a szívárásványos mozgalom büszkesége feledtette a náci vonalat és elővette a szivárványos ábrázolás ködösítését. Mindez úgy vonul át Európán, mint a kommunizmus egykori kísértete (kommunista kiálltvány) járta volna be.

A volt elvtársak, az egykori kommunisták ezt már úgy falták és érezték magukénak, hogy tolongva igyekeztek ennek a kifordult szellemiségnek az élére állni, miközben maguk voltak azok, akik a legnagyobb ellenségei, üldözői voltak az elnyomó pártállami rendszerben szexuálisan másként orientálóknak és a buziknak. Ők voltak azok, akik rendőrökkel hajszolták, üldözték a melegeket. Egészen a szellemiségváltásig. Addig, amíg az érdekeik azt, aztán mást láttak kifizetődőbbnek.

Így jött a melegség, az összeborulás. 

Aztán jött a bevándorlás, és a velejáró cinikus gyűlölködés, az erőszak és a befogadási kényszer, miközben a világ másik részén Amerika és szövetségei bomlasztották fennálló rendszereket, aminek egyenes következménye lett a menekültáradat. Végül eljutottunk ahhoz a feszültséghez, amikor a kölni éjszakában elvetemült migránsok nőket erőszakoltak meg

https://i.ytimg.com/vi/scaSu1CvHhU/maxresdefault.jpg
A kölni gyalázatot ma sem mosta le magáról a németek többsége - mindez az ország gyengesége

Hatalmas felháborodás követte a 2015. december 31-ről 2016. január 1-jére virradó éjszakai kölni eseményeket, amikor több száz agresszív migráns férfi rontott rá a tömegben ünneplő nőkre, és követett el ellenük válogatott szexuális és vagyon elleni bűncselekményeket. Az eset után kirívóan enyhe büntetések születtek, emiatt sokan elvesztették a német alkotmányos rendbe vetett bizalmukat, az erőszakot elszenvedett nőket pedig a Merkel-féle „Wilkommenskultur” áldozatainak tartják. 

https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1512/20151209angela-merkel2.jpg?w=800&h=543&t=5
Németország és valahol Európa közössége is neki köszönheti a halált hozó migránsokat

Egyes közösségi oldalakon, így a Facebookon olyan csoportok szerveződtek, amelyek a támadások tagadására, elbagatellizálására jöttek létre. A megfogalmazott állításokat pusztán rasszistának, a bevándorlókkal szembeni kirekesztésnek titulálták

 Máig nem kaptak elégtételt az akkori migráns erőszak áldozatai

https://kep.cdn.index.hu/1/0/1075/10753/107537/10753771_354193_5d15392e0b837feb3fee0debbc5c354e_wm.jpg
A migránsok gyalázatosságai és a nők kiszolgáltatottságai együtt járnak a befogadással

Ennek kapcsán azonban még senki nem tűzött ki valamiféle szolidaritási bilétát a közösségi oldalára annak kifejezéseként, hogy veled veletek vagyunk és nem az erőszakkal!

2015. november 13-án este terrortámadás-sorozatot követtek el előre megtervezett akció keretében Párizs különböző pontjain géppisztollyal felfegyverkezett terroristák, akik ártatlanokra lövöldöztek, és több robbantást hajtottak végre forgalmas helyeken. Lövöldözés tört ki a 10., a 11. kerületben és a Stade de France stadionban egy labdarúgó-mérkőzés alatt. Az Euronews tv-csatorna adását megszakítva tájékoztatott a fejleményekről.

https://ocdn.eu/images/pulscms/NTQ7MDA_/e9b253230a3a4616c6f62c0f1e29fbaa.jpg
 Bataclan csata után

21:16-kor három különálló robbantás is történt, közte Párizs északi városrészében. A legtöbb halálos áldozatot a Bataclan színház elleni támadás követelte, ahol a terroristák túszokat ejtettek, majd a kivonuló rendőrséggel tűzharcba keveredtek, ami 00:58-ig tartott. Nyolc támadót megöltek, a többi bűntársat a hatóság nagy erőkkel keresi. 112 emberrel végeztek a terroristák a XI. kerületi Bataclan koncertteremnél. 

A szórakozóhely volt a merénylők egyik fő célpontja, egyes hírek szerint azért, mert izraeli tulajdonban van.

Egy magyar nő férje is áldozatául esett a migránsok támadásának

 További öt helyszínen érte támadás a francia főváros lakóit és a turistákat: a La Belle Équipe kávézóban a rue Charonne-on, a Le Carillon bárnál, a rue de la Fontaine au Roi-nál, illetve a boulevard Voltaire-en is, itt összesen 38 ember vesztette életét.

Ezen kívül több mint kétszázan sérültek meg a támadás során, közülük nyolcvanan súlyosan. 

A terror éjszakája Párizsban

Ekkor sokan a francia tricolor színeit öltötték magukra szolidaritásuk kifejezéseként olyanok is, akik azt sem tudták, mi fán terem a franciaországi erőszak és olyanok is, akik korábban nem , vagy mindig csak más önkényuralmi rendszerekkel harmonizáltak.  Úgy tűnt számomra mindez, mint egykoron az Andrássy út 60 alatti átöltöző szobában, amikor a kis nyilasokból egyből a köpönyegforgató rendszerhez hű, és együttérző társakká lettek.  Én ezért és ezen jelenségek nyomán ítélem meg és el az ilyen-olyan titulusokat leképező, vagy szimbolizáló megjelenítéseket és átfestéseket.

Aztán a rá következő évben szándékosan a karácsonyi vásárló tömegbe hajtott egy migráns elkövető tömeggyilkosság szándékával.

https://cdn.haon.hu/2023/06/G6bzM1otJsITPAyDEZIdWmgswE5Ge8Qcn7iiJ85rS9E/fill/850/478/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFmOGU2NzNkYzU2YjQ4MjFhOTBlYWQ1ZWM5MTY0MTQ2.jpg
Kamionnal hajtott a tömegbe egy migráns a karácsonyi vásáron a németországi Berlinben, 2016. december 20-án

Egyike ezeknek a 2016-os berlini terrortámadás volt.   A migránsok tömeges érkezésével egyre több erőszakos cselekmény történik Európában. Ma már erre figyelmeztetnek a szakértők most, hogy már az emberek a bőrükön érzik ezek negatív hatását. De nem volt ez mindig így.  

 Nyugat a befogadást erőltette, függetlenül annak illegális, és törvénysértő jellegétől. Európa elitjét az sem zavarta, hogy a betolakodók a fél világot átutazva, a személyüket igazoló dokumentumokat eldobálva, csupán egy internetre képes, hálózatra csatlakozott telefonokkal érkeznek. A fegyvereket, az AK 47-seket pedig ki tudja honnan szerzik be és kerül a schengeni övezeten belülre. 

De nem csak ez a baj. A gond a fejekben lakozik. A migránsokéban ugyanúgy, ahogy az otthonélőkében.

Abban a támogatásban, amit a migránsoknak biztosítunk egyfajta egységes elkötelezettség, mint elv, vagy íratlan szabály okán.  Mert az ügyebár nem egy menekült befogadás, hogy a schengeni övezetbe eljutó már több biztonságos országon áthaladván érkezik ide papírok nélkül. Mindez nem normális, és nem elfogadható. Így a terroristákat és a bűnözőket és az erőszakoskodókat is befogadja Európa. Normális értékrenddel bíró személy vigyáz a személyiségére és annak igazolására. A múltat elfeledni, azt tagadni akaró pedig szándékosan tünteti el a saját nyomait, és hazudik magának új személyiséget, történetet és hátországot. 

Nos, ezek mentén jön a népi együttérzés, a liberális szolidaritás, amikor a migráns tömeggyilkosságok sajnálatát fejezik ki egyesek azzal, hogy a közösségi oldalra kitett képüket alkalomhoz illő ilyen-olyan színűre váltják. Mindez a színváltás a mi felfogásunk szerint nevezett kétszínűségen is túltesz és amolyan köpönyegforgatóvá avanzsálja a mögöttes egyént. 

https://pcdn.hu/articles/images-md/g/e/t/gettyimages-1207144800-532175.jpg
Azoviak az ukrán reguláris hadsereg náci tagozódású zászlóalja

Így érzek valahogy az ukránok színvallásával is. Azokkal a profilokkal, ahol a nemzeti színezetet a belső büszkeséget a mások színvilágára cserélve netán annak jelképeit, címerét felhasználva tűzik magukra azt, mint egykoron a sarló-kalapáccsal szimbolizált  és Marx-Engels-Lenin által megjelenített társadalmat. Vagyis a szovjet idők dicstelen diktatúrája után az ukrán önkényuralom jelképes képviselőivé válnak.  Annak a magyarellenes, államilag támogatott azovi hadtesttel bíró náci Ukrajnának, aminek zászlaját, címerét soha nem helyezném magam elé, vagy a nemzetiségem fölé.   

https://cdn.magyarnemzet.hu/2022/05/zLyfe0sv3AK5BKCDuN748iu9dtxEZnwC0KLGdfhFkiA/fit/600/400/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U1NzliMDJkNTYyYzQxMTlhNjY5MGNkYTk4ZGQ2ZmFh.jpg
Államilag támogatott ukrán nácik

De vannak "magyarjaink" akik a székelyeket meghazudtolva inkább a magyarellenes náci ukránok pártján, a Zelenszkij által kiszolgáltatottá tett amerikai, brit és más nyugati imperialista érdekek mentén áldozza be hazáját.  

Otthonzüllés  - olyan, mint a családon belüli erőszak, csak itt éppen az otthon a haza, a züllés a nácik melletti kiállás és a vele párhuzamos magyarellenesség támogatása

 Ők azok az árulók, azok a köpönyegforgatók, akikről nem szabad megfeledkeznünk és akiket nem lehet szem elől tévesztenünk.   

Ezért született és erről szól ez az írás a teljesség igénye nélkül.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése