2020. szeptember 24., csütörtök

Milyen jó lenne, ha az Európai Parlament nem a volt komumminsta diktatúra pol-elitjét, hanem a törvényesen megválasztott polgári demokráciát, az európai közösség lakosságát védené

 Milyen jó lenne, ha EuroNews magyarul sem közölne álhíreket és nem a Facebook-rendőrségen jelentgetné fel a neki nem tetsző hozzászólókat, így cenzúrázva és letiltva a véleménynyilvánítástól őket.

Milyen jó lenne, ha Európa nem csak a sajátos hasznát a mögöttes tőke-politikusok érdekeit, hanem a demokratikus valóságot képviselné.

A mostanság zajló mögöttes események akár a Színművészeti, akár a Fehérorosz tüntetések során egy olyan liberális háttérhatalom szervezte akció során jöttek létre, ami egy bizony politikai csoport érdekeit szolgálja.

 

A Fehérorosz (Belorusz) választások eredményeit csalásra hivatkozva nem akarják elfogadni, de azt ezt megelőzően senki nem vitatta, vagy vonta kétségbe. Mindenki úgy ment el voksolni, ahogy az Eu is rendben-levőnek találta.  Senki nem figyelmeztetett csalásra, vagy annak veszélyére. A helyszíni megfigyelők sem jelentettek ilyet.

Aztán, amikor Aljakszandr Rihoravics Lukasenka hatodszorra is nyert, akkor érkeztek csak az első hangok, hogy ez nem lehetséges, hogy ez csalás.   Erre alapozva itt is ugyanolyan tüntetéseket szervezett a "nyugati demokrácia" amit Kijevben a CIA által támogatott Majdan-on, aminek folyamán egy oroszbarát független tagállam vált ki és lett az európai liberálisok prédája. Egyfajta hatalomváltás értek el, aminek legnagyobb károsultjai a maga az ukrán ember lett.  

Most ugyanez zajlik a belorusz köztársaságban vagyis a fehéroroszoknál. A liberális elit, a kapitalista tőke segítségével próbálja kifordítani a törvényes rendből és a regnáló rendszerből azt az országot, amit kiszemelt magának. 

 

Kicsiben szintén ez van a hazai vizeken.  A liberális tőkések érdekeket kiszolgáló hazaáruló kommunisták, most éppen a vörös Moszkvát cserélték le a kék-zászlós nyugatra.  A pártkönyvüket és a munkásőrruháikat elégető egykori vörösök hazai képviselői ma mind a kapitalizmus oltárán áldozzák be legutóbbi szocialista mivoltukat a mögöttes országunkkal együtt. Ezek a mai ellenzékik azok, aki már nem csak az ördöggel, hanem a kommunistáktól a náci eszméket valló anarchistákkal is képesek összefogni a hatalom megszerzése érdekében. Azért a mögöttes kiszolgáltatottságért, amit a nyugatbarát liberalizmus a haza és az ország kiárulásával megszerzett birtoklásért kínál.  Olyan ez, mint az Apró-klán hűsége a gyilkos kádár-diktatúra mellett, amiért cserébe az üldözött zsidótól elvett ingatlan ingyenes birtokbavételével járó beköltözést eredményezte.  Ma ezek a sajka ugyanazok, akik azt a gyilkos rendszert a posztkommunista diktatúrát és az idegen érdekek országlását segítették.

Ma ugyanez zajlik a Gyurcsány-Dobrev utódok által.  

Ezt látjuk és tapasztaljuk a Parlamenti erőlködésben, az Eu-s színtéren, a Színművészetin, az ATV és minden hozzájuk kötődő hullámhosszon. 

A kétkulcsos nyugat pedig szívesen veszi keblére a zsákmányszerzési törekvéseit biztosító árulókat. Azokat a hazánkat kiszolgáltató, idegen érdekeket képviselőket akiket a liberális oldal bármilyen aljasságban a saját önös érdekei szerint támogat.

Lássuk be, hogy ma, amikor a Fehérorosz ellenzéki jelölt az Európai Parlament külügyi bizottságában a képeket mutogat a belorusz hatóságok túlkapásainak bizonyítására, akkor ahhoz annyi köze sem lehet az Eu-nak, mint azokhoz a dokumentumokhoz, amiket a Fidesz-KDNP európai képviselői próbáltak benyújtani a 2006- gyurcsányi vérengzés kapcsán.

 

Úgy szeretném látni az Euronews magyarul beszámolóját egy olyan esetben, amikor azt kapja fel, hogy egy tagállamban, (és nem egy azon kívüli országban) éppen miként gyalázza meg a törvényes rendet, a demokráciát az egykori szocialisták rendőrsége.

A 2006-s Gyurcsány vezérelte véres rendőrterror egy dokumentált képe - egy ehhez hasonló rendőri túlkapás okán borultak lángba Amerika és Európa városai ( - bezzeg a jobboldali Magyarországon történtek ugyanúgy nem rengették meg a tőkés nyugatot, mint az '56-s események)

  Milyen jó lenne most, ha Dobrev,  a bolgár titkosszolgálat szülöttje a kommunista szülők örököse a vállalhatatlan Gyurcsány második felesége, most felmutatná azokat a brutális képeket, ahol a férje által kivezényelt rendőrség veri, kardlapozza és lövi véresre a hazug kormányzás ellen fellépő tüntetőket. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése