2019. július 8., hétfő

Értékelés a Gay Pride-ról

Igazából az embereke nem foglalkoznak a másokkal, ha nincsen köztük kontaktus. Valójában a kutyát nem érdekli a nem indentitásod, ha nem akarod azt másokra erőltetni.

A ferde hajlamú magamutogató bácsit is azért viszik be, mert zavarja a környezetét és a normális emberek életvitelét.

A nudista, vagy naturalista is a saját környezetében tárulkozik ki, ha nyaral, mert erre is adott strandok, kempingek állnak rendelkezésre.  Azonban ezek zárt területek.

Ahogy a műsorszolgáltatókat a média más látható felületét is ki kell takarni, meg kell határozni, és figyelmeztetni a közönséget, hogy ez szexuális tartalom, nem nyomhatom az arcodba, úgy a kéretlen buzikat, transzvesztiket és egyéb elhajlott nemiségű egyéneket sem volna szabad ránk erőltetni.

https://nepszava.hu/i/16/9/1/344643.jpg

A szexuálisan abnormális, deviáns kategóriát ugyanúgy zártan és magában kéne kezelni, ahogy (az amúgy normális) nudisták és a műsorszolgáltatók teszik. A rájuk vonatkozó kötelezettségeket  nem szabadna az nyílt téren, az utcán egy fesztivál, vagy parádé formájában feloldani.

A buzi parádé, vagy divatos nevén a Gay Pride egy olyan erkölcsi fertő, amihez normális ember nem csatlakozik, még akkor sem ha ennek vannak hívei.

Isten állatkertjében minden jószágnak meg van a maga helye. A halak a vízben, a madaraknak a légtérben, az emlősöknek a szárazföldön. Azonban a természetben a hidegvérűek nem keverednek a melegvérű emlősökkel, mert az fajidegen. Vagyis természetellenes, abnormális. 

Erre most van az ember, a fejlődés csúcsán, aki kifordul természetes lényéből, önmagából és olyannal párosodik akivel normális körülmények és állapotok esetén nem tenné. Mindez egy zsákutca, amiből természetes egyed, folytatás, vagyis utánpótlás nem származhat. Az elszaporodás lehetséges útja a liberális társadalmi közeg, mely divattá, amolyan különc életformává teszi mindezt a propagandája által. Ez az elfogadtatási kényszer amolyan arcunkba vágott kihívás, mint a szembeköpés. 

https://azonnali.hu/attachment/0009/8260_copy_1_pride_politikusok_lmbtqi.jpg

Az LMBTQ egy fajtalan közösség, aki a maga extremitását, kifordultságát hirdeti amolyan szivárványos színekben. Ezzel a jelképpel igyekeznek a tudtunkra adni, hogy ők mennyire színesek. Azonban ez a látszólagos keveredés nem más, mint a fajelmélet át/újraértelmezése, hiszen már nem csak férfiról és nőről beszélünk, hanem különböző más (ön)meghatározású (új) fajokról.  Ezt nem a normális (hetero) emberek (faj) állítja fel, hanem az ettől elfajzott, elkorcsosult és ezért eltérő, vagyis kieső emberfajta állítja elő. Ez a fajta közösség egy, a normálistól eltérő, tehát abnormális fajtát alkot, amit saját meghatározása Ez egy olyan irányultság, aminek aktivitása döntően a párkapcsolatban jelentkezik úgy is, minthogy a társkereső aktivitása döntően milyen partnerre (elsősorban, melyik nem, vagy eltorzult faji alakzat képviselőire) irányul. Mert míg a normális férfi a nőt akarja úgymond levadászni és a nő a férfi vágyaiban termékenyül, addig ez a deviáns létforma már annyira más, hogy akár az ördög patájával is nemi próbát tenni.  Mindez a kifordultság a beteg elme magamutogatása. 

Egyfajta nem erőszak. Ez valójában a Pride, amit úgy hirdetnek, és erőltetnek ránk.

Nem elég, hogy buzi, leszbikus, vagy ki tudja milyen deviáns de még csoportba verődve keveredni is képes aki nem ilyenkor nekivetkőzve kimegy az utcára és premier plán bemutatja, mennyire gusztustalan, szennyes és primitíven hülye.  

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése