2020. szeptember 24., csütörtök

Bukodinak megint sikerült behúznia magának - Szűcs Lajos megér neki ennyit ( - mi lesz a mögöttes Ócsával)

 Bukodi polgármesternek ismét sikerült meghazudtolnia az itt élőket, amikor a Klapka és Árok utcák felújítását ígérte.  Közben meg járdát kapott Szűcs Lajos előtti rész.

Valójában a Klapka utca egy szakaszát javították csak

A felújítás után is csipkés maradt az út széle

  

Ezzel is ugyanúgy járt a város, ahogy a korábbi polgármesteri ígéretekkel; - csak fele volt igaz.

Történt ugyanis, hogy a Klapka utca felújítása csak a felére lett igaz.  Szintén így valósult meg a Székesi-Damjanich felújítás, ahol az előre beharangozotthoz képes, szintén jóval kevesebb valósult meg a polgármesteri ígéretekből. 

Ócsa lakossága lassan hozzászokik már, hogy a polgármesterének lassan azt sem szabad elhinni, ha azt mondja: szép időnk van.  Bukodi Károly az elmúlt évek legnagyobb hintása lett.  nem csak az Alsópakony-Ócsa vasútállomást közt létesítendő kerékpárutat hazudta el, hanem a vasúti átjárók biztonságfássá történő közúti nyomvonal-kiépítését, az elbontott játszótér választási ígéretei közt szereplő átadását, a Damjanich utcai gyalogátkelőhelyek akadálymentesítését, a gimnáziumi parkoló... és így tovább sorolhatnánk. 

Mindez a szélhámosság már nem marad a helyi Fidesz ismert tagkörén belül, mert egyre többen veszik észre azt a lókötő hozzáállást, amit Ócsa polgármestereként űz a városvezető.

Szűcs Lajos kétes híréhez és rossz megítéléshez zárkózik Ócsa fideszes polgármestere

Persze mindez nem jöhetne létre, a ha mögöttes képviselőjelöltet, választóikat eláruló tagjai nem bújnának a polgármester valagába és nem segítenék ezekben a visszaélésgyanús hamisságokban.

 

A korábban magukat függetlennek hazudó képviselők, ott állnak Bukodi mögött amikor a mihaszna Szűcs Lajos portája előtti utca feljavítását követően parádéznak. Vagy amikor éppen díszvendégként együtt vacsoráznak és borozgatnak a szabadidőközpontban közpénzen tartott rendezvényeken.  Mert számukra ez előrébb való, mint a tisztességes választópolgár képviselte.  Ezek mind eladták már magukat egy szélhámosnak. 

Ma már Ócsán sem olyan elnézőek már az emberek, mint voltak korábban. Egyre többen és élesebben kritizálják a Fidesz adta kisvárosi polgármestert és annak támogatóit.  Ehhez természetesen Bukodi Károly és a hozzácsatlakozó képviselők jogos alapot biztosítanak a háborgóknak.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése