2020. szeptember 28., hétfő

Így hazudik a libsi média - ferdítéssel, összemosással nyomják a billogot másokra ( - kollegalitás nélküli lakájok)


Így hazudtok ti. Hazudtok, mert mint a cikkből is kiderül, nem is a NER működteti azt a Videa megosztót, amit neki tulajdonít a valaszonline.hu. Saját cikkből is kiderül, hogy a "New Wave Media Group Kft. által üzemeltetett Videa" 18+ anyagoktól több görgetés választja el. Azonban a görgetéseket követően sem a címben meghatározott NER, hanem egy törvényes szolgáltatói tartalom impresszummal rendelkezve jelenítteti meg a törvényben foglaltak szerint az itt hamis látszattal kifogásolt tartalmakat. Ideje lenne befejezni a gyűlölködést, a hazug propagandát, és az e-fajta lejáratási próbálkozásokat. Mindez nagyon visszaüthet.
 
 Mellébeszélés, magyarázkodás mindez, mert végül még sem igaz a címbeli állítás, mely szerint "A NER működteti az egyik legnagyobb hazai pornómegosztót". Erre a fenti válasz sem ad igazolást, hiszen a New Wave Media Group Kft, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA), valamint Matolcsy Ádám, de még csak a Mediaworks Hungary Zrt. sem egyenlő a NER-rel. Sőt együttvéve és összességében sem ez a NER. Tehát a címbeli állítás nem igaz, félrevezető hamis, és rosszindulatú. Mindez megérne egy önkéntes, vagy bírósági helyreigazítást.
 
 
A NER  nem más, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszere, rövidítve: NER.  
A Fidesz-KDNP kormány rendszerbe foglalt ideológiai elképzelése, mely egy társadalmi együttélés, amolyan szerződés keretében valósul meg, amit a választói akarat kinyilvánításával demokratikus úton hoz létre és valósít meg az így felhatalmazott kormányzat. 

"Legyen béke, szabadság és egyetértés.” kezdetű politikai nyilatkozatot (Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata) fogadtatták el, amit csak a az akkor 2/3-s többséggel megbízott kormánypárti képviselők  által szavaztak meg és fogadtak el az Országgyűlésben.
 
A vesztes pártok ezzel a hozzájárulásuk nélküli kinyilatkozással nem csak egy ellenzéki ellenállást, hanem egy békétlenséget kifejező együtt nem működés fejeztek ki a demokratikusan megválasztott kormánypártokkal szemközt.  Ezt a békétlen együtt nem működést fokozták és hozták az elmúlt évek során, mely már nem csak egyfajta békétlenséget generált, hanem egy, a szabadságunkat veszélyeztető ellenállássá, amolyan háborús állapotokká fajult, amit az ellenzéki pártpolitika és mögöttes érdekeltség, a haszonleső oligarchia valamont a kapcsoltan kötődő média valósít meg és tart fent.

Mindezt nem csak az ellenzéki képviselők napi nyilatkozataiból, vagy a hazánkat lejárató és kikezdő hazug külhoni nyilatkozatukból, és propaganda hadjáratukból tevődik össze, hanem az olyan valótlan mögöttes állítást tartalmazó gyűlölködést szító cikkekből is, mint ami ezt az írásunkat is generálta.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése