2020. szeptember 26., szombat

Ócsa fejlesztése továbbra is elmarad a térség fejlődésének léptékétől - Bukodi nem jó vezetője ennek a városnak

 Miközben a Fidesz 11 sz.-ú választókerületi képviselője a mellét döngeti a környező települések elnyert pályázati forrásai kapcsán, addig Ócsa ismét a legkevesebb fejlesztési összegeket volt képes csak elnyerni.

A Bukodi Károly nevével és polgármesterségével terhelt Ócsa ismét a béna kacsa tehetetlenségét produkálva került a sor végére.

A környezetünkben levő és Pánczél Károly országgyűlési választási körzetéhez tartozó más önkormányzatok, míg sorra magas pénzösszeget nyernek a saját településük megújításara addig a Bukodi Károllyal elkárhozott Ócsa csak sor végén kullog hozzájuk képest.

Mert míg Kakucs 19 millió forintot meghaladó összeget volt képes utak felújítására szerezni, addig  Ócsa ennek a felére sem volt képes. Ha megnézzük a nyertesek listáját, akkor az is szembeötlő hogy Taksony, Dömsöd 20 milliót, Dabas pedig 40 milliót szerzett útfelújításra. 

A helyi ember ilyenkor persze nem érti, hogy miért mi vagyunk csak ennyire gyengék. A válasz azonban az önkormányzatban és az ott ténykedő munkájában keresendő. A hiba pedig a választókban, mivel képesek voltak ezt a kutyaütőt újra és ismételten a polgármesteri székbe ültetni 

Ez a folyamatos alulmaradás jellemzi Bukodi Károly városvezető önkormányzati munkásságát. Ócsa népe úgy tűnik a saját nyomorából, a neki okozott kárból sem tanul.  

Kell még valamit mondanom Ildikó Peti? 

Vagy mondhatom, hogy megérdemeljük? 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése